Level UP!

O altfel de carte pentru Adolescenți

Descoperă cum să-ți transformi visurile în realitate și cum să-ți depășești limitele ca să treci la nivelul următor

(pentru adolescenți cu vârsta între 11 și 15 ani)

Cartea are 220 de pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit.

Această carte le oferă adolescenților o formulă unică pentru cele mai puternice strategii de dezvoltare pe termen lung. Am adunat unele dintre cele mai puternice strategii de creștere personală și le-am pus laolaltă într-o ordine care are sens, ușor de urmărit și de pus în practică, indiferent de vârsta sau aspirațiile tinerilor.

Oferă-i cadou copilului tău o carte care accelerează dezvoltarea personală într-un mod unic, adaptat pentru ceea ce contează cu adevărat pentru cel sau cea care o citește.

Ce spun părinții despre carțile Copii REMARCABILI

Previous slide
Next slide

Cu câțiva ani în urmă, ideea de dezvoltare personală era destul de nouă în România. Mulți dintre noi participam la foarte multe cursuri, traininguri, seminarii și citeam cărți care să ne ajute să ne dezvoltăm în diverse arii ale vieții. Din păcate, în cazul nostru, făceam dezvoltare personală după ureche. Asta până în momentul în care ne-am dat seama că NU aplicăm peste 90% din informațiile pe care le învățam. Cel mai relevant motiv era faptul că ceea ce învățam nu se aplica neapărat în viața noastră la momentul respectiv. Există sute de cărți bune, cursuri grozave și traineri talentați … însă simțeam că, de fiecare dată, ne dezvoltăm sau ne pregătim pentru un viitor destul de îndepărtat. Lipsea acel fir roșu pe care să ne putem concentra chiar din momentul în care învățam ceva nou.

Pentru copii pare și mai greu să aleagă o arie în care să se dezvolte și care să fie relevantă, atât pentru momentul în care sunt ei acum, cât și pentru viitor, când vor fi adulți. Din acest motiv am creat cărțile din colecția Copii Remarcabili și de la această idee a pornit noua carte: Level UP!

Am adunat unele dintre cele mai puternice strategii de creștere personală și le-am pus laolaltă într-o ordine care are sens, ușor de urmărit și de pus în practică, indiferent de vârsta sau aspirațiile tinerilor. Ne dorim să le oferim tinerilor o formulă de dezvoltare personală pe care să o poată aplica ori de câte ori își doresc să treacă la nivelul următor. Am împărțit cartea în principii care îi ajută să se dezvolte, indiferent de obiectivele și dorințele lor, și tehnici prin care pot să treacă peste obstacolele care îi împiedică să aibă succes. Ne dorim să poată folosi această formulă ca să reușească orice își propun și să descopere acele tehnici potrivite pentru locul în care sunt acum.

De ce este Level UP! diferită față de alte cărți de dezvoltare personală?

În ultima vreme, majoritatea informațiilor de dezvoltare personală se concentrează pe lucruri și tehnici de suprafață. Poate fi copleștitor, mai ales atunci când acele tehnici te forțează să îți schimbi cu totul obiceiurile sau să îți dezvolți arii care nu te interesează momentan. Rezultatul este, de cele mai multe ori, același: aflăm informații valoroase dar ele nu aduc o schimbare palpabilă în viața noastră.

Așa că ne-am decis să creăm o strategie de dezvoltare diferită. O strategie care ține cont de valorile fiecărui cititor, care dezvoltă mentalitatea, creativitatea și oferă o abordare orientată spre soluții și pași clari pe care poți să-i aplici indiferent de vârstă sau de locul din care pornești. De aici și titlul cărții: Level UP!. În plus, ne-am concentrat și pe rezolvarea piedicilor care apar, într-o formă sau alta, în orice călătorie către succes. 

Știm că dezvoltarea fiecăruia dintre noi nu se oprește după un curs sau după o carte. În viața reală, creșterea noastră nu se oprește niciodată. După ce atingem un obiectiv, vom avea de atins altele. Oricât de pricepuți am fi la ceva, va exista un alt nivel pe care să-l atingem sau o altă arie în care ne vom dori să ne dezvoltăm. Am creat o carte care să ajute tinerii să treacă la nivelul următor ori de câte ori vor, folosindu-se de aceeași formulă.

Dezvoltarea fiecăruia dintre noi se măsoară doar prin lucrurile pe care le aplicăm din ceea ce învățăm.

Oferă-i copilului tău o carte care valorează cât o tabără de dezvoltare personală.

Cartea are 220 de pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit

Această carte este potrivită pentru adolescenți cu vârsta între 11 și 15 ani

Ce vei descoperi în Level UP!?

1. Care sunt superputerile (valorile) tale ca să poți să-ți petreci ziua cu lucruri care sunt importante pentru tine.

Când ne gândim la valori nu ne referim neapărat la calități precum bunătatea, corectitudinea sau punctualitatea. Ne dorim ca tu să descoperi ce este cu adevărat important pentru tine, care sunt lucrurile care îți plac și pentru care ți-ai dedica timpul oricând. Vei vedea că, în multe cazuri, acolo se pot ascunde adevărate comori, care, cu dedicare, se pot transforma în superputeri cu care să ajuți lumea din jurul tău. Asta face ca Level UP! să fie diferită pentru fiecare cititor. Ține minte: este povestea ta, așa că alege să o faci despre tine.

2. Cum să ai o mentalitate de învingător, astfel încât să poți să-ți valorifici talentele, să nu te sperie greșelile și să devii cea mai bună variantă a ta.

Mentalitatea de creștere este ceea ce ne face să reacționăm diferit la provocări. Este ceea ce ne face să ne străduim mai mult atunci când alții renunță. Mentalitatea de creștere este cea care face diferența dintre o lecție învățată și o greșeală repetată. Mentalitatea are de-a face cu dragostea față de învățare și dezvoltare. Mentalitatea, în cele din urmă, are legătură cu motivația noastră de a face lucrurile care să ne ducă spre succes. Mentalitatea noastră joacă un rol important în modul în care facem față provocărilor din viața de zi cu zi, de la cele mai mici detalii și până la provocări importante, cum ar fi descoperirea vocației sau gestionarea unor situații critice.

3. Cum poți să-ți antrenezi o abilitate care să te ajute să fii remarcabil.

O abilitate care să te diferențieze de marea majoritate a oamenilor. O abilitate care îți este de folos fie că îți dorești să devii unul dintre cei mai apreciați artiști din zilele noastre sau unul dintre cei mai pricepuți medici din lume. O abilitate care te va ajuta să modelezi lumea din jurul tău așa cum vrei tu și să nu te mulțumești cu lucruri banale.

4. Dezvoltă inteligența emoțională

Afli ce nu ai știut până acum despre emoțiile tale, cum te ajută, cum pot să te încurce, ce mesaje îți transmit și cum poți să le gestionezi mai bine, astfel încât să te bucuri de fiecare zi, fără stres.

5. Treci cu brio peste orice obstacol din calea ta către succes

Afli cum să scapi de lucrurile care te țin pe loc în călătoria ta către extraordinar, fie că este vorba despre convingeri care nu te ajută în continuare sau frici care te împiedică să treci la nivelul următor. Dacă crezi sau nu că vei reuși, în ambele cazuri s-ar putea să ai dreptate. Așa că ne vom concentra pe acele lucruri care să te ajute să ai încredere în forțele tale ca să fim siguri că vei reuși.

6. Cum să-ți planifici și cum să-ți atingi cele mai îndrăznețe obiective

Cum să rămâi într-o zonă plină de motivație și concentrare ca să poți să-ți îndeplinești chiar și cele mai îndrăznețe obiective. Suntem convinși că poți să faci absolut orice visezi acum și suntem gata să te ajutăm să ajungi acolo. În plus, vei afla cum să-ți faci planuri care să te inspire și să te ajute să îți duci valorile la următorul nivel și cum să-ți setezi corect obiectivele ca să ai cele mai mari șanse să le îndeplinești.

Oferă-i copilului tău cadoul care îi va fi de ajutor toată viața

Cartea are 220 de pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit

Această carte este potrivită pentru adolescenți cu vârsta între 11 și 15 ani

Care este știința din spatele principiilor pe care le află adolescenții din carte?

Cercetări recente au descoperit ce anume îi face pe tineri să-și dorească să înfrunte provocări și de ce se pot teme să facă greșeli. Și, în consecință, efectul pe care acest lucru îl poate avea asupra încrederii, motivației, stimei de sine și a nivelului de rezistență.

 

Psihologul Carol Dweck și echipa ei de la universitățile Columbia și Stanford din Statele Unite au examinat grupuri de copii și s-au concentrat asupra modului în care copiii au răspuns la laude. Ea a descoperit că, tinerii tind spre una dintre cele două mentalități:

MENTALITATEA FIXĂ

Atunci când un tânăr crede că inteligența lui este predefinită, fără posibilitatea de a se schimba. Prin urmare, acești tineri vor alege preponderent sarcini pe care le consideră adecvate nivelului lor de inteligență tocmai pentru a nu risca să eșueze.

MENTALITATEA DE CREȘTERE

Acești tânăr sunt bucuroși să facă față unor noi provocări, deoarece le vede ca oportunități de creștere și experiențe noi, indiferent dacă greșesc.

Am îmbinat principii care cultivă o mentalitate de creștere pentru adolescenți

Oamenii cu o mentalitate fixă cred că nivelul lor de inteligență și abilitățile sunt „fixate” la naștere și, prin urmare, nu poate fi dezvoltate sau îmbunătățite în timp. Atunci când un adolescent are o mentalitate fixă, acest lucru îl poate afecta pe mai multe planuri. Începând de la atitudinea legată de învățare și educație, până la disponibilitatea de a face față unor noi provocări sau de a încerca lucruri noi.

 

Este puțin probabil să ia parte la o activitate, fie că este vorba de un sport sau de ceva educațional, dacă nu cred că își pot dezvolta abilitățile și că se pot îmbunătăți în timp. Sunt mult mai predispuși să se concentreze doar pe lucrurile la care sunt buni, crezând că acolo se află abilitățile lor „naturale”. Pentru că dacă încearcă ceva nou și nu reușesc să facă „corect” prima dată, atunci acest lucru le-ar putea dovedi că le lipsește inteligența.

 

Noi ne dorim să le oferim adolescenților o altă perspectivă. Fiind inspirați de munca depusă de Carol Dweck, am creat această carte. Am îmbinat principii care cultivă o mentalitate de creștere și principii de dezvoltare personală și ne-am asigurat că le vor putea pune în practică pe loc, direct în carte.

COMANDĂ ACUM CARTEA PENTRU COPILUL TĂU

Beneficiezi de reduceri când comanzi mai multe cărți.

Plătești doar 87 LEI pentru tot pachetul

LEVEL UP!

Prețul cărții este 89 LEI însă valoarea este mult mai mare. Copiii vor găsi aceleași informații, tehnici și strategii de dezvoltare ca și cum ar participa la o tabără sau un curs de 5 zile de dezvoltare personală.

Pachet Complet de Dezvoltare Personală pentru Adolescenți

267 LEI

228 LEI

Cea mai bună ofertă

Copiii vor găsi aceleași informații, tehnici și strategii de dezvoltare ca și cum ar participa la o tabără sau un training de 2 săptămâni de dezvoltare personală.

Fiecare carte vine la pachet cu bonusuri

Economisești 39 lei

LEVEL UP! și Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili

Plătești doar 151 LEI pentru ambele cărți

 

Pachetul conține Level UP! și Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili.

Primești cărțile împachetate separat împreună cu bonusuri pentru fiecare volum comandat.

Pentru mai multe detalii despre Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili, click aici.

Fiecare carte vine la pachet cu bonusuri

Economisești 13,5 lei / carte

Răspunsuri la întrebări frecvente:

Cartea se adresează adolescenților cu vârsta între 11 și 15 ani. Dacă ai un copil mai mic, poți alege o carte potrivită pentru 7-11 ani din colecția Copii Remarcabili.

https://www.copiiremarcabili.ro/magazin/

DA! Dacă vrei să vezi și celelalte cărți din colecția Copii Remarcabili, le poți vedea direct în magazinul nostru online. Dacă vrei să plasezi o comandă mai mare (peste 10 cărți) scrie-ne un e-mail la adresa contact@copiiremarcabili.ro sau contactează-ne la 0750.859.010 pentru a primi o ofertă personalizată.

Level UP! este un produs marca Copii Remarcabili și este publicat de editura Learnable.

De când am înțeles ce înseamnă cuvântul vocație, ne-am dorit să ajutăm oamenii să se dezvolte, să-și urmeze visurile și să le oferim suport ca să devină cea mai bună variantă a lor. Am simțit pe propria piele ce diferență pot face niște cuvinte, o bucățică de informație, un obicei, o carte sau un curs și, de multe ori, ne-am dorit să fi apărut în viața noastră mai devreme. Așa că am creat Copii Remarcabili.

 

Am cunoscut de-a lungul anilor zeci de experți în diverse domenii de dezvoltare care ne-au ajutat și inspirat să dăm mai departe abilitățile pe care le-am deprins și de care știm că s-ar bucura foarte mulți oameni. Însă am ales să o facem într-un mod prin care să fim siguri că creăm contexte cât mai potrivite ca să fie puse în aplicare. Așa că am ales să creăm cărți și alte materiale educative pentru copii, menite să-i ajute să-și formeze obiceiuri și abilități extraordinare care să le fie de folos toată viața. 

 

Informațiile pe care le includem în cărți se bazează pe studii științifice, pe informațiile și pe experiența celor mai buni specialiști în domeniile de dezvoltare personală. De exemplu, Cartea Secretă a Învingătorilor sau Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili pornește de la cercetările psihologului Carol Dweck și a echipei ei de la universitățile Columbia și Stanford din Statele Unite, care a pus bazele unui sistem prin care se poate dezvolta mentalitatea de creștere (atât la copii, cât și la adulți). În cartea Cele 4 Mesaje Secrete ale Emoțiilor Mele, toate informațiile pe care le transmitem au la bază cercetările lui Daniel Goleman, specialist în psihologie și în neuroștiință și conține exerciții inspirate din modelul 6 Seconds (Organizația numărul 1 în lume care se ocupă cu dezvoltarea inteligenței emoționale).

 

Fiecare material sau carte pe care o publicăm are la bază știința și metode care funcționează în acest moment. Ce credem că e important într-o carte de dezvoltare personală pentru copii este să le explicăm copiilor toate aceste principii, dovedite științific, într-un mod prin care ei să poată să le înțeleagă și, mai ales, să poată să le aplice.

 

 

Dacă îți dorești ca al tău copil să:

Cartea vine la pachet cu bonusuri grozave care stârnesc curiozitatea față de informațiile din carte, motivează și ajută la aplicarea principiilor pe care le învață.

Toate împachetate într-o cutie atractivă.

Ce primești când plasezi comanda?

– Level UP! O altfel de carte pentru Adolescenți
Descoperă cum să-ți transformi visurile în realitate și cum să-ți depășești limitele ca să treci la nivelul următor

Un poster grozav cu ideile principale din carte, care să te inspire în fiecare zi, perfect pentru camera ta

Un poster cu care să poți să-ți urmărești progresul și care să te ajute să aplici informațiile pe care le afli în carte

– Un semn de carte motivațional

Fișe care te ajută să-ți setezi obiective grozave, care contează pentru tine și care te ajută să le atingi mai ușor.

– Un test distractiv prin care descoperi ce este cu adevărat important pentru tine, care sunt lucrurile care îți plac și pentru care ți-ai dedica timpul oricând. Vei vedea că, în multe cazuri, acolo se pot ascunde adevărate comori, care, cu dedicare, se pot transforma în superputeri cu care să ajuți lumea din jurul tău.

COMANDĂ ACUM CARTEA PENTRU COPILUL TĂU

Beneficiezi de reduceri când comanzi mai multe cărți.

Plătești doar 87 LEI pentru tot pachetul

LEVEL UP!

Prețul cărții este 89 LEI însă valoarea este mult mai mare. Copiii vor găsi aceleași informații, tehnici și strategii de dezvoltare ca și cum ar participa la o tabără sau un curs de 5 zile de dezvoltare personală.

Pachet Complet de Dezvoltare Personală pentru Adolescenți

267 LEI

228 LEI

Cea mai bună ofertă

Copiii vor găsi aceleași informații, tehnici și strategii de dezvoltare ca și cum ar participa la o tabără sau un training de 2 săptămâni de dezvoltare personală.

Fiecare carte vine la pachet cu bonusuri

Economisești 39 lei

LEVEL UP! și Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili

Plătești doar 151 LEI pentru ambele cărți

 

Pachetul conține Level UP! și Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili.

Primești cărțile împachetate separat împreună cu bonusuri pentru fiecare volum comandat.

Pentru mai multe detalii despre Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili, click aici.

Fiecare carte vine la pachet cu bonusuri

Economisești 13,5 lei / carte

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe situl nostru web.

Alege una dintre variantele de mai jos. Îți dorești să primești doar cartea sau vrei să adăugăm în pachet și materiale adiționale care stârnesc curiozitatea față de informații, motivează și ajută la aplicarea principiilor pe care le învață?

13 Secrete pentru o Carieră Remarcabilă

Preț: 69 lei

13 Secrete pentru o Carieră Remarcabilă + Materiale

Preț: 89 lei

Ce primești când plasezi comanda?

- Cartea 13 Secrete pentru o Carieră Remarcabilă - Ce ar fi bine să știe adolescenții acum ca să facă primii pași către o viață împlinită

Fișe practice care transformă învățarea într-o plăcere și îi încurajează pe tineri:

-Să înceapă cel puțin o pușculiță de economii, să-și clarifice care sunt lucrurile pe care și le doresc pe termen lung și cum să înceapă să pună bani deoparte - un obicei esențial în educația lor financiară care le va fi de folos toată viața.

- Să testeze un model prin care să fie atenți la cheltuielile lunare astfel încât să nu-și depășească bugetul și să se obișnuiască să-și cheltuie banii într-un mod înțelept.

- Să-și facă un plan concret, gata de pus în practică, pentru propria afacere, chiar dacă drumul pe care aleg să pornescă în viață nu duce neapărat la antreprenoriat. Credem că ar fi potrivit ca orice tânăr să experimenteze toate formele prin care poate să aducă valoare celorlalți și prin care să primească valoare înapoi, măcar o singură dată. Fiecare rol, fie că vorbim despre cel de angajat, liber profesionist sau antreprenor vine la pachet cu lecții valoroase care ne ajută să ne dezvoltăm și care ne ajută să ne formăm abilități diferite de care ne putem bucura toată viața.

- Să descopere cum este să lucrezi în diverse domenii înainte să aleagă ce vor să facă după finalizarea liceului.

- Să afle legătura dintre orice pasiune, abilitate sau valoare personală și carierele care există. Sau, de ce nu, chiar să-și lase imaginația să zboare și să descopere cum ar putea, printr-un mix de abilități specifice, să facă primii pași către o carieră nouă, așa cum au făcut-o mulți alți pionieri.

Toate împachetate într-o cutie atractivă.

Vrei să alegi un alt pachet? Închide selecția și revino la pagina de mai devreme cu un click pe butonul roșu [X] din colțul din dreapta sus.

Alege una dintre variantele de mai jos. Îți dorești să primești doar cele 3 cărți sau vrei să adăugăm în pachet și materiale adiționale care stârnesc curiozitatea față de informații, motivează și ajută la aplicarea principiilor pe care le învață?

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili, Level UP și 13 Secrete pentru o Carieră Remarcabilă

Preț: 139 lei

*Cărțile sunt împachetate în aceeași cutie

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili și Level UP + Materiale

Preț de listă: 267 lei

Preț: 228 lei

*Fiecare carte este împachetată individual într-o cutie atractivă alături de materiale

Ce primești când plasezi comanda?

- Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili. 10 idei extraordinare pentru o mentalitate de creștere

- Cartea Level UP

- Cartea 13 Secrete pentru o Carieră Remarcabilă

- Poster cu mesaje care stimulează mentalitatea de creștere

- Activitate practică: construiește un Vision Board. Un Vision Board este un instrument distractiv care să te ajute să rămâi concentrat pe lucrurile care contează pentru tine, să te ajute să reflectezi asupra obiectivelor tale zi de zi și să te inspire ori de câte ori ai nevoie de o picătură de motivație.

- Stickere haioase și semn de carte motivațional

- Calendar pentru atingerea obiectivelor

- Un poster grozav cu ideile principale din Level UP, care să te inspire în fiecare zi, perfect pentru camera ta

- Un poster cu care să poți să-ți urmărești progresul și care să te ajute să aplici informațiile pe care le afli în carte

- Fișe care te ajută să-ți setezi obiective grozave, care contează pentru tine și care te ajută să le atingi mai ușor.

- Un test distractiv prin care descoperi ce este cu adevărat important pentru tine, care sunt lucrurile care îți plac și pentru care ți-ai dedica timpul oricând. Vei vedea că, în multe cazuri, acolo se pot ascunde adevărate comori, care, cu dedicare, se pot transforma în superputeri cu care să ajuți lumea din jurul tău.

Fișe practice care transformă învățarea într-o plăcere și îi încurajează pe tineri:

-Să înceapă cel puțin o pușculiță de economii, să-și clarifice care sunt lucrurile pe care și le doresc pe termen lung și cum să înceapă să pună bani deoparte - un obicei esențial în educația lor financiară care le va fi de folos toată viața.

- Să testeze un model prin care să fie atenți la cheltuielile lunare astfel încât să nu-și depășească bugetul și să se obișnuiască să-și cheltuie banii într-un mod înțelept.

- Să-și facă un plan concret, gata de pus în practică, pentru propria afacere, chiar dacă drumul pe care aleg să pornescă în viață nu duce neapărat la antreprenoriat. Credem că ar fi potrivit ca orice tânăr să experimenteze toate formele prin care poate să aducă valoare celorlalți și prin care să primească valoare înapoi, măcar o singură dată. Fiecare rol, fie că vorbim despre cel de angajat, liber profesionist sau antreprenor vine la pachet cu lecții valoroase care ne ajută să ne dezvoltăm și care ne ajută să ne formăm abilități diferite de care ne putem bucura toată viața.

- Să descopere cum este să lucrezi în diverse domenii înainte să aleagă ce vor să facă după finalizarea liceului.

- Să afle legătura dintre orice pasiune, abilitate sau valoare personală și carierele care există. Sau, de ce nu, chiar să-și lase imaginația să zboare și să descopere cum ar putea, printr-un mix de abilități specifice, să facă primii pași către o carieră nouă, așa cum au făcut-o mulți alți pionieri.

Toate împachetate în trei cutii atractive.

Vrei să alegi un alt pachet? Închide selecția și revino la pagina de mai devreme cu un click pe butonul roșu [X] din colțul din dreapta sus.

Alege una dintre variantele de mai jos. Îți dorești să primești doar cele 2 cărți sau vrei să adăugăm în pachet și materiale adiționale care stârnesc curiozitatea față de informații, motivează și ajută la aplicarea principiilor pe care le învață?

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili și Level UP

Preț: 99 lei

*Cărțile sunt împachetate în aceeași cutie

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili și Level UP + Materiale

Preț de listă: 178 lei

Preț: 151 lei

*Fiecare carte este împachetată individual într-o cutie atractivă alături de materiale

Ce primești când plasezi comanda?

- Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili. 10 idei extraordinare pentru o mentalitate de creștere

- Cartea Level UP

- Poster cu mesaje care stimulează mentalitatea de creștere

- Activitate practică: construiește un Vision Board. Un Vision Board este un instrument distractiv care să te ajute să rămâi concentrat pe lucrurile care contează pentru tine, să te ajute să reflectezi asupra obiectivelor tale zi de zi și să te inspire ori de câte ori ai nevoie de o picătură de motivație.

- Stickere haioase și semn de carte motivațional

- Calendar pentru atingerea obiectivelor

- Un poster grozav cu ideile principale din Level UP, care să te inspire în fiecare zi, perfect pentru camera ta

- Un poster cu care să poți să-ți urmărești progresul și care să te ajute să aplici informațiile pe care le afli în carte

- Fișe care te ajută să-ți setezi obiective grozave, care contează pentru tine și care te ajută să le atingi mai ușor.

- Un test distractiv prin care descoperi ce este cu adevărat important pentru tine, care sunt lucrurile care îți plac și pentru care ți-ai dedica timpul oricând. Vei vedea că, în multe cazuri, acolo se pot ascunde adevărate comori, care, cu dedicare, se pot transforma în superputeri cu care să ajuți lumea din jurul tău.

Toate împachetate în două cutii atractive.

Vrei să alegi un alt pachet? Închide selecția și revino la pagina de mai devreme cu un click pe butonul roșu [X] din colțul din dreapta sus.

Alege una dintre variantele de mai jos. Îți dorești să primești doar cartea sau vrei să adăugăm în pachet și materiale adiționale care stârnesc curiozitatea față de informații, motivează și ajută la aplicarea principiilor pe care le învață?

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili

Preț: 69 lei

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili + Materiale

Preț: 89 lei

Ce primești când plasezi comanda?

- Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili. 10 idei extraordinare pentru o mentalitate de creștere

- Poster cu mesaje care stimulează mentalitatea de creștere

- Activitate practică: construiește un Vision Board. Un Vision Board este un instrument distractiv care să te ajute să rămâi concentrat pe lucrurile care contează pentru tine, să te ajute să reflectezi asupra obiectivelor tale zi de zi și să te inspire ori de câte ori ai nevoie de o picătură de motivație.

- Stickere haioase și semn de carte motivațional

- Calendar pentru atingerea obiectivelor

- Fișe de lucru pentru obiective

Toate împachetate într-o cutie atractivă.

Vrei să alegi un alt pachet? Închide selecția și revino la pagina de mai devreme cu un click pe butonul roșu [X] din colțul din dreapta sus.

Alege una dintre variantele de mai jos. Îți dorești să primești doar cartea sau vrei să adăugăm în pachet și materiale adiționale care fac învățarea distractivă?

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili

Preț: 69 lei

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili + Materiale

Preț: 89 lei

Ce primești când plasezi comanda?

- Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili. 10 idei extraordinare pentru o mentalitate de creștere

- Poster cu mesaje care stimulează mentalitatea de creștere

- Activitate practică: construiește un Vision Board. Un Vision Board este un instrument distractiv care să te ajute să rămâi concentrat pe lucrurile care contează pentru tine, să te ajute să reflectezi asupra obiectivelor tale zi de zi și să te inspire ori de câte ori ai nevoie de o picătură de motivație.

- Stickere haioase și semn de carte motivațional

- Calendar pentru atingerea obiectivelor

- Fișe de lucru pentru obiective

Toate împachetate într-o cutie atractivă.

Încă nu te-ai hotărât? Închide selecția și revino la pagina de mai devreme cu un click pe butonul X (roșu) din colțul din dreapta sus