Comanda ta a fost înregistrată! Îți mulțumim!

În curând vom procesa comanda și coletul va ajunge la tine în cel mai scurt timp prin curier rapid.

Dorești să adaugi și cartea Cele 4 Mesaje Secrete ale Emoțiilor Mele la comanda ta ca să o primești împreună cu [CARTEA INIȚIALĂ PE CARE O COMANDĂ / SAU PACHETUL INITIAL]? Beneficiezi de o reducere de 27 lei.

Ghidul copilului tău în dezvoltarea inteligenței emoționale.

Emoțiile sunt prezente în viața noastră mult mai mult decât credem. Ele ne influențează relațiile, performanța, modul în care gândim sau acționăm. Într-o lume digitalizată, gestionarea eficientă a emoțiilor devine o prioritate pentru performanță și relații sănătoase.  Aici intervine dezvoltarea inteligenței emoționale.

Un copil care își dezvoltă inteligența emoțională:

Trage cu ochiul și descoperă câteva pagini din carte:

Ce va descoperi copilul tău în carte:

1. Cum îl ajută emoțiile

De cele mai multe ori, copiii se gândesc la emoții ca la ceva ce nu ne dorim să avem pentru că le asociază cu momente de nervozitate și îngrijorare: înaintea unui test, înainte să meargă pentru prima dată la școală sau la grădiniță sau înainte de un concurs. Însă emoțiile ne ajută în fiecare zi să fim oameni și, de asemenea, ne feresc de tot felul de pericole.

2. Cum funcționează emoțiile

Copilul tău va ști exact cum funcționează emoțiile și că ele nu sunt doar stări ciudate care apar din senin. Va ști să recunoască ce anume îi declanșează emoțiile și reacțiile, astfel încât să poată face primii pași în dezvoltarea inteligenței emoționale.

3. Ce mesaje îi transmit emoțiile

Ne putem uita la emoții ca la niște mesageri. Ele ne avertizează cu privire la pericole, dar ne trimit semnale și atunci când se întâmplă lucruri care ne plac și care ne fac să ne simțim bine și în siguranță. Copilul tău va afla care sunt cele 4 mesaje secrete pe care i le transmit emoțiile, va ști să le recunoască și ce să facă atunci când primește un anumit tip de mesaj.

4. Cum să numească ceea ce simte

Oamenii de știință au identificat sute sau chiar mii de emoții pe care noi oamenii le putem simți. Par atât de multe încât ne poate veni greu să le ținem minte pe toate. Așa că am făcut o selecție pentru cele mai comune emoții pe care le pot înțelege copiii. Copilul tău va învăța să numească ceea ce simte și, cu timpul, să facă diferența între emoții ca să poată ști exact ce are nevoie sa facă mai departe.

5. De ce uneori avem reacții MARI la probleme MICI

Ni se întâmplă tuturor să avem reacții nepotrivite pentru problemele pe care le întâmpinăm. Cu siguranță ți s-a întâmplat până acum să-ți faci griji pentru lucruri mărunte sau să ai neînțelegeri cu cineva apropiat pentru ceva ce putea fi rezolvat în câteva secunde. Copilul tău va afla ce anume ne face să avem reacții pe pilot automat și să izbucnim atunci când ni se umple paharul și, mai ales, cum să revină în control ori de câte ori se întâmplă asta ca să poată reacționa așa cum își dorește.

6. Cum să scape de griji

Cu siguranță unele dintre cele mai familiare emoții pentru copii sunt grijile. Pe măsură ce cresc și percep că primesc din ce în ce mai multe responsabilități, copiii devin din ce în ce mai neliniștiți. Probabil că ai observat și tu la copilul tău sau îți amintești de pe vremea când erai copil grijile în legătură cu teme, proiecte, școală, teste, concursuri, olimpiade, serbări, concerte sau meciuri importante. Toate vin la pachet cu emoții și, dacă nu suntem bine echipați să facem față grijilor, ne petrecem mare parte din timp într-un zbucium continuu. În carte, copiii vor descoperi tehnici concrete care să-i ajute să scape de griji și să se concentreze pe ce este important.

7. Ce este Empatia

Copilul tău va descoperi ce este empatia și cum aceasta ne ajută să fim buni cu ceilalți. Deși majoritatea copiilor fac asta fără să-și dea seama, atunci când practicăm conștient empatia putem transforma complet ziua cuiva drag sau putem crea prietenii care durează o viață.

8. Cum să-și controleze emoțiile puternice

Dacă ar fi să alegem un singur lucru important din carte, gestionarea emoțiilor puternice ar fi acela. Ca adulți, vedem clar efectele unor reacții puternice sau ale unor momente în care ne-am fi dorit să nu acționăm împinși de emoții. Credem că este o competență foarte importantă pe care copiii pot să o învețe de mici și chiar esența în jurul căreia se dezvoltă inteligența emoțională. Credem că este grozav să avem puterea să ne calmăm în situații stresante sau provocatoare, înainte să spunem sau să facem lucruri pe care mai apoi să le regretăm. Ei bine, În Cele 4 mesaje secrete ale emoțiilor mele copiii vor afla tehnici concrete prin care să-și controleze emoțiile astfel încât să poată alege cum vor să reacționeze în orice situație.

Cartea vine împachetată într-o cutie atractivă pentru copii alături de bonusuri grozave:

Pe parcursul cărții, copiii vor descoperi multe activități distractive și întrebări despre emoțiile pe car ele simt, situațiile care le dau bătăi de cap și tehnici concrete prin care pot să-și controleze emoțiile puternice. În plus, am adaugat câteva provocări distractive pe care le poate face ca să pună în aplicare principiile pe care le află. Primești fișele cu provocări împreună cu celelalte bonusuri direct în pachet, odată cu livrarea cărții.

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe situl nostru web.