Ne mărim echipa în Cluj-Napoca!

Căutăm o persoană atentă la detalii care să ne ajute să trimitem la timp și cu grijă cărțile Copii Remarcabili în toată țara.

Salut,

Noi suntem Cozmin și Adina și, de când am înțeles ce înseamnă cuvântul vocație, ne-am dorit să ajutăm oamenii să se dezvolte, să-și urmeze visurile și să le oferim suport ca să devină cea mai bună variantă a lor. Am simțit pe propria piele ce diferență pot face niște cuvinte, o bucățică de informație, un obicei, o carte sau un curs și, de multe ori, ne-am dorit să fi apărut în viața noastră mai devreme. Așa că am creat Copii Remarcabili, unde ajutăm copiii să aibă acces la cele mai bune informații de dezvoltare personală într-un mod distractiv și aplicabil.

Vrem ca în următorii 20 de ani să inspirăm 100 de milioane de copii să trăiască viața pe care și-o doresc atunci când vor fi adulți, fără să le fie frică de eșec. Facem asta pentru că ne dorim să trăim într-o lume în care oamenii sunt pasionați de ceea ce fac zi de zi.

Ne mărim echipa, așa că dacă ești o persoană atentă la detalii, care se bucură pentru că știe că datorită ei mii de copii primesc cărțile pe care și le doresc la timp și împachetate cu grijă, atunci acest mesaj este pentru tine.

Poți vedea mai jos care sunt lucrurile de care vei avea grijă în fiecare zi, ce tip de persoană căutăm, care sunt lucrurile pentru care nu suntem dispuși să facem compromisuri și cum poți să aplici dacă crezi că ești persoana potrivită pentru acest rol.

1. Care sunt lucrurile de care vei avea grijă în fiecare zi

2. Ce tip de persoană căutăm

Ne dorim să lucrăm alături de o persoană remarcabilă care să ne ajute zi de zi să trimitem cărțile Copii Remarcabili în toată țara. Căutăm pe cineva care să trateze coletele pe care le trimitem ca și cum ar împacheta un cadou pentru cineva drag. Cred că fiecare dintre noi am trecut până acum prin cel puțin o experiență în care lucrurile pe care le-am comandat au ajuns la noi târziu, deteriorate sau nu au ajuns deloc. Cu siguranță nu am fost mulțumiți și asta ne dorim să evităm în relațiile cu clienții noștri. Îți las mai jos câteva detalii despre cum ne-am dori să fie persoana cu care să lucrăm în continuare:

Locația biroului de unde se expediază coletele este lângă parcul Armătura, în Cluj-Napoca.

3. Care sunt lucrurile pentru care nu suntem dispuși să facem compromisuri

Îți spuneam că ajutăm copiii să aibă acces cele mai bune informații de dezvoltare personală într-un mod distractiv și aplicabil. În zilele noastre este foarte ușor să găsim informații, însă valoarea pe care o oferă nu este, de cele mai multe ori, ceea ce ne dorim. Așa că, iată mai jos lucrurile la care nu suntem dispuși să facem compromisuri la Copii Remarcabili:

Dacă încă ești alături de noi și ce ai citit mai sus ți se potrivește, ne-ar face plăcere să te cunoaștem și să lucrăm împreună. Înainte să îți spun cum poți aplica pentru acest post, aș vrea să-ți spun câteva motive pentru care să NU aplici. Nu vrem să pierdem timpul tău și timpul nostru, ci vrem să ne asigurăm că înțelegi foarte bine ce tip de om căutăm. Așadar, nu aplica dacă:

În schimb, dacă bifezi toate lucrurile de care am vorbit anterior și îți dorești să faci parte din echipa noastră:

Îți mulțumim pentru că ți-ai luat timp să citești acest anunț și sper că urmează să ne cunoaștem mai bine. Dacă consideri că acest post nu este potrivit pentru tine, cu siguranță unul dintre cunoscuții tăi ar aprecia un share din partea ta.

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe situl nostru web.