Politica de retur și schimb

Dorim să te simți în siguranță atunci când comanzi de la noi. Astfel, în limita a 14 de zile de la reluarea comenzii, poți returna oricând produsele comandate fără a invoca un motiv anume, atât timp cât acestea nu au urme vizibile de utilizare. În cazul în care produsele sunt deteriorate, ne rezervăm dreptul de a respinge cererea de retur.

 

 

Pentru returnarea produselor puteți oricând să ne contactați la 0750.859.010 sau să ne trimiteți un e-mail la adresa contact@copiiremarcabili.ro ca să stabilim toate detaliile. (adresă de preluare, număr de telefon și contul bancar în care doriți returnarea sumei)

Va fi nevoie să expediați comanda printr-un curier la alegere (va trebui achitată suma pentru transportul returului direct la curierul ales de dumneavoastră). În cazul în care doriți să comandăm noi un curier pentru preluarea returului, vom scădea prețul transportului (23 lei) din totalul sumei datorate în urma returnării produselor.

De îndată ce produsele returnate ajung la noi și constatăm că sunt eligibile pentru returnare, contravaloarea produselor comandate se va returna prin transfer bancar într-un cont specificat de dumneavoastră.

În cazul în care doriți să schimbați produsele comandate, taxa de transport pentru schimb este de 20 lei.

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe situl nostru web.