Descoperă Seria Completă de Cărți de Dezvoltare Personală pentru Copii

(pentru copii între 7 și 10 ani)

Dacă îi oferim contextele potrivite și uneltele de care are nevoie, orice copil e capabil să fie remarcabil, să își formeze o motivație sănătoasă, să își dezvolte abilitățile pe care și le dorește, să iubească învățarea, să își gestioneze emoțiile atunci când îl copleșesc și să găsească de unul singur soluții la provocările cu care se confruntă.

Am creat o serie care le oferă copiilor cele mai puternice strategii de dezvoltare pe termen lung care să le fie de folos atât în timpul școlii cât și în viața de adult. Oferă-i cadou un set de abilități care îi accelerează dezvoltarea personală în toate ariile vieții și care îl ajută să fie perseverent, rezilient și descurcăreț.

Previous slide
Next slide

Ce spun părinții despre CĂRȚILE DIN SERIE?

Previous slide
Next slide

Cum ar fi dacă, de mici copii, ne-am fi construit obiceiuri bune care să ne fie de folos toată viața?

Aceasta a fost întrebarea de la care am pornit atunci când am început să scriem cărțile din colecția Copii Remarcabili. Iar dacă te inspiră să-i oferi copilului tău acele lucruri pe care noi, poate, nu le-am avut atunci când am crescut, îți las în continuare câteva răspunsuri la această întrebare.

Iar acestea sunt doar câteva dintre răspunsurile care ne-au inspirat să creăm seriile de dezvoltare personală pentru copii și adolescenți. Serii care aduc principii de dezvoltare personală în mâinile copiilor și îi ajută să-și formeze obiceiuri și abilități care să le fie de folos toată viața.

Alege Cartea sau Pachetul care ți se potrivește cel mai bine. Beneficiezi de reduceri atunci când comanzi mai multe volume.

-15%
lei 151.00
-15%
lei 228.00
-15%
lei 151.00
-15%
lei 151.00

Care este știința din spatele principiilor pe care le află copilul tău din această serie?

Cercetări recente au descoperit ce anume îi face pe copii să-și dorească să înfrunte provocări și de ce se pot teme să facă greșeli. Și, în consecință, efectul pe care acest lucru îl poate avea asupra încrederii, motivației, stimei de sine și a nivelului de rezistență.

Psihologul Carol Dweck și echipa ei de la universitățile Columbia și Stanford din Statele Unite au examinat grupuri de copii din școala primară. S-au concentrat asupra modului în care copiii au răspuns la laude. Ea a descoperit că, copiii tind spre una dintre cele două mentalități:

Mentalitatea fixă

Atunci când un copil crede că inteligența lui este predefinită, fără posibilitatea de a se schimba. Prin urmare, acești copii vor alege preponderent sarcini pe care le consideră adecvate nivelului lor de inteligență tocmai pentru a nu risca să eșueze.

Mentalitatea de Creștere

Acești copii sunt bucuroși să facă față unor noi provocări, deoarece le vede ca oportunități de creștere și experiențe noi, indiferent dacă greșesc.

Am îmbinat principii care cultivă o mentalitate de creștere, contribuie la dezvoltarea inteligenței emoționale și ajută copiii să-și formeze obiceiuri bune pentru toată viața

Oamenii cu o mentalitate fixă cred că nivelul lor de inteligență și abilitățile sunt „fixate” la naștere și, prin urmare, nu poate fi dezvoltate sau îmbunătățite în timp. Atunci când un copil are o mentalitate fixă, acest lucru îl poate afecta pe mai multe planuri. Începând de la atitudinea legată de învățare și educație, până la disponibilitatea de a face față unor noi provocări sau de a încerca lucruri noi.

Este puțin probabil să ia parte la o activitate, fie că este vorba de un sport sau de ceva educațional, dacă nu cred că își pot dezvolta abilitățile și că se pot îmbunătăți în timp. Sunt mult mai predispuși să se concentreze doar pe lucrurile la care sunt buni, crezând că acolo se află abilitățile lor „naturale”. Pentru că dacă încearcă ceva nou și nu reușesc să facă „corect” prima dată, atunci acest lucru le-ar putea dovedi că le lipsește inteligența.

Noi ne dorim să le oferim copiilor din România o altă perspectivă. Fiind inspirați de munca depusă de Carol Dweck, am creat această serie. Am îmbinat principii care cultivă o mentalitate de creștere pentru copii și principii de dezvoltare personală cu activități distractive care să-i ajute să le pună în practică pe loc.

Alege Cartea sau Pachetul care ți se potrivește cel mai bine. Beneficiezi de reduceri atunci când comanzi mai multe volume.

-15%
lei 151.00
-15%
lei 228.00
-15%
lei 151.00
-15%
lei 151.00

Ce vor descoperi COPIII în prima carte din serie: Cartea Secretă a Învigătorilor?

Folosește butoanele de mai jos ca să vezi descrierea detaliată

Mentalitatea de creștere este ceea ce ne face să reacționăm diferit la provocări. Este ceea ce ne face să ne străduim mai mult atunci când alții renunță. Mentalitatea de creștere este cea care face diferența dintre o lecție învățată și o greșeală repetată. Mentalitatea are de-a face cu dragostea față de învățare și dezvoltare. Mentalitatea, în cele din urmă, are legătură cu motivația noastră de a face lucrurile care să ne ducă spre succes. Mentalitatea noastră joacă un rol important în modul în care facem față provocărilor din viața de zi cu zi, de la cele mai mici detalii și până la provocări importante, cum ar fi descoperirea vocației sau gestionarea unor situații critice. Din acest motiv ne dorim să ajutăm copiii de toate vârstele să-și dezvolte o mentalitate de creștere.

Cercetările arată că majoritatea deciziilor pe care le luăm într-o zi (aproximativ 40 – 50%) sunt automate, bazate pe obiceiurile pe care le avem. De aceea credem că este crucial să ne dezvoltăm obiceiuri benefice pentru viață cât mai devreme.

De cele mai multe ori, atunci când ne uităm la oamenii de succes, avem tendința să spunem că sunt talentați. Însă talentul este doar vârful aisbergului. Ceea ce determină succesul se ”află sub apă” și avem nevoie de efort și perseverență ca să ne dezvoltăm talentele. Tinerii vor descoperi cum să-și dezvolte talentele astfel încât să devină mai buni la ceea ce-și doresc în fiecare zi, chiar dacă vor da peste momente provocatoare.

Ca adulți, frica de greșeli ne paralizează de multe ori atunci când vrem să încercăm lucruri noi, atunci când vrem să devenim mai buni la ceva, când vrem să ne spunem părerea, să cerem o promovare sau să facem orice schimbare benefică în viața noastră. Adolescenții vor descoperi cum să-și învingă frica de greșeli astfel încât să scapă de griji, stres și anxietate și să poată să învețe ceva nou din fiecare eșec.

Cu toții ne dorim să ne îndeplinim visurile și să devenim mai buni. Însă de cele mai multe ori nu avem un plan concret prin care să ajungem acolo unde ne dorim. Am inclus în carte strategii prin care copiii pot învăța cum să-și seteze obiective clare și cum să le atingă prin pași concreți.

Cu toții ne dorim ca ai noștri copii să fie orientați către soluții în loc să fie prinși în problemă. Însă, de cele mai multe ori, ei vor să fie salvați fără să încerce să rezolve singuri situația. Noi vrem să îi ajutăm să-și schimbe mentalitatea față de probleme și să le creăm obiceiul de a se strădui să găsească singuri soluțiile potrivite. Asta îi va ajuta să fie proactivi în viitor, să-și rezolve problemele mult mai repede și să-și facă mai puține griji în situațiile provocatoare.

Astfel încât să își dorească să descopere lumea fără să fie nevoie să-l bați la cap, să-l trimiți la pregătire sau să îl mituiești ca să învețe.

Cum ar fi dacă în loc ca al tău copil să gândească:

Nu pot, nu știu, nu sunt suficient de bun,
ar gândi

Nu pot ÎNCĂ, nu știu ÎNCĂ, nu sunt suficient de bun… ÎNCĂ.
 
Această schimbare simplă de mentalitate poate face diferența dintre un copil care renunță ușor atunci când dă de greu și un copil care se străduiește și știe că, cu puțină muncă, totul este posibil.

În lumea telefoanelor, calculatoarelor tabletelor și jocurilor video, e foarte ușor să te obișnuiești să faci totul printr-un click. Însă, în lumea reală, după cum bine știi, progresul durează. Ne dorim să îi obișnuim pe copii cu acest principiu ca să ne asigurăm că, în orice situație, vor încerca până când vor reuși.

Fie că vorbim despre tine, ca părinte, despre prieteni, despre profesori și educatori, despre inventatori sau eroi de demult, sau despre personaje din filme sau povești. Pentru fiecare copil este important să fie inspirat de cele mai potrivite modele. Încurajăm copiii să găsească constant oameni remarcabili de la care să învețe și după care să-și modeleze principiile de succes pe care le aplică.

Vezi câteva pagini din conținutul cărții mai jos:

Ce vor descoperi COPIII în a doua carte din serie: Jurnalul Zilnic pentru Copii Remarcabili?

Folosește butoanele de mai jos ca să vezi descrierea detaliată

Când ne gândim la valori nu ne referim neapărat la calități precum bunătatea, corectitudinea sau punctualitatea. Ne dorim ca al tău copil să descopere ce e cu adevărat important pentru el, care sunt lucrurile care îi plac și pentru care și-ar dedica timpul oricând. Vei vedea că, în multe cazuri, acolo se pot ascunde adevăratele talente care, cu dedicare, se pot transforma în adevărate superputeri pe măsură ce crește.

Copilul tău va descoperi cum să-și crească valorile și ce anume are de făcut ca să devină mai bun în fiecare zi.

În fiecare zi, copilul va avea ocazia să completeze un lucru pentru care este recunoscător. Practicarea recunoștinței zilnic poate avea un impact profund asupra sănătății fizice și emoționale a copiilor. Numeroase studii și cercetări arată că acei copii care sunt atenți la lucrurile pentru care sunt recunoscători sunt mai fericiți, mai puțin impulsivi și au relații mai bune cu ceilalți.

Unul dintre primii pași în antrenarea inteligenței emoționale este conștientizarea propriilor emoții. Deși s-ar putea să fie complicat să înveți un copil teorii despre inteligența emoțională, poți să-l ajuți să-și identifice emoțiile în fiecare zi și, cu timpul, o va face singur. Am introdus în jurnal o rubrică zilnică dedicată emoțiilor și am făcut-o ușor și distractiv de completat, astfel încât să încurajăm primii pași în dezvoltarea inteligenței emoționale la copii.

Tuturor ne plac provocările… cu o singură condiție: să fie în acele arii sau domenii care ne plac. E exact ca la jocurile video: dacă ar avea o dificultate scăzută, probabil că s-ar plictisi repede. În schimb, atunci când sunt mai provocatoare, copiii au o cu totul altă satisfacție când se joacă. În mod similar, încurajăm copiii și le dăm ocazia să-și aleagă provocări în zonele în care vor să crească ca să poată deveni din ce în ce mai buni în fiecare zi.

Atunci când un copil are stima de sine ridicată, se iubește exact așa cum este, fără să aibă nevoie de aprobare din exterior, fără să-și pună măști sau să se teamă de ce vor spune ceilalți. Se simte bine în pielea sa și nu îi este frică sau rușine să fie autentic. Credem că lumea are nevoie de copii autentici care să devină adulți grozavi și care vor face lucruri extraordinare.

Este grozav sentimentul pe care îl ai când știi că ești bun la ceva. Însă, atunci când nu ești sigur pe tine, lucrurile pot deveni complicate și, în special în cazul copiilor, care fac din țânțar, armăsar. Din ce în ce mai mulți copii renunță când vine vorba despre lucruri noi sau puțin mai complicate și preferă să rămână în zona de confort. Problema este că, în acest mod, creșterea lor este frânată. În jurnal, copiii vor descoperi jocuri și activități care să le crească încrederea în forțele proprii și care să-i ajute să-și mențină încrederea ridicată, ori de câte ori vor avea nevoie.

Cu toții ne dorim ca ai noștri copii să fie orientați către soluții în loc să fie prinși în problemă. Însă, de cele mai multe ori, copiii vor să fie salvați fără să încerce să rezolve singuri situația. Noi vrem să îi ajutăm să-și schimbe mentalitatea față de probleme și să le creăm obiceiul de a se strădui să găsească singuri soluțiile potrivite.

Jurnalul este împărțit în 12 săptămâni, fiecare cu câte o tematică diferită.

 

Fiecare săptămână dezvoltă o idee precum cunoașterea valorilor personale, creșterea stimei de sine sau înfruntarea propriilor temeri și rezolvarea problemelor.

 

Apoi urmează paginile jurnalului zilnic care sunt pline de întrebări, jocuri și activități special gândite, astfel încât copilul să pună în practică lecția săptămânii.

Vezi câteva pagini din conținutul cărții mai jos:

Alege Cartea sau Pachetul care ți se potrivește cel mai bine. Beneficiezi de reduceri atunci când comanzi mai multe volume.

-15%
lei 151.00
-15%
lei 228.00
-15%
lei 151.00
-15%
lei 151.00

Ce vor descoperi COPIII în a treia carte din serie: Cele 4 mesaje secrete ale emoțiilor mele?

Folosește butoanele de mai jos ca să vezi descrierea detaliată

De cele mai multe ori, copiii se gândesc la emoții ca la ceva ce nu ne dorim să avem pentru că le asociază cu momente de nervozitate și îngrijorare: înaintea unui test, înainte să meargă pentru prima dată la școală sau la grădiniță sau înainte de un concurs. Însă emoțiile ne ajută în fiecare zi să fim oameni și, de asemenea, ne feresc de tot felul de pericole.

Copilul tău va ști exact cum funcționează emoțiile și că ele nu sunt doar stări ciudate care apar din senin. Va ști să recunoască ce anume îi declanșează emoțiile și reacțiile, astfel încât să poată face primii pași în dezvoltarea inteligenței emoționale.

Ne putem uita la emoții ca la niște mesageri. Ele ne avertizează cu privire la pericole, dar ne trimit semnale și atunci când se întâmplă lucruri care ne plac și care ne fac să ne simțim bine și în siguranță. Copilul tău va afla care sunt cele 4 mesaje secrete pe care i le transmit emoțiile, va ști să le recunoască și ce să facă atunci când primește un anumit tip de mesaj.

Oamenii de știință au identificat sute sau chiar mii de emoții pe care noi oamenii le putem simți. Par atât de multe încât ne poate veni greu să le ținem minte pe toate. Așa că am făcut o selecție pentru cele mai comune emoții pe care le pot înțelege copiii. Copilul tău va învăța să numească ceea ce simte și, cu timpul, să facă diferența între emoții ca să poată ști exact ce are nevoie sa facă mai departe.

Ni se întâmplă tuturor să avem reacții nepotrivite pentru problemele pe care le întâmpinăm. Cu siguranță ți s-a întâmplat până acum să-ți faci griji pentru lucruri mărunte sau să ai neînțelegeri cu cineva apropiat pentru ceva ce putea fi rezolvat în câteva secunde. Copilul tău va afla ce anume ne face să avem reacții pe pilot automat și să izbucnim atunci când ni se umple paharul și, mai ales, cum să revină în control ori de câte ori se întâmplă asta ca să poată reacționa așa cum își dorește.

Cu siguranță unele dintre cele mai familiare emoții pentru copii sunt grijile. Pe măsură ce cresc și percep că primesc din ce în ce mai multe responsabilități, copiii devin din ce în ce mai neliniștiți. Probabil că ai observat și tu la copilul tău sau îți amintești de pe vremea când erai copil grijile în legătură cu teme, proiecte, școală, teste, concursuri, olimpiade, serbări, concerte sau meciuri importante. Toate vin la pachet cu emoții și, dacă nu suntem bine echipați să facem față grijilor, ne petrecem mare parte din timp într-un zbucium continuu. În carte, copiii vor descoperi tehnici concrete care să-i ajute să scape de griji și să se concentreze pe ce este important.

Copilul tău va descoperi ce este empatia și cum aceasta ne ajută să fim buni cu ceilalți. Deși majoritatea copiilor fac asta fără să-și dea seama, atunci când practicăm conștient empatia putem transforma complet ziua cuiva drag sau putem crea prietenii care durează o viață.

Dacă ar fi să alegem un singur lucru important din carte, gestionarea emoțiilor puternice ar fi acela. Ca adulți, vedem clar efectele unor reacții puternice sau ale unor momente în care ne-am fi dorit să nu acționăm împinși de emoții. Credem că este o competență foarte importantă pe care copiii pot să o învețe de mici și chiar esența în jurul căreia se dezvoltă inteligența emoțională. Credem că este grozav să avem puterea să ne calmăm în situații stresante sau provocatoare, înainte să spunem sau să facem lucruri pe care mai apoi să le regretăm. Ei bine, În Cele 4 mesaje secrete ale emoțiilor mele copiii vor afla tehnici concrete prin care să-și controleze emoțiile astfel încât să poată alege cum vor să reacționeze în orice situație.

Vezi câteva pagini din conținutul cărții mai jos:

Fiecare carte vine la pachet cu bonusuri grozave care stârnesc curiozitatea față de informațiile din carte, motivează și ajută la aplicarea principiilor pe care le învață.

Toate împachetate într-o cutie atractivă.

1. Ghidul părintelui pentru un copil cu mentalitate de învingător (digital)​

Oricât de mult ne-am baza pe educația formală, tu, părintele, ești persoana la care al tău copil se uită cu admirație. Ești persoana care îl poate susține îndiferent de circumstanțe. Într-adevăr, prietenii se schimbă, profesorii la fel, poate chiar și programa școlară. Însă constanta care rămâne în viața copiilor tăi ești tu. Din acest motiv vrem să-ți oferim toate uneletele de care ai nevoie ca să reușești să crești un copil cu mentalitate de învingător.

Acest ghid îți va fi alături ca să poți aplica cât mai bine principiile din carte. Va fi ca o busolă care îți va arăta drumul ori de câte ori te vei întreba dacă o acțiune susține sau nu ideile pe care al tău copil le va descoperi.

2. Postere grozave care încurajează mentalitatea de creștere

Știm cât de important este pentru cei mici să fie înconjurați de mesaje inspiraționale care să-i aducă aminte că sunt pe drumul cel bun. Așa că am creat postere grozave cu mesaje pentru un copil învingător, numai bine de pus în cameră. E de ajuns o privire în fiecare zi ca să țină minte principiile care îl susțin să aibă o mentalitate de învingător. Primești posterele direct printate astfel încât copiii să se poată bucura de ele chiar de la începutul cărții.

3. Stickere cu mesaje inspiraționale

După cum îți spuneam, aceasta nu e o simplă carte. Și nu spunem asta doar pentru că al tău copil va putea să scrie sau să deseneze direct în ea și să se bucure de o experiență de învățare cât mai completă. În plus, ne dorim ca această carte să îl ajute să-și formeze o identitate de copil învingător. Așa că am creat stickere speciale cu mesaje din carte pe care al tău copil le va putea folosi ca să-și decoreze lucrurile pe care le folosește zilnic. Îndiferent că este vorba despre un laptop, un caiet de notițe, biroul, rucsacul sau spațiul de joacă, stickerele îl vor ajuta să adopte cu adevărat identitatea de copil învingător.

Îți mai dau pont: poate chiar să le lipească pe tricouri și să le poarte ca ecuson în fiecare zi.

4. Fișe de lucru cu design atractiv pentru copii​

Pe parcusul cărții copiii vor descoperi câteva exerciții de lucru manual care să-i ajute să aplice cât mai bine principiile pe care le învață. Desigur, pot crea materialele cu ajutorul instrumentelor de lucru manual: creioane, foi, lipici și foarfecă. Însă ne-am gândit să le dăm o mână de ajutor. Din acest motiv, dacă comanzi cartea astăzi, copilul va primi cadou din partea noastră fișe de lucru cu un design atractiv. Vrem să ne asigurăm că va pune în practică exercițiile și că îi va face plăcere să le facă.

1. Postere grozave care să-i amintească copilului tău de lucrurile cu adevărat importante

Știm cât de important este pentru cei mici să fie înconjurați de mesaje inspiraționale care să le aducă aminte că sunt pe drumul cel bun. Așa că am creat postere grozave cu mesaje și idei numai bune de pus în cameră. E de ajuns o privire în fiecare zi ca să țină minte anumite principii care le vor da curaj și îi vor face să persevereze, indiferent de situație. Primești posterele în format fizic, astfel încât copiii să se poată bucura de ele chiar de la începutul jurnalului.

2. Stickere cu emoții sub formă de Emoji ​

Știm cât de mult iubesc copiii emoji-urile de pe rețelele sociale. Cu toate că nu încurajăm folosirea rețelelor sociale de către copii, am preluat elementele pe care aceștia le îndrăgesc și le-am transformat într-un mod prin care pot să-și dezvolte inteligența emoțională. Am creat stickere speciale pe care al tău copil le va putea folosi în jurnal sau pe celelalte lucruri personale pe care le îndrăgește. Indiferent dacă este vorba despre un laptop, un caiet de notițe, biroul, rucsacul sau spațiul de joacă, stickerele îl vor ajuta să-și exprime mai bine emoțiile.

3. Brățări cu mesaje inspiraționale​

Știm cât de important este pentru cei mici să fie înconjurați de mesaje inspiraționale care să-i aducă aminte că sunt pe drumul cel bun. Așa că am creat brățări pe care și le pot asambla singuri și pe care le pot purta atunci când își doresc. E un mod distractiv prin care pot repeta și își pot aminti de principiile pe care le descoperă în carte.

4. Răvașe pentru o zi remarcabilă​

Credem că este foarte important ca al tău copil să-și înceapă ziua cu o doză mare de încredere. Așa că, îi oferim un mod creativ și distractiv să facă asta cu răvașele pentru o zi remarcabilă. O simplă intenție poate face minuni pentru modul în care își va petrece copilul ziua, pentru că îl face să aibă încredere în forțele sale și îi dă curajul să își petreacă timpul așa cum își dorește.

Toate materialele, posterele, stickerele și fișele de lucru le vei primi odată cu livrarea cărții.

1. Postere cu Emoții și mesaje care să-l inspire


Știm cât de important este pentru cei mici să fie înconjurați de informația pe care o parcurg ca să-i motiveze și să o rețină mai ușor. Așa că am creat postere grozave cu mesaje și idei numai bune de pus în cameră. E de ajuns o privire în fiecare zi ca să țină minte anumite principii și să recunoască cât mai multe dintre emoțiile pe care le simte. Primești posterele în format fizic, astfel încât copiii să se poată bucura de ele chiar de la începutul cărții.

2. Jocul Emoțiilor

Credem că e important să ne distrăm în timp ce învățăm. Unul dintre primii pași în dezvoltarea inteligenței emoționale este să recunoaștem și să numim cât mai multe emoții. De aceea am inclus în pachet un joc prin care copilul tău poate învăța ușor cât mai multe emoții și stări. Îl puteți juca oricând, chiar și în timpul drumurilor lungi cu mașina.

3. Exercițiu de calmare rapidă

Atunci când copiii sunt nervoși, supărați sau le este foarte frică, au reacții mai puternice decât de obicei. Însă există o activitate simplă care îl poate ajuta să depășească mai ușor aceste situații. Copilul tău va primi o fișă cu un exercițiu eficient de calmare rapidă pe care poate să-l aplice ori de câte ori are nevoie să se calmeze (acasă, la școală sau la medic).

4. Provocări care dezvoltă inteligența emoțională

Pe parcursul cărții, copiii vor descoperi multe activități distractive și întrebări despre emoțiile pe car ele simt, situațiile care le dau bătăi de cap și tehnici concrete prin care pot să-și controleze emoțiile puternice. În plus, am adaugat câteva provocări distractive pe care le poate face ca să pună în aplicare principiile pe care le află. Primești fișele cu provocări împreună cu celelalte bonusuri direct în pachet, odată cu livrarea cărții.

Alege Cartea sau Pachetul care ți se potrivește cel mai bine. Beneficiezi de reduceri atunci când comanzi mai multe volume.

-15%
lei 151.00
-15%
lei 228.00
-15%
lei 151.00
-15%
lei 151.00

Răspunsuri la întrebări frecvente:

Cărțile din Pachetul Complet de Dezvoltare personală pentru Copii sunt potrivite pentru copii între 7 și 10 ani. Dacă ai un copil mai mare, poți alege să-i oferi colecția de dezvoltare personală pentru adolescenți pe care o găsești aici:

https://www.copiiremarcabili.ro/magazin/

DA! În mod normal, fiecare carte costă 89 de lei. Însă, la pachet de 2 sau 3 cărți primești o reducere de 15% la fiecare carte. Pentru mai multe detalii, poți vedea pachetele reduse pe care ți le-am pregătit aici sau direct în shop. Dacă ești cadru didactic și îți dorești să oferi cărțile noastre clasei tale, scrie-ne un e-mail la adresa contact@copiiremarcabili.ro sau contactează-ne la 0750.859.010 pentru a primi o ofertă personalizată.

Cartea Secretă a Învingătorilor, Jurnalul Zilnic pentru Copii Remarcabili și Cele 4 Mesaje Secrete ale Emoțiilor Mele sunt produse marca Copii Remarcabili, sunt scrise de către Adina Ionela Pohonțu și Cozmin Alberto Pohonțu și sunt publicate de editura Learnable. S-ar putea ca numele noastre să nu-ți spună multe însă noi ne dorim să lăsăm faptele să vorbească pentru noi. De când am înțeles ce înseamnă cuvântul vocație, ne-am dorit să ajutăm oamenii să se dezvolte, să-și urmeze visurile și să le oferim suport ca să devină cea mai bună variantă a lor. Am simțit pe propria piele ce diferență pot face niște cuvinte, o bucățică de informație, un obicei, o carte sau un curs și, de multe ori, ne-am dorit să fi apărut în viața noastră mai devreme. Așa că am creat Copii Remarcabili


În ultimii 4 ani cărțile noastre au ajuns în mâinile a zeci de mii de copii din România, iar săptămânal primim mesaje de la părinți mulțumiți de alegerea făcută. Unii dintre ei ne povestesc cum s-a schimbat în bine comportamentul copiilor atunci când vine vorba despre teme, școală, relațiile cu ceilalți, atitudinea față de eșec sau față de învățare. Alții ne mărturisesc că acestea sunt primele cărți pe care copiii le-au citit cap coadă fără să fie obligați, iar alții ne spun cum cărțile nu se dezlipesc din mâinile copiilor nici măcar în pauza dintre ore. Poți vedea mai multe mesaje sau păreri despre cărțile noastre aici:

https://www.copiiremarcabili.ro/testimoniale/

 

Informațiile pe care le includem în cărți se bazează pe studii științifice, pe informațiile și pe experiența celor mai buni specialiști în domeniile de dezvoltare personală. De exemplu, Cartea Secretă a Învingătorilor sau Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili pornește de la cercetările psihologului Carol Dweck și a echipei ei de la universitățile Columbia și Stanford din Statele Unite, care a pus bazele unui sistem prin care se poate dezvolta mentalitatea de creștere (atât la copii, cât și la adulți). În cartea Cele 4 Mesaje Secrete ale Emoțiilor Mele, toate informațiile pe care le transmitem au la bază cercetările lui Daniel Goleman, specialist în psihologie și în neuroștiință și conține exerciții inspirate din modelul 6 Seconds (Organizația numărul 1 în lume care se ocupă cu dezvoltarea inteligenței emoționale).

Fiecare material sau carte pe care o publicăm are la bază știința și metode care funcționează în acest moment. Ce credem că este important atunci când vorbim despre dezvoltare personală este să le explicăm copiilor toate aceste principii, dovedite științific, într-un mod prin care ei să poată să le înțeleagă și, mai ales, să poată să le aplice. La fel de important credem că este să le oferim copiilor o bază de la care să poată porni în orice direcție își doresc, să-i ajutăm să lucreze la cauzele provocărilor cu care se confruntă, nu doar la „simptomele lor” și să-i ajutăm să-și formeze obiceiuri de lungă durată în loc să tocească informații doar pentru că „sună bine”.

Ne dorim să creăm cărți și alte materiale educative pentru copii, menite să-i ajute să-și formeze abilități extraordinare care să le fie de folos toată viața. Credem că, atunci când pui suflet și vorbești pe limba copiilor, este imposibil ca învățarea să fie plictisitoare. De aceea avem foarte multă grijă la modul prin care transmitem informații sau creăm jocuri și activități distractive. Dacă îți dorești și alte cărți marca Copii Remarcabili pentru copii cu vârsta între 7 și 11 ani, te invităm să arunci o privire la noi în magazinul online:

https://www.copiiremarcabili.ro/magazin/

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe situl nostru web.

Alege una dintre variantele de mai jos. Îți dorești să primești doar cartea sau vrei să adăugăm în pachet și materiale adiționale care stârnesc curiozitatea față de informații, motivează și ajută la aplicarea principiilor pe care le învață?

13 Secrete pentru o Carieră Remarcabilă

Preț: 69 lei

13 Secrete pentru o Carieră Remarcabilă + Materiale

Preț: 89 lei

Ce primești când plasezi comanda?

- Cartea 13 Secrete pentru o Carieră Remarcabilă - Ce ar fi bine să știe adolescenții acum ca să facă primii pași către o viață împlinită

Fișe practice care transformă învățarea într-o plăcere și îi încurajează pe tineri:

-Să înceapă cel puțin o pușculiță de economii, să-și clarifice care sunt lucrurile pe care și le doresc pe termen lung și cum să înceapă să pună bani deoparte - un obicei esențial în educația lor financiară care le va fi de folos toată viața.

- Să testeze un model prin care să fie atenți la cheltuielile lunare astfel încât să nu-și depășească bugetul și să se obișnuiască să-și cheltuie banii într-un mod înțelept.

- Să-și facă un plan concret, gata de pus în practică, pentru propria afacere, chiar dacă drumul pe care aleg să pornescă în viață nu duce neapărat la antreprenoriat. Credem că ar fi potrivit ca orice tânăr să experimenteze toate formele prin care poate să aducă valoare celorlalți și prin care să primească valoare înapoi, măcar o singură dată. Fiecare rol, fie că vorbim despre cel de angajat, liber profesionist sau antreprenor vine la pachet cu lecții valoroase care ne ajută să ne dezvoltăm și care ne ajută să ne formăm abilități diferite de care ne putem bucura toată viața.

- Să descopere cum este să lucrezi în diverse domenii înainte să aleagă ce vor să facă după finalizarea liceului.

- Să afle legătura dintre orice pasiune, abilitate sau valoare personală și carierele care există. Sau, de ce nu, chiar să-și lase imaginația să zboare și să descopere cum ar putea, printr-un mix de abilități specifice, să facă primii pași către o carieră nouă, așa cum au făcut-o mulți alți pionieri.

Toate împachetate într-o cutie atractivă.

Vrei să alegi un alt pachet? Închide selecția și revino la pagina de mai devreme cu un click pe butonul roșu [X] din colțul din dreapta sus.

Alege una dintre variantele de mai jos. Îți dorești să primești doar cele 3 cărți sau vrei să adăugăm în pachet și materiale adiționale care stârnesc curiozitatea față de informații, motivează și ajută la aplicarea principiilor pe care le învață?

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili, Level UP și 13 Secrete pentru o Carieră Remarcabilă

Preț: 139 lei

*Cărțile sunt împachetate în aceeași cutie

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili și Level UP + Materiale

Preț de listă: 267 lei

Preț: 228 lei

*Fiecare carte este împachetată individual într-o cutie atractivă alături de materiale

Ce primești când plasezi comanda?

- Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili. 10 idei extraordinare pentru o mentalitate de creștere

- Cartea Level UP

- Cartea 13 Secrete pentru o Carieră Remarcabilă

- Poster cu mesaje care stimulează mentalitatea de creștere

- Activitate practică: construiește un Vision Board. Un Vision Board este un instrument distractiv care să te ajute să rămâi concentrat pe lucrurile care contează pentru tine, să te ajute să reflectezi asupra obiectivelor tale zi de zi și să te inspire ori de câte ori ai nevoie de o picătură de motivație.

- Stickere haioase și semn de carte motivațional

- Calendar pentru atingerea obiectivelor

- Un poster grozav cu ideile principale din Level UP, care să te inspire în fiecare zi, perfect pentru camera ta

- Un poster cu care să poți să-ți urmărești progresul și care să te ajute să aplici informațiile pe care le afli în carte

- Fișe care te ajută să-ți setezi obiective grozave, care contează pentru tine și care te ajută să le atingi mai ușor.

- Un test distractiv prin care descoperi ce este cu adevărat important pentru tine, care sunt lucrurile care îți plac și pentru care ți-ai dedica timpul oricând. Vei vedea că, în multe cazuri, acolo se pot ascunde adevărate comori, care, cu dedicare, se pot transforma în superputeri cu care să ajuți lumea din jurul tău.

Fișe practice care transformă învățarea într-o plăcere și îi încurajează pe tineri:

-Să înceapă cel puțin o pușculiță de economii, să-și clarifice care sunt lucrurile pe care și le doresc pe termen lung și cum să înceapă să pună bani deoparte - un obicei esențial în educația lor financiară care le va fi de folos toată viața.

- Să testeze un model prin care să fie atenți la cheltuielile lunare astfel încât să nu-și depășească bugetul și să se obișnuiască să-și cheltuie banii într-un mod înțelept.

- Să-și facă un plan concret, gata de pus în practică, pentru propria afacere, chiar dacă drumul pe care aleg să pornescă în viață nu duce neapărat la antreprenoriat. Credem că ar fi potrivit ca orice tânăr să experimenteze toate formele prin care poate să aducă valoare celorlalți și prin care să primească valoare înapoi, măcar o singură dată. Fiecare rol, fie că vorbim despre cel de angajat, liber profesionist sau antreprenor vine la pachet cu lecții valoroase care ne ajută să ne dezvoltăm și care ne ajută să ne formăm abilități diferite de care ne putem bucura toată viața.

- Să descopere cum este să lucrezi în diverse domenii înainte să aleagă ce vor să facă după finalizarea liceului.

- Să afle legătura dintre orice pasiune, abilitate sau valoare personală și carierele care există. Sau, de ce nu, chiar să-și lase imaginația să zboare și să descopere cum ar putea, printr-un mix de abilități specifice, să facă primii pași către o carieră nouă, așa cum au făcut-o mulți alți pionieri.

Toate împachetate în trei cutii atractive.

Vrei să alegi un alt pachet? Închide selecția și revino la pagina de mai devreme cu un click pe butonul roșu [X] din colțul din dreapta sus.

Alege una dintre variantele de mai jos. Îți dorești să primești doar cele 2 cărți sau vrei să adăugăm în pachet și materiale adiționale care stârnesc curiozitatea față de informații, motivează și ajută la aplicarea principiilor pe care le învață?

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili și Level UP

Preț: 99 lei

*Cărțile sunt împachetate în aceeași cutie

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili și Level UP + Materiale

Preț de listă: 178 lei

Preț: 151 lei

*Fiecare carte este împachetată individual într-o cutie atractivă alături de materiale

Ce primești când plasezi comanda?

- Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili. 10 idei extraordinare pentru o mentalitate de creștere

- Cartea Level UP

- Poster cu mesaje care stimulează mentalitatea de creștere

- Activitate practică: construiește un Vision Board. Un Vision Board este un instrument distractiv care să te ajute să rămâi concentrat pe lucrurile care contează pentru tine, să te ajute să reflectezi asupra obiectivelor tale zi de zi și să te inspire ori de câte ori ai nevoie de o picătură de motivație.

- Stickere haioase și semn de carte motivațional

- Calendar pentru atingerea obiectivelor

- Un poster grozav cu ideile principale din Level UP, care să te inspire în fiecare zi, perfect pentru camera ta

- Un poster cu care să poți să-ți urmărești progresul și care să te ajute să aplici informațiile pe care le afli în carte

- Fișe care te ajută să-ți setezi obiective grozave, care contează pentru tine și care te ajută să le atingi mai ușor.

- Un test distractiv prin care descoperi ce este cu adevărat important pentru tine, care sunt lucrurile care îți plac și pentru care ți-ai dedica timpul oricând. Vei vedea că, în multe cazuri, acolo se pot ascunde adevărate comori, care, cu dedicare, se pot transforma în superputeri cu care să ajuți lumea din jurul tău.

Toate împachetate în două cutii atractive.

Vrei să alegi un alt pachet? Închide selecția și revino la pagina de mai devreme cu un click pe butonul roșu [X] din colțul din dreapta sus.

Alege una dintre variantele de mai jos. Îți dorești să primești doar cartea sau vrei să adăugăm în pachet și materiale adiționale care stârnesc curiozitatea față de informații, motivează și ajută la aplicarea principiilor pe care le învață?

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili

Preț: 69 lei

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili + Materiale

Preț: 89 lei

Ce primești când plasezi comanda?

- Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili. 10 idei extraordinare pentru o mentalitate de creștere

- Poster cu mesaje care stimulează mentalitatea de creștere

- Activitate practică: construiește un Vision Board. Un Vision Board este un instrument distractiv care să te ajute să rămâi concentrat pe lucrurile care contează pentru tine, să te ajute să reflectezi asupra obiectivelor tale zi de zi și să te inspire ori de câte ori ai nevoie de o picătură de motivație.

- Stickere haioase și semn de carte motivațional

- Calendar pentru atingerea obiectivelor

- Fișe de lucru pentru obiective

Toate împachetate într-o cutie atractivă.

Vrei să alegi un alt pachet? Închide selecția și revino la pagina de mai devreme cu un click pe butonul roșu [X] din colțul din dreapta sus.

Alege una dintre variantele de mai jos. Îți dorești să primești doar cartea sau vrei să adăugăm în pachet și materiale adiționale care fac învățarea distractivă?

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili

Preț: 69 lei

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili + Materiale

Preț: 89 lei

Ce primești când plasezi comanda?

- Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili. 10 idei extraordinare pentru o mentalitate de creștere

- Poster cu mesaje care stimulează mentalitatea de creștere

- Activitate practică: construiește un Vision Board. Un Vision Board este un instrument distractiv care să te ajute să rămâi concentrat pe lucrurile care contează pentru tine, să te ajute să reflectezi asupra obiectivelor tale zi de zi și să te inspire ori de câte ori ai nevoie de o picătură de motivație.

- Stickere haioase și semn de carte motivațional

- Calendar pentru atingerea obiectivelor

- Fișe de lucru pentru obiective

Toate împachetate într-o cutie atractivă.

Încă nu te-ai hotărât? Închide selecția și revino la pagina de mai devreme cu un click pe butonul X (roșu) din colțul din dreapta sus