Descoperă Seria Completă de Cărți de Dezvoltare Personală pentru Adolescenți și profită de cele mai mari reduceri de până acum

(pentru adolescenți mai mari de 11 ani)

DACĂ MAJORITATEA ADOLESCENȚILOR AR CITI ACESTE CĂRȚI, LUMEA AR ARĂTA COMPLET DIFERIT PESTE 20 DE ANI.

Am creat o serie care le oferă adolescenților cele mai puternice strategii de dezvoltare pe termen lung care să le fie de folos atât în timpul școlii cât și în viața de adult. Oferă-i cadou un set de abilități care îi accelerează dezvoltarea personală în toate ariile vieții și care îl ajută să fie perseverent, rezilient și descurcăreț.

Ce spun părinții despre CARȚILE DIN SERIE?

Previous slide
Next slide

Cum ar fi dacă, de mici copii, ne-am fi construit obiceiuri bune care să ne fie de folos toată viața?

Aceasta a fost întrebarea de la care am pornit atunci când am început să scriem cărțile din colecția Copii Remarcabili. Iar dacă te inspiră să-i oferi copilului tău acele lucruri pe care noi, poate, nu le-am avut atunci când am crescut, îți las în continuare câteva răspunsuri la această întrebare.

Iar acestea sunt doar câteva dintre răspunsurile care ne-au inspirat să creăm seriile de dezvoltare personală pentru copii și adolescenți. Serii care aduc principii de dezvoltare personală în mâinile copiilor și îi ajută să-și formeze obiceiuri și abilități care să le fie de folos toată viața.

Alege Cartea sau Pachetul care ți se potrivește cel mai bine. Beneficiezi de reduceri atunci când comanzi mai multe volume.

Pachet Complet de Dezvoltare Personală pentru Adolescenți

Conține: Cartea Secretă a Adolescenților Remarbabili, Level Up și 13 Secrete pentru o Carieră Remarcabilă

Preț de listă: 267 lei

Cea mai bună ofertă de până acum pentru seria completă: 149 lei

Economisești 118 lei

Pachet Mentalitate și Dezvoltare Personală

Conține: Cartea Secretă a Adolescenților Remarbabili și Level Up

Preț de listă: 178 lei

Ofertă specială: 119 lei

Economisești 59 lei

De ce această serie este diferită de majoritatea cărților pentru adolescenți?

În zilele noastre avem acces la foarte multă informație. Putem spune cu certitudine că trăim în cea mai bună perioadă care ne oferă acces la educație și tehnologie printr-un click. Însă majoritatea materialelor de dezvoltare personală, deși pline de informații, vin la pachet cu câteva minusuri care îi împiedică pe adolescenți să se bucure de ele.
 
Multe materiale de dezvoltare personală sunt transmise într-un limbaj greoi și neatractiv pentru adolescenți care crează confuzie și îi plictisește. Sunt pline de teorie și povești care inspiră însă nu oferă aplicații practice pentru tineri astfel încât să le poată aplica la nivelul la care sunt acum. De prea multe ori am întâlnit persoane care citesc o carte sau participă la un curs, sunt de acord cu ceea ce învață, cred că îi ajută însă momentan nu văd cum se aplică informația în viața lor. În plus, majoritatea informațiilor oferă soluții de moment și nu acționează la rădăcina provocărilor cu care se confruntă adolescenții în fiecare zi. Majoritatea informațiilor de dezvoltare personală sunt doar atât… informații pe care le citim o dată și le uităm până când ajungem la ultima pagină.

Noi ne-am dorit să creăm ceva diferit. Din acest motiv am creat o serie de cărți care ”vorbește” direct cu adolescenții, explică pe limba lor fiecare strategie pe care o învață și oferă exerciții practice potrivite pentru nivelul la care sunt acum (de la provocări școlare, la griji, probleme, obiceiuri de zi cu zi sau viața socială). Știm că atunci când ești adult nu mai ai prin preajmă profesori care să te recompenseze pentru că ai citit o carte. Când ești adult, succesul nu se mai măsoară prin numărul de pagini pe care le citești în fiecare zi, numărul de cărți pe care le-ai citit într-un an sau numărul de cursuri la care participi. Știm că dezvoltarea se măsoară doar prin lucrurile pe care le aplicăm din ceea ce învățăm iar, din acest motiv, ne-am dorit să-i ajutăm pe adolescenți să-și clădească obiceiuri de lungă durată în loc doar să „tocească” informații.

Alege Cartea sau Pachetul care ți se potrivește cel mai bine. Beneficiezi de reduceri atunci când comanzi mai multe volume.

-15%
lei 151.00
-15%

Ce vor descoperi COPIII în prima carte din serie: Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili?

Folosește butoanele de mai jos ca să vezi descrierea detaliată

Mentalitatea de creștere este ceea ce ne face să reacționăm diferit la provocări. Este ceea ce ne face să ne străduim mai mult atunci când alții renunță. Mentalitatea de creștere este cea care face diferența dintre o lecție învățată și o greșeală repetată. Mentalitatea are de-a face cu dragostea față de învățare și dezvoltare. Mentalitatea, în cele din urmă, are legătură cu motivația noastră de a face lucrurile care să ne ducă spre succes. Mentalitatea noastră joacă un rol important în modul în care facem față provocărilor din viața de zi cu zi, de la cele mai mici detalii și până la provocări importante, cum ar fi descoperirea vocației sau gestionarea unor situații critice. Din acest motiv ne dorim să ajutăm copiii de toate vârstele să-și dezvolte o mentalitate de creștere.

Cercetările arată că majoritatea deciziilor pe care le luăm într-o zi (aproximativ 40 – 50%) sunt automate, bazate pe obiceiurile pe care le avem. De aceea credem că este crucial să ne dezvoltăm obiceiuri benefice pentru viață cât mai devreme.

De cele mai multe ori, atunci când ne uităm la oamenii de succes, avem tendința să spunem că sunt talentați. Însă talentul este doar vârful aisbergului. Ceea ce determină succesul se ”află sub apă” și avem nevoie de efort și perseverență ca să ne dezvoltăm talentele. Tinerii vor descoperi cum să-și dezvolte talentele astfel încât să devină mai buni la ceea ce-și doresc în fiecare zi, chiar dacă vor da peste momente provocatoare.

Ca adulți, frica de greșeli ne paralizează de multe ori atunci când vrem să încercăm lucruri noi, atunci când vrem să devenim mai buni la ceva, când vrem să ne spunem părerea, să cerem o promovare sau să facem orice schimbare benefică în viața noastră. Adolescenții vor descoperi cum să-și învingă frica de greșeli astfel încât să scapă de griji, stres și anxietate și să poată să învețe ceva nou din fiecare eșec.

Cu toții ne dorim să ne îndeplinim visurile și să devenim mai buni. Însă de cele mai multe ori nu avem un plan concret prin care să ajungem acolo unde ne dorim. Am inclus în carte strategii prin care copiii pot învăța cum să-și seteze obiective clare și cum să le atingă prin pași concreți.

Cu toții ne dorim ca ai noștri copii să fie orientați către soluții în loc să fie prinși în problemă. Însă, de cele mai multe ori, ei vor să fie salvați fără să încerce să rezolve singuri situația. Noi vrem să îi ajutăm să-și schimbe mentalitatea față de probleme și să le creăm obiceiul de a se strădui să găsească singuri soluțiile potrivite. Asta îi va ajuta să fie proactivi în viitor, să-și rezolve problemele mult mai repede și să-și facă mai puține griji în situațiile provocatoare.

Ne dorim să îi ajutăm pe adolescenți să aplice informațiile pe care le învață și să poată, într-adevăr, să se folosească oricând de mentalitatea de creștere. Așa că am inclus în carte exerciții practice care vin ca răspuns la provocări reale cu care se confruntă tinerii în fiecare zi. Vor avea șansa să vadă cum se aplică direct informațiile, secretele și metodele pe care le alfă în carte și vor ști cum să-și schimbe perspectiva față de cele mai provocatoare situații pe viitor.

Vezi câteva pagini din conținutul cărții mai jos:

Ce vor descoperi COPIII în a doua carte din serie: Level UP?

Folosește butoanele de mai jos ca să vezi descrierea detaliată

Când ne gândim la valori nu ne referim neapărat la calități precum bunătatea, corectitudinea sau punctualitatea. Ne dorim ca tu să descoperi ce este cu adevărat important pentru tine, care sunt lucrurile care îți plac și pentru care ți-ai dedica timpul oricând. Vei vedea că, în multe cazuri, acolo se pot ascunde adevărate comori, care, cu dedicare, se pot transforma în superputeri cu care să ajuți lumea din jurul tău. Asta face ca Level UP! să fie diferită pentru fiecare cititor. Ține minte: este povestea ta, așa că alege să o faci despre tine.

Mentalitatea de creștere este ceea ce ne face să reacționăm diferit la provocări. Este ceea ce ne face să ne străduim mai mult atunci când alții renunță. Mentalitatea de creștere este cea care face diferența dintre o lecție învățată și o greșeală repetată. Mentalitatea are de-a face cu dragostea față de învățare și dezvoltare. Mentalitatea, în cele din urmă, are legătură cu motivația noastră de a face lucrurile care să ne ducă spre succes. Mentalitatea noastră joacă un rol important în modul în care facem față provocărilor din viața de zi cu zi, de la cele mai mici detalii și până la provocări importante, cum ar fi descoperirea vocației sau gestionarea unor situații critice.

O abilitate care să te diferențieze de marea majoritate a oamenilor. O abilitate care îți este de folos fie că îți dorești să devii unul dintre cei mai apreciați artiști din zilele noastre sau unul dintre cei mai pricepuți medici din lume. O abilitate care te va ajuta să modelezi lumea din jurul tău așa cum vrei tu și să nu te mulțumești cu lucruri banale.

Ca adulți, frica de greșeli ne paralizează de multe ori atunci când vrem să încercăm lucruri noi, atunci când vrem să devenim mai buni la ceva, când vrem să ne spunem părerea, să cerem o promovare sau să facem orice schimbare benefică în viața noastră. Adolescenții vor descoperi cum să-și învingă frica de greșeli astfel încât să scapă de griji, stres și anxietate și să poată să învețe ceva nou din fiecare eșec.

Afli cum să scapi de lucrurile care te țin pe loc în călătoria ta către extraordinar, fie că este vorba despre convingeri care nu te ajută în continuare sau frici care te împiedică să treci la nivelul următor. Dacă crezi sau nu că vei reuși, în ambele cazuri s-ar putea să ai dreptate. Așa că ne vom concentra pe acele lucruri care să te ajute să ai încredere în forțele tale ca să fim siguri că vei reuși.

Cum să rămâi într-o zonă plină de motivație și concentrare ca să poți să-ți îndeplinești chiar și cele mai îndrăznețe obiective. Suntem convinși că poți să faci absolut orice visezi acum și suntem gata să te ajutăm să ajungi acolo. În plus, vei afla cum să-ți faci planuri care să te inspire și să te ajute să îți duci valorile la următorul nivel și cum să-ți setezi corect obiectivele ca să ai cele mai mari șanse să le îndeplinești.

Vezi câteva pagini din conținutul cărții mai jos:

Alege Cartea sau Pachetul care ți se potrivește cel mai bine. Beneficiezi de reduceri atunci când comanzi mai multe volume.

Pachet Complet de Dezvoltare Personală pentru Adolescenți

Conține: Cartea Secretă a Adolescenților Remarbabili, Level Up și 13 Secrete pentru o Carieră Remarcabilă

Preț de listă: 267 lei

Cea mai bună ofertă de până acum pentru seria completă: 149 lei

Economisești 118 lei

Pachet Mentalitate și Dezvoltare Personală

Conține: Cartea Secretă a Adolescenților Remarbabili și Level Up

Preț de listă: 178 lei

Ofertă specială: 119 lei

Economisești 59 lei

Alege Cartea sau Pachetul care ți se potrivește cel mai bine. Beneficiezi de reduceri atunci când comanzi mai multe volume.

-15%
lei 151.00
-15%

Ce vor descoperi COPIII în a treia carte din serie: 13 secrete pentru o carieră remarcabilă?

Folosește butoanele de mai jos ca să vezi descrierea detaliată

În ziua de astăzi întâlnim din ce în ce mai rar un copil care cunoaște cu adevărat cariera pe care vrea să o urmeze.

Pe de o parte, perioada adolescenței este plină de descoperiri și aventuri, iar copiii își urmează prioritățile specifice vârstei. Pe de altă parte, s-ar putea să-l vezi pe copilul tău zi de zi cum își petrece timpul doar la calculator, laptop sau telefon, iar atunci când nu face asta este afară cu grupul de prieteni sau poate că deja este preocupat de primele întâlniri. Problema apare atunci când vine momentul să ia o decizie cu privire la viitor, moment în care atmosfera din casă se umple de tensiune, discuții contradictorii sau chiar certuri.

Nu spunem că ar trebui să-i trimitem la ore de pregătire, să-i punem să studieze manualele de la facultate, să se pregătească pentru interviuri sau să își aleagă o profesie de îndată ce învață să meargă singuri la școală. Însă din nefericire discuțiile despre carieră apar prea târziu, iar asta creează o presiune neproductivă, atât pentru cei mici, cât și pentru adulți. Așa că am creat o carte prin care:

Fiecare carte vine la pachet cu bonusuri grozave care stârnesc curiozitatea față de informațiile din carte, motivează și ajută la aplicarea principiilor pe care le învață.

Toate împachetate într-o cutie atractivă.

– Poster cu mesaje care stimulează mentalitatea de creștere

– Activitate practică: construiește un Vision Board

– Stickere haioase și semn de carte motivațional

– Calendar pentru atingerea obiectivelor

– Fișe de lucru pentru obiective

– Un poster grozav cu ideile principale din carte, care să te inspire în fiecare zi, perfect pentru camera ta

– Un poster cu care să poți să-ți urmărești progresul și care să te ajute să aplici informațiile pe care le afli în carte
– Un semn de carte motivațional
– Fișe care te ajută să-ți setezi obiective grozave, care contează pentru tine și care te ajută să le atingi mai ușor

– Un test distractiv prin care descoperi ce este cu adevărat important pentru tine, care sunt lucrurile care îți plac și pentru care ți-ai dedica timpul oricând. Vei vedea că, în multe cazuri, acolo se pot ascunde adevărate comori, care, cu dedicare, se pot transforma în superputeri cu care să ajuți lumea din jurul tău.

Fișe practice care transformă învățarea într-o plăcere și îi încurajează pe tineri:

1. Să înceapă cel puțin o pușculiță de economii, să-și clarifice care sunt lucrurile pe care și le doresc pe termen lung și cum să înceapă să pună bani deoparte – un obicei esențial în educația lor financiară care le va fi de folos toată viața

2. Să-și facă un plan concret, gata de pus în practică, pentru propria afacere, chiar dacă drumul pe care aleg să pornescă în viață nu duce neapărat la antreprenoriat. Credem că ar fi potrivit ca orice tânăr să experimenteze toate formele prin care poate să aducă valoare celorlalți și prin care să primească valoare înapoi, măcar o singură dată. Fiecare rol, fie că vorbim despre cel de angajat, liber profesionist sau antreprenor vine la pachet cu lecții valoroase care ne ajută să ne dezvoltăm și care ne ajută să ne formăm abilități diferite de care ne putem bucura toată viața.

3. Să testeze un model prin care să fie atenți la cheltuielile lunare astfel încât să nu-și depășească bugetul și să se obișnuiască să-și cheltuie banii într-un mod înțelept

4. Să descopere cum este să lucrezi în diverse domenii înainte să aleagă ce vor să facă după finalizarea liceului

5. Să afle legătura dintre orice pasiune, abilitate sau valoare personală și carierele care există. Sau, de ce nu, chiar să-și lase imaginația să zboare și să descopere cum ar putea, printr-un mix de abilități specifice, să facă primii pași către o carieră nouă, așa cum au făcut-o mulți alți pionieri.

Alege Cartea sau Pachetul care ți se potrivește cel mai bine. Beneficiezi de reduceri atunci când comanzi mai multe volume.

-15%
lei 151.00
-15%

Alege Cartea sau Pachetul care ți se potrivește cel mai bine. Beneficiezi de reduceri atunci când comanzi mai multe volume.

Pachet Complet de Dezvoltare Personală pentru Adolescenți

Conține: Cartea Secretă a Adolescenților Remarbabili, Level Up și 13 Secrete pentru o Carieră Remarcabilă

Preț de listă: 267 lei

Cea mai bună ofertă de până acum pentru seria completă: 149 lei

Economisești 118 lei

Pachet Mentalitate și Dezvoltare Personală

Conține: Cartea Secretă a Adolescenților Remarbabili și Level Up

Preț de listă: 178 lei

Ofertă specială: 119 lei

Economisești 59 lei

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe situl nostru web.

Alege una dintre variantele de mai jos. Îți dorești să primești doar cartea sau vrei să adăugăm în pachet și materiale adiționale care fac învățarea distractivă?

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili

Preț: 69 lei

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili + Materiale

Preț: 89 lei

Ce primești când plasezi comanda?

- Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili. 10 idei extraordinare pentru o mentalitate de creștere

- Poster cu mesaje care stimulează mentalitatea de creștere

- Activitate practică: construiește un Vision Board. Un Vision Board este un instrument distractiv care să te ajute să rămâi concentrat pe lucrurile care contează pentru tine, să te ajute să reflectezi asupra obiectivelor tale zi de zi și să te inspire ori de câte ori ai nevoie de o picătură de motivație.

- Stickere haioase și semn de carte motivațional

- Calendar pentru atingerea obiectivelor

- Fișe de lucru pentru obiective

Toate împachetate într-o cutie atractivă.

Încă nu te-ai hotărât? Închide selecția și revino la pagina de mai devreme cu un click pe butonul X (roșu) din colțul din dreapta sus

Alege una dintre variantele de mai jos. Îți dorești să primești doar cartea sau vrei să adăugăm în pachet și materiale adiționale care stârnesc curiozitatea față de informații, motivează și ajută la aplicarea principiilor pe care le învață?

13 Secrete pentru o Carieră Remarcabilă

Preț: 69 lei

13 Secrete pentru o Carieră Remarcabilă + Materiale

Preț: 89 lei

Ce primești când plasezi comanda?

- Cartea 13 Secrete pentru o Carieră Remarcabilă - Ce ar fi bine să știe adolescenții acum ca să facă primii pași către o viață împlinită

Fișe practice care transformă învățarea într-o plăcere și îi încurajează pe tineri:

-Să înceapă cel puțin o pușculiță de economii, să-și clarifice care sunt lucrurile pe care și le doresc pe termen lung și cum să înceapă să pună bani deoparte - un obicei esențial în educația lor financiară care le va fi de folos toată viața.

- Să testeze un model prin care să fie atenți la cheltuielile lunare astfel încât să nu-și depășească bugetul și să se obișnuiască să-și cheltuie banii într-un mod înțelept.

- Să-și facă un plan concret, gata de pus în practică, pentru propria afacere, chiar dacă drumul pe care aleg să pornescă în viață nu duce neapărat la antreprenoriat. Credem că ar fi potrivit ca orice tânăr să experimenteze toate formele prin care poate să aducă valoare celorlalți și prin care să primească valoare înapoi, măcar o singură dată. Fiecare rol, fie că vorbim despre cel de angajat, liber profesionist sau antreprenor vine la pachet cu lecții valoroase care ne ajută să ne dezvoltăm și care ne ajută să ne formăm abilități diferite de care ne putem bucura toată viața.

- Să descopere cum este să lucrezi în diverse domenii înainte să aleagă ce vor să facă după finalizarea liceului.

- Să afle legătura dintre orice pasiune, abilitate sau valoare personală și carierele care există. Sau, de ce nu, chiar să-și lase imaginația să zboare și să descopere cum ar putea, printr-un mix de abilități specifice, să facă primii pași către o carieră nouă, așa cum au făcut-o mulți alți pionieri.

Toate împachetate într-o cutie atractivă.

Vrei să alegi un alt pachet? Închide selecția și revino la pagina de mai devreme cu un click pe butonul roșu [X] din colțul din dreapta sus.

Alege una dintre variantele de mai jos. Îți dorești să primești doar cele 3 cărți sau vrei să adăugăm în pachet și materiale adiționale care stârnesc curiozitatea față de informații, motivează și ajută la aplicarea principiilor pe care le învață?

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili, Level UP și 13 Secrete pentru o Carieră Remarcabilă

Preț: 139 lei

*Cărțile sunt împachetate în aceeași cutie

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili și Level UP + Materiale

Preț de listă: 267 lei

Preț: 228 lei

*Fiecare carte este împachetată individual într-o cutie atractivă alături de materiale

Ce primești când plasezi comanda?

- Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili. 10 idei extraordinare pentru o mentalitate de creștere

- Cartea Level UP

- Cartea 13 Secrete pentru o Carieră Remarcabilă

- Poster cu mesaje care stimulează mentalitatea de creștere

- Activitate practică: construiește un Vision Board. Un Vision Board este un instrument distractiv care să te ajute să rămâi concentrat pe lucrurile care contează pentru tine, să te ajute să reflectezi asupra obiectivelor tale zi de zi și să te inspire ori de câte ori ai nevoie de o picătură de motivație.

- Stickere haioase și semn de carte motivațional

- Calendar pentru atingerea obiectivelor

- Un poster grozav cu ideile principale din Level UP, care să te inspire în fiecare zi, perfect pentru camera ta

- Un poster cu care să poți să-ți urmărești progresul și care să te ajute să aplici informațiile pe care le afli în carte

- Fișe care te ajută să-ți setezi obiective grozave, care contează pentru tine și care te ajută să le atingi mai ușor.

- Un test distractiv prin care descoperi ce este cu adevărat important pentru tine, care sunt lucrurile care îți plac și pentru care ți-ai dedica timpul oricând. Vei vedea că, în multe cazuri, acolo se pot ascunde adevărate comori, care, cu dedicare, se pot transforma în superputeri cu care să ajuți lumea din jurul tău.

Fișe practice care transformă învățarea într-o plăcere și îi încurajează pe tineri:

-Să înceapă cel puțin o pușculiță de economii, să-și clarifice care sunt lucrurile pe care și le doresc pe termen lung și cum să înceapă să pună bani deoparte - un obicei esențial în educația lor financiară care le va fi de folos toată viața.

- Să testeze un model prin care să fie atenți la cheltuielile lunare astfel încât să nu-și depășească bugetul și să se obișnuiască să-și cheltuie banii într-un mod înțelept.

- Să-și facă un plan concret, gata de pus în practică, pentru propria afacere, chiar dacă drumul pe care aleg să pornescă în viață nu duce neapărat la antreprenoriat. Credem că ar fi potrivit ca orice tânăr să experimenteze toate formele prin care poate să aducă valoare celorlalți și prin care să primească valoare înapoi, măcar o singură dată. Fiecare rol, fie că vorbim despre cel de angajat, liber profesionist sau antreprenor vine la pachet cu lecții valoroase care ne ajută să ne dezvoltăm și care ne ajută să ne formăm abilități diferite de care ne putem bucura toată viața.

- Să descopere cum este să lucrezi în diverse domenii înainte să aleagă ce vor să facă după finalizarea liceului.

- Să afle legătura dintre orice pasiune, abilitate sau valoare personală și carierele care există. Sau, de ce nu, chiar să-și lase imaginația să zboare și să descopere cum ar putea, printr-un mix de abilități specifice, să facă primii pași către o carieră nouă, așa cum au făcut-o mulți alți pionieri.

Toate împachetate în trei cutii atractive.

Vrei să alegi un alt pachet? Închide selecția și revino la pagina de mai devreme cu un click pe butonul roșu [X] din colțul din dreapta sus.

Alege una dintre variantele de mai jos. Îți dorești să primești doar cele 2 cărți sau vrei să adăugăm în pachet și materiale adiționale care stârnesc curiozitatea față de informații, motivează și ajută la aplicarea principiilor pe care le învață?

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili și Level UP

Preț: 99 lei

*Cărțile sunt împachetate în aceeași cutie

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili și Level UP + Materiale

Preț de listă: 178 lei

Preț: 151 lei

*Fiecare carte este împachetată individual într-o cutie atractivă alături de materiale

Ce primești când plasezi comanda?

- Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili. 10 idei extraordinare pentru o mentalitate de creștere

- Cartea Level UP

- Poster cu mesaje care stimulează mentalitatea de creștere

- Activitate practică: construiește un Vision Board. Un Vision Board este un instrument distractiv care să te ajute să rămâi concentrat pe lucrurile care contează pentru tine, să te ajute să reflectezi asupra obiectivelor tale zi de zi și să te inspire ori de câte ori ai nevoie de o picătură de motivație.

- Stickere haioase și semn de carte motivațional

- Calendar pentru atingerea obiectivelor

- Un poster grozav cu ideile principale din Level UP, care să te inspire în fiecare zi, perfect pentru camera ta

- Un poster cu care să poți să-ți urmărești progresul și care să te ajute să aplici informațiile pe care le afli în carte

- Fișe care te ajută să-ți setezi obiective grozave, care contează pentru tine și care te ajută să le atingi mai ușor.

- Un test distractiv prin care descoperi ce este cu adevărat important pentru tine, care sunt lucrurile care îți plac și pentru care ți-ai dedica timpul oricând. Vei vedea că, în multe cazuri, acolo se pot ascunde adevărate comori, care, cu dedicare, se pot transforma în superputeri cu care să ajuți lumea din jurul tău.

Toate împachetate în două cutii atractive.

Vrei să alegi un alt pachet? Închide selecția și revino la pagina de mai devreme cu un click pe butonul roșu [X] din colțul din dreapta sus.

Alege una dintre variantele de mai jos. Îți dorești să primești doar cartea sau vrei să adăugăm în pachet și materiale adiționale care stârnesc curiozitatea față de informații, motivează și ajută la aplicarea principiilor pe care le învață?

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili

Preț: 69 lei

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili + Materiale

Preț: 89 lei

Ce primești când plasezi comanda?

- Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili. 10 idei extraordinare pentru o mentalitate de creștere

- Poster cu mesaje care stimulează mentalitatea de creștere

- Activitate practică: construiește un Vision Board. Un Vision Board este un instrument distractiv care să te ajute să rămâi concentrat pe lucrurile care contează pentru tine, să te ajute să reflectezi asupra obiectivelor tale zi de zi și să te inspire ori de câte ori ai nevoie de o picătură de motivație.

- Stickere haioase și semn de carte motivațional

- Calendar pentru atingerea obiectivelor

- Fișe de lucru pentru obiective

Toate împachetate într-o cutie atractivă.

Vrei să alegi un alt pachet? Închide selecția și revino la pagina de mai devreme cu un click pe butonul roșu [X] din colțul din dreapta sus.