Oferă-le elevilor tăi un cadou de neuitat!

Obține o reducere substanțială pentru cărțile de dezvoltare personală pentru copii și adolescenți la comenzile de grup.

Până la 50% reducere / volum, în funcție de titlul ales și cantitatea dorită

Ne bucurăm că ai descoperit Copii Remarcabili!

Telefon: 0750.859.010

Vezi mai multe detalii despre cărțile care îi ajută pe copii
să se dezvolte personal, să-și descopere superputerile, să-și dezvolte mentalitatea și inteligența emoțională și să se distreze în timp ce învață

(fiecare carte este ambalată individual și vine la pachet cu bonusuri grozave care îi ajută pe copii să descopere și să parcurgă cu plăcere conținutul)

Cărțile pentru grupa de vârstă 7 - 10 ani:

Cartea are 180 de pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit de către copii.

Cartea are 220 de pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit de către copii.

Cartea are 210 pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit de către copii.

Cărțile pentru grupa de vârstă 11 - 15 ani:


Cartea are 208 de pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit

Cartea are 220 de pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit de către copii.

Cartea secretă a Învingătorilor

10 idei extraordinare pentru Copii Remarcabili

(pentru copii cu vârsta între 7 și 10 ani)

Cartea are 180 de pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit de către copii

Prima carte din România care încurajează dezvoltarea Mentalității de Creștere a copiilor. Îi ajută să scape de frica de greșeli, să găsească soluții pentru cele mai dificile provocări, să descopere cel mai potrivit mod prin care pot deveni mai buni și să își dezvolte o abilitate care le va fi de folos toată viața.

Cartea vine la pachet cu bonusuri grozave care stârnesc curiozitatea față de informațiile din carte, motivează și ajută la aplicarea principiilor pe care le învață.

Toate împachetate într-o cutie atractivă.

Ce spun părinții despre carte

Previous slide
Next slide

Până la 50% reducere / volum, în funcție de titlul ales și cantitatea dorită​

Cele 4 Mesaje Secrete ale Emoțiilor Mele

Fii detectivul emoțiilor și află ce vor să-ți spună ele de fapt,
Cum te ajută în orice situație și
Cum să le stăpânești atunci când ai nevoie

(pentru copii cu vârsta între 7 și 11 ani)

Cartea are 210 de pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit de către copii

Într-o lume digitalizată, gestionarea eficientă a emoțiilor devine o prioritate pentru performanță și relații sănătoase

Descoperă ghidul complet care îl ajută pe copii să navigheze lumea Emoțiilor, să scape de griji, să gestioneze emoțiile puternice și să-și dezvolte o gândire pozitivă, orientată pe soluții. În plus, odată cu stăpânirea emoțiilor, copiii pot avea rezultate mai bune la școală, sunt mai puțin stresați de orice eveniment provocator și acceptă schimbările mai ușor.

Până la 50% reducere / volum, în funcție de titlul ales și cantitatea dorită​

Telefon: 0750.859.010

Ce spun părinții despre carte

Previous slide
Next slide

Un copil care își dezvoltă inteligența emoțională poate să:

Până la 50% reducere / volum, în funcție de titlul ales și cantitatea dorită​

Jurnalul Zilnic pentru Copii Remarcabili

3 luni în care:

Îmi descopăr superputerile,
Am încredere în forțele mele și
Depășesc orice obstacol

(pentru copii cu vârsta între 7 și 11 ani)

Cartea are 220 de pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit de către copii

Până la 50% reducere / volum, în funcție de titlul ales și cantitatea dorită​

Elevii tăi au un loc în care își pot exprima liber emoțiile, își pot crește competențe care să-i ajute întreaga viață și în care să se poată dezvolta?

Am creat o carte care poate fi partenerul zilnic al copiilor în dezvoltare personală, plină cu activități și jocuri distractive zilnice menite să le crească stima de sine, să le ofere curaj să treacă peste provocări și să-i ajute să-și descopere și să-și dezvolte talentele.

Telefon: 0750.859.010

Ce spun părinții despre Jurnal

Previous slide
Next slide

Ce conține jurnalul?

Jurnalul este împărțit în 12 săptămâni, fiecare cu câte o tematică diferită.

Fiecare săptămână dezvoltă o idee precum cunoașterea valorilor personale, creșterea stimei de sine sau înfruntarea propriilor temeri și rezolvarea
problemelor.

Apoi urmează paginile jurnalului zilnic (84 de zile pline de activități) care sunt pline de întrebări, jocuri și activități special gândite, astfel încât copilul să pună în practică lecția săptămânii, 

Până la 50% reducere / volum, în funcție de titlul ales și cantitatea dorită​

Poveștile care încurajează dezvoltarea mentalității de creștere și a inteligenței emoționale:

Charlie și Lilly - Detectivi în căutarea Cheilor Potențialului

Într-o lume plină de cărți pentru copii în care poveștile repetă aceleași clișee și stereotipuri sau, în unele cazuri, chiar „predau” lecții învechite sau nepotrivite pentru copii, noi ne-am dorit să creăm o serie diferită. Ne-am propus să scriem mai mult decât simple povești care, deși distrează, ratează oportunitatea de a învăța copiii abilități pentru toată viața, într-un mod distractiv, subtil, care nu se transformă într-o prelegere plictisitoare. 

Imaginează-ți o serie pentru copii care combină aventurile unor detectivi moderni cu învățăminte cheie pentru dezvoltare personală. De la mistere complexe, la ghicitori încâlcite, mecanisme provocatoare și istorie antrenantă la lecții grozave care încurajează dezvoltarea mentalității de creștere și a inteligenței emoționale, cele două personaje, Charlie și Lilly, au parte de aventurile vieții lor în timp ce se străduiesc din răsputeri să găsească artefacte cu o putere extraordinară și să salveze lumea așa cum o știm. Ne-am dorit să creăm cărți care nu au doar simple povești, ci combină distracția cu învățarea, implică cititorii în rezolvarea misterelor, le stimulează gândirea și îi ajută să crească alături de Charlie și Lilly. 

În prima carte, „Aventuri printre ruinele Grecești”, Charlie, un băiețel obișnuit, descoperă un secret extraordinar printre rafturile prăfuite ale bibliotecii din oraș. Această pățanie îi schimbă viața rapid, transformându-l dintr-un simplu elev într-un agent secret al Agenției de Spioni G.O.O.D. Aventura lui începe în ruinele antice ale Greciei unde, alături de un aliat neașteptat, este pus în fața provocării de a salva lumea, dezlegând mistere vechi în timp ce caută prima Cheie a Potențialului.

 

Continuând cu volumul 2, „Pe urmele lui Leonardo da Vinci”, seria poartă cititorii în inima Italiei unde Charlie și Lilly au parte de o adevărată provocare. Un jaf în noapte? Un caiet vechi de cinci sute de ani? Un atelier secret uitat de lume sub cel mai faimos pod din Florența? Un tablou dispărut și o scrisoare misterioasă? Pentru a găsi a doua Cheie a Potențialului, cei doi detectivi de la G.O.O.D. trebuie să-și dea toată silința și să își dezvolte abilități noi pentru a rezolva cazul la timp. Totul în timp ce învață lecții prețioase despre artă, istorie și puterea cunoașterii.

 

În ultimul volum, „Misterele din Pădurea Interzisă”, acțiunea se mută în mijlocul naturii misterioase a Japoniei. Charlie și Lilly, alături de un nou companion, se avântă în Pădurea Interzisă, un loc necunoscut, plin de pericole și legende uitate. Sunt pe cale să descopere temple vechi, capcane necruțătoare și mituri fascinante care sunt aduse la viață de șoaptele pădurii, în timp ce se străduiesc să-i strice planurile malefice ale lui Marvin Meddler, constantul lor adversar. Vor reuși și de data aceasta să recupereze Cheia? Sau Marvin va avea de spus ultimul cuvânt?

Până la 50% reducere / volum, în funcție de titlul ales și cantitatea dorită​

Cărțile pentru grupa de vârstă 11 - 15 ani:

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili

10 idei extraordinare pentru o mentalitate de creștere (pentru adolescenți cu vârsta între 11 și 15 ani)

Această carte le oferă adolescenților un adevărat blueprint pentru cele mai puternice strategii de dezvoltare pe termen lung.

Află cum să-și dezvolte obiceiuri care să le fie de folos toată viața, cum să-și dezvolte talentele astfel încât să devină mai buni la ceea ce-și doresc, cum să scape de frica de eșec, cum să-și facă planuri ca să își atingă chiar și cele mai îndrăznețe obiective și cum să gestioneze eficient provocările cu care se confruntă. Toate acestea în timp ce-și dezvoltă o abilitate care le va fi de folos toată viața: mentalitatea de creștere.

Ce spun părinții despre carte

Previous slide
Next slide

Până la 50% reducere / volum, în funcție de titlul ales și cantitatea dorită​

Level UP!

O altfel de carte pentru Adolescenți Descoperă cum să-ți transformi visurile în realitate și cum să-ți depășești limitele ca să treci la nivelul următor (pentru adolescenți cu vârsta între 11 și 15 ani)

Am adunat metode unice de creștere personală și le-am pus laolaltă într-o ordine care are sens, ușor de urmărit și de pus în practică, indiferent de vârsta sau aspirațiile tinerilor.

 

Adolescenții vor descoperi o formulă completă prin care pot să treacă la “nivelul următor” și să-și aducă visurile mai aproape de realitate în fiecare zi; cum să își dezvolte pasiunile care, în timp, se pot transforma în adevărate superputeri; cum să-și seteze corect cele mai îndrăznețe obiective care contează pentru ei astfel încât să fie motivați să le atingă și cum să treacă cu brio peste orice obstacol în calea lor către succes, de la convingeri care îi țin pe loc, la frici sau provocări din viața de zi cu zi.

Ce spun părinții despre Carte

Previous slide
Next slide

Până la 50% reducere / volum, în funcție de titlul ales și cantitatea dorită​

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe situl nostru web.