Oferă-le copiilor un cadou de neuitat

Ne bucurăm că ne-ai ales să oferim un cadou diferit unor copii extraordinari!

 

Știm că atunci când vine vorba despre cadouri la clasă, lucrurile pot deveni stresante. Îți dorești să găsești cadourile potrivite pentru copii, În același timp vrei să mulțumești toți părinții implicați și să te încadrezi în bugetul stabilit. Asta poate duce la ore întregi petrecute online sau în magazine și discuții interminabile cu grupurile de părinți despre care ar fi cadourile potrivite. Crăciunul acesta, dacă îți dorești să oferi unei clase de copii un cadou care să le fie de folos toată viața, dă click pe butonul de mai jos și solicită o ofertă specială din partea noastră. Ne dorim să ajungem cu cărțile noastre sub bradul copiilor care își doresc să crească, să se dezvolte și să-și pună în valoare abilitățile speciale pe care le au (atât acasă, cât și la școală).

Descoperă cărțile care îi ajută pe copii
să se dezvolte personal

(fiecare carte vine la pachet cu bonusuri grozave care îi ajută pe copii să descopere și să parcurgă cu plăcere conținutul)

Cartea are 180 de pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit de către copii.

Cartea are 220 de pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit de către copii.

Cartea are 210 pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit de către copii.

Cartea secretă a Învingătorilor

10 idei extraordinare pentru Copii Remarcabili

(pentru copii cu vârsta între 7 și 11 ani)

Cartea are 180 de pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit de către copii

În mod normal, cartea împreună cu bonusurile costă 87 de lei. Însă, pentru că ne dorim să ajungem cu cărțile noastre sub bradul copiilor care iubesc cărțile, oferim o reducere substanțială la comenzile pentru clase.
(în funcție de numărul de copii)

Una dintre cele mai mari provocări pe care le au copiii în zilele noastre este că le lipsește motivația. Poate ai observat că din ce în ce mai mulți copii renunță foarte ușor când dau de provocări, mai ales când vine vorba despre școală. Dacă ceea ce fac devine greu, se plictisesc, se enervează, abandonează sau adoptă o atitudine de nepăsare. Refuză să învețe lucruri noi, se dau bătuți ușor la primul semn de dificultate, mint ca să-și ascundă greșelile și fac tot posibilul ca să le evite.


Din ce în ce mai mulți părinți și profesori aud zilnic replici ca: nu știu, nu pot, nu vreau, nu-mi place, e prea greu…


Credem că dacă îi oferim contextele potrivite și uneltele de care are nevoie, orice copil e capabil să fie remarcabil și să își formeze o motivație sănătoasă. Așa că am adus principiile unei mentalități de învingător în mâinile copiilor pentru a putea ajuta la creșterea unei noi generații. O generație care are o stimă de sine sănătoasă, motivație potrivită și o voință de neclintit în fața provocărilor pe care le vor întâlni pe parcurs.

Știm că doar prin suportul potrivit și repetarea unor obiceiuri cheie testate și validate de mii de părinți, vor putea, într-adevăr, să transforme gândirea de învingător într-o a doua natură.

Ce spun părinții despre carte
(glisează ca să vezi mai multe)

Previous slide
Next slide

Cercetări recente au descoperit ce anume îi face pe copii să-și dorească să înfrunte provocări și de ce se pot teme să facă greșeli. Și, în consecință, efectul pe care acest lucru îl poate avea asupra încrederii, motivației, stimei de sine și a nivelului de rezistență.

 

Psihologul Carol Dweck și echipa ei de la universitățile Columbia și Stanford din Statele Unite au examinat grupuri de copii din școala primară. S-au concentrat asupra modului în care copiii au răspuns la laude. Ea a descoperit că, copiii tind spre una dintre cele două mentalități: mentalitatea de creștere și mentalitatea fixă.

MENTALITATEA FIXĂ

Atunci când un copil crede că inteligența lui este predefinită, fără posibilitatea de a se schimba. Prin urmare, acești copii vor alege preponderent sarcini pe care le consideră adecvate nivelului lor de inteligență tocmai pentru a nu risca să eșueze.

MENTALITATEA DE CREȘTERE

Acești copii sunt bucuroși să facă față unor noi provocări, deoarece le vede ca oportunități de creștere și experiențe noi, indiferent dacă greșesc.

Ce vor descoperi copiii în carte

1. Cum funcționează creierul
Astfel încât să-și dea seama de posibilitățile nemărginite prin care poate crește și prin care se poate dezvolta

 

2. Ce înseamnă să ai o gândire de învingător
Astfel încât să înțeleagă ce anume le aduce oamenilor succesul.

 

3. Dragostea pentru a învăța lucruri noi
Astfel încât să își dorească să descopere lumea fără să fie nevoie să-l bați la cap sau să îl mituiești ca să învețe.

 

4. De ce greșelile sunt o oportunitate de învățare

 

5. Ce anume ne face să creștem și să ne dezvoltăm

 

6. Că progresul durează
Ne dorim să îi obișnuim pe copii cu acest principiu ca să ne asigurăm că, în orice situație, vor încerca până când vor reuși.

 

7. Că au în jurul lor toate resursele de care au nevoie

 

8. Cum să își găsească inspirație în oamenii remarcabili din jurul lor

 

9. Soluții pentru orice problemă

Vrem să îi ajutăm pe copii să-și schimbe mentalitatea față de probleme și să le creăm obiceiul de a se strădui să găsească singuri soluțiile potrivite.

 

Cartea vine împachetată într-o cutie atractivă pentru copii alături de bonusuri grozave:

1. Ghidul părintelui pentru un copil cu mentalitate de învingător (digital).
2. Postere grozave pentru copiii cu mentalitate de învingător
3. Stickere speciale cu mesaje din carte pe care al tău copil le va putea folosi ca să-și decoreze lucrurile pe care le folosește zilnic.

4. Fișe de lucru cu design atractiv pentru copii


Cele 4 Mesaje Secrete ale Emoțiilor Mele

Fii detectivul emoțiilor și află ce vor să-ți spună ele de fapt,
Cum te ajută în orice situație și
Cum să le stăpânești atunci când ai nevoie

(pentru copii cu vârsta între 7 și 11 ani)

Cartea are 210 de pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit de către copii

În mod normal, cartea împreună cu bonusurile costă 87 de lei. Însă, pentru că ne dorim să ajungem cu cărțile noastre sub bradul copiilor care iubesc cărțile, oferim o reducere substanțială la comenzile pentru clase.
(în funcție de numărul de copii)

Într-o lume digitalizată, gestionarea eficientă a emoțiilor devine o prioritate pentru performanță și relații sănătoase

Emoțiile sunt prezente în viața noastră mult mai mult decât credem. Ele ne influențează relațiile, performanța, modul în care gândim sau acționăm. Abilitatea noastră de a răspunde emoțiilor este responsabilă de cât de mulțumiți suntem pe parcursul zilei și impactează direct percepția pe care o avem asupra nivelului nostru de bunăstare. Altfel spus, de cele mai multe ori, ne este greu să ne bucurăm de toate lucrurile frumoase pe care le avem sau pe cere le experimentăm dacă ne petrecem mare parte din zi stresați sau copleșiți de griji.

Întrebarea rămâne: Dacă știm aceste lucruri, ce putem face astfel încât să nu fim copleșiți de emoții, atât în cele mai importante momente din viața noastră, cât și în zilele obișnuite?


Aici intervine dezvoltarea inteligenței emoționale.

Oamenii care își dezvoltă inteligența emoțională comunică mai eficient, gestionează mai bine stresul și conflictele, sunt capabili să performeze mai bine alături de colegi și, astfel, să obțină rezultate mai bune, sunt capabili să navigheze ușor prin schimbările majore și, de asemenea, să performeze în toate ariile vieții. Unii experți în domeniul psihologiei o denumesc “abilitatea secolului 21”.

Ce spun părinții despre carte
(glisează ca să vezi mai multe)

Previous slide
Next slide

Un copil care își dezvoltă inteligența emoțională poate să:

Ce vor descoperi copiii în carte

1. Cum îl ajută emoțiile.
De cele mai multe ori, copiii se gândesc la emoții ca la ceva ce nu ne dorim să avem pentru că le asociază cu momente de nervozitate și îngrijorare: înaintea unui test, înainte să meargă pentru prima dată la școală sau la grădiniță sau înainte de un concurs. Însă emoțiile ne ajută în fiecare zi să fim oameni și, de asemenea, ne feresc de tot felul de pericole.

 

2. Cum funcționează emoțiile
Copilul tău va ști exact cum funcționează emoțiile și că ele nu sunt doar stări ciudate care apar din senin. Va ști să recunoască ce anume îi declanșează emoțiile și reacțiile, astfel încât să poată face primii pași în dezvoltarea inteligenței emoționale.

 

3. Ce mesaje îi transmit emoțiile
Ne putem uita la emoții ca la niște mesageri. Ele ne avertizează cu privire la pericole, dar ne trimit semnale și atunci când se întâmplă lucruri care ne plac și care ne fac să ne simțim bine și în siguranță. Copilul tău va afla care sunt cele 4 mesaje secrete pe care i le transmit emoțiile, va ști să le recunoască și ce să facă atunci când primește un anumit tip de mesaj.

 

4. Cum să numească ceea ce simte
Copilul tău va învăța să numească ceea ce simte și, cu timpul, să facă diferența între emoții ca să poată ști exact ce are nevoie sa facă mai departe.

 

5. De ce uneori avem reacții MARI la probleme MICI
Copilul tău va afla ce anume ne face să avem reacții pe pilot automat și să izbucnim atunci când ni se umple paharul și, mai ales, cum să revină în control ori de câte ori se întâmplă asta ca să poată reacționa așa cum își dorește.

 

6. Cum să scape de griji
Cu siguranță unele dintre cele mai familiare emoții pentru copii sunt grijile. Pe măsură ce cresc și percep că primesc din ce în ce mai multe responsabilități, copiii devin din ce în ce mai neliniștiți. În carte, copiii vor descoperi tehnici concrete care să-i ajute să scape de griji și să se concentreze pe ce este important.

 

7. Ce este Empatia
Copilul tău va descoperi ce este empatia și cum aceasta ne ajută să fim buni cu ceilalți. Deși majoritatea copiilor fac asta fără să-și dea seama, atunci când practicăm conștient empatia putem transforma complet ziua cuiva drag sau putem crea prietenii care durează o viață.

 

8. Cum să-și controleze emoțiile puternice

Dacă ar fi să alegem un singur lucru important din carte, gestionarea emoțiilor puternice ar fi acela. Credem că este o competență foarte importantă pe care copiii pot să o învețe de mici și chiar esența în jurul căreia se dezvoltă inteligența emoțională. Ei bine, În Cele 4 mesaje secrete ale emoțiilor mele copiii vor afla tehnici concrete prin care să-și controleze emoțiile astfel încât să poată alege cum vor să reacționeze în orice situație.

 

Cartea vine împachetată într-o cutie atractivă pentru copii alături de bonusuri grozave:

1. Postere cu Emoții și mesaje care să-l inspire
2. 30 de cartonașe pentru Jocul Emoțiilor
3. Exercițiu de calmare rapidă
4. 50 de Provocări de inteligență emoțională

 

Pe parcursul cărții, copiii vor descoperi multe activități distractive și întrebări despre emoțiile pe car ele simt, situațiile care le dau bătăi de cap și tehnici concrete prin care pot să-și controleze emoțiile puternice. În plus, am adaugat câteva provocări distractive pe care le poate face ca să pună în aplicare principiile pe care le află. Primești fișele cu provocări împreună cu celelalte bonusuri direct în pachet, odată cu livrarea cărții.

Jurnalul Zilnic pentru Copii Remarcabili

3 luni în care:

Îmi descopăr superputerile,
Am încredere în forțele mele și
Depășesc orice obstacol

(pentru copii cu vârsta între 7 și 11 ani)

Cartea are 220 de pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit de către copii

În mod normal, cartea împreună cu bonusurile costă 87 de lei. Însă, pentru că ne dorim să ajungem cu cărțile noastre sub bradul copiilor care iubesc cărțile, oferim o reducere substanțială la comenzile pentru clase.
(în funcție de numărul de copii)

Copilul tău are un loc în care își poate exprima liber emoțiile, își poate crește competențe care să-l ajute întreaga viață și în care să se poată dezvolta?

Cât suntem mici, cel mai probabil nu acordăm destulă atenție la ce se întâmplă în jurul nostru în fiecare zi. Poate de prea puține ori ne întrebăm cum ne simțim, ce ne place cu adevărat sau cum putem să învățăm dintr-o simplă greșeală.

Este momentul în care ne formăm obiceiuri – bune sau mai puțin productive. Obiceiuri care în timp se înrădăcinează și de care ne folosim ca să acționăm pe pilot automat. Este perioada în care experimentăm tot felul de lucruri și în care tragem concluzii care, de multe ori, mai târziu în viață, s-ar putea să ne pună piedici sau, dimpotrivă, ar putea să ne ajute să luăm decizii grozave.

 

 

Însă copilăria este momentul în care ne formăm modul în care ne vom comporta și vom acționa ca adulți.

Problema este că foarte multe lucruri, comportamente și obiceiuri pe care ne dorim să le îmbunătățim la noi ca adulți se formează încă din perioada copilăriei. De multe ori poate spunem că ne-am dori să avem un alt stil de viață, să relaționăm altfel cu cei dragi, să fim mai curajoși și să ne bucurăm de oportunități, să avem tăria de a depăși obstacole, să ne bucurăm de lucrurile pe care le avem sau să ne simțim bine în pielea noastră, așa cum suntem.

 

 

Cum ar fi dacă ai putea să influențezi pozitiv aceste obiceiuri și comportamente pe care șI le formează copilul tău cât încă învață cum funcționează lumea?

Ce spun părinții despre carte
(glisează ca să vezi mai multe)

Previous slide
Next slide

Ce conține jurnalul?

Jurnalul este împărțit în 12 săptămâni, fiecare cu câte o tematică diferită.

 

Fiecare săptămână dezvoltă o idee precum cunoașterea valorilor personale, creșterea stimei de sine sau înfruntarea propriilor temeri și rezolvarea problemelor.

 

Apoi urmează paginile jurnalului zilnic care sunt pline de întrebări, jocuri și activități special gândite, astfel încât copilul să pună în practică lecția săptămânii.

Ce vor descoperi copiii în carte

1. Care îi sunt Superputerile (valorile)
Ne dorim ca al tău copil să descopere ce e cu adevărat important pentru el, care sunt lucrurile care îi plac și pentru care și-ar dedica timpul oricând. Vei vedea că, în multe cazuri, acolo se pot ascunde adevăratele talente care, cu dedicare, se pot transforma în adevărate superputeri pe măsură ce crește.

 

2. Cum să-și crescă Superputerile
Copilul tău va descoperi cum să-și crească valorile și ce anume are de făcut ca să devină mai bun în fiecare zi.

 

3. Puterea recunoștinței
Practicarea recunoștinței zilnic poate avea un impact profund asupra sănătății fizice și emoționale a copiilor. Numeroase studii și cercetări arată că acei copii care sunt atenți la lucrurile pentru care sunt recunoscători sunt mai fericiți, mai puțin impulsivi și au relații mai bune cu ceilalți.

 

4. Ce emoții are pe parcursul unei zile, timp de cel puțin 3 luni
Unul dintre primii pași în antrenarea inteligenței emoționale este conștientizarea propriilor emoții. Am introdus în jurnal o rubrică zilnică dedicată emoțiilor și am făcut-o ușor și distractiv de completat.

 

5. Cum să-și aleagă provocări care să-l ajute să crească
Încurajăm copiii și le dăm ocazia să-și aleagă provocări în zonele în care vor să crească ca să poată deveni din ce în ce mai buni în fiecare zi.

 

6. Cum să-și crească stima de sine
Atunci când un copil are stima de sine ridicată, se iubește exact așa cum este, fără să aibă nevoie de aprobare din exterior, fără să-și pună măști sau să se teamă de ce vor spune ceilalți.

 

7. Cum să aibă încredere în forțele sale
În jurnal, copiii vor descoperi jocuri și activități care să le crească încrederea în forțele proprii și care să-i ajute să-și mențină încrederea ridicată, ori de câte ori vor avea nevoie.

 

8. Cum să aibă gândirea orientată pe soluții în loc de probleme

 

Vrem să îi ajutăm să-și schimbe mentalitatea față de probleme și să le creăm obiceiul de a se strădui să găsească singuri soluțiile potrivite.

 

Cartea vine împachetată într-o cutie atractivă pentru copii alături de bonusuri grozave:

1. Postere grozave care să-i amintească copilului tău de lucrurile cu adevărat importante
2. Stickere cu emoții sub formă de Emoji
3. Brățări cu mesaje inspiraționale
4. Răvașe pentru o zi remarcabilă
5. Fișe complementare pentru activitățile din jurnal

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe situl nostru web.