Un joc plin de idei mărețe, obiective îndrăznețe, distracție, strategie și… MENTALITATE?

Alege-ți tabăra și ajută o echipă de oameni de știință să-și îndeplinească obiectivele. Cucerește lumea cu invenții ciudate sau salveaz-o de la distrugere și dezvoltă-ți MENTALITATEA DE CREȘTERE.

(pentru copii și adulți cu vârsta peste 8 ani; pentru 2,3 sau 4 jucători)

Jocul conține 146 cărți de joc pline de obiective îndrăznețe, resurse neobișnuite și puțin umor. Dimensiuni joc: 125 mm x 90 mm

Un joc de cărți distractiv care antrenează
MENTALITATEA DE CREȘTERE

"Este anul 2.153 pe planeta Pământ. Tehnologia a avansat atât de mult încât suntem foarte aproape de rezolvarea tuturor problemelor omenirii. O echipă fantastică de oameni de știință sunt pe punctul de a face descoperiri uimitoare care pot pune capăt foametei, bolilor sau a calamităților care amenință planeta. Însă nu toți oamenii vor să folosească tehnologia și resursele pe care le avem acum la dispoziție pentru asta. Unii dintre ei au alte planuri. Mai exact, să cucerească lumea cu o armată de roboți, mașina timpului sau… dinozauri. Știi tu, preocupări obișnuite ale oamenilor din viitor."

"Este timpul să alegi de partea cui vrei să fii și să-i ajuți să-și îndeplinească obiectivele. Accepți provocarea?"

Așa începe povestea jocului MIND.SET.GO!

Credem că una dintre cele mai bune metode prin care putem să învățăm este prin joacă. Așa că am creat un joc nou care stimulează dezvoltarea mentalității de creștere pentru copii, în timp ce se distrează.

În jocuri, de obicei, lucrurile se întâmplă foarte repede. Construiești ceva într-un minut, călătorești cu viteza luminii și orice resursă este la un click distanță.

Însă în lumea reală lucrurile sunt diferite. Orice realizare necesită timp, efort, perseverență, greșeli din care învățăm să fim mai buni și ajutor din partea celorlalți. Ei bine, din acest motiv ne-am dorit să creăm un joc care aduce laolaltă cele două lumi: distracția și învățarea.

 

Copiii vor avea ocazia să îndeplinească obiective, să joace cu resurse neobișnuite și să-și construiască strategia câștigătoare în timp ce învață principiile unei mentalități de creștere.

Un copil care își dezvoltă mentalitatea de creștere poate să:

Jocul conține 146 cărți de joc pline de obiective îndrăznețe, resurse neobișnuite și puțin umor. Dimensiuni joc: 125 mm x 90 mm

Cu ce este diferit Mind.SET.GO! de alte jocuri?

1. Copiii învață prin joacă, într-un mod distractiv, principiile mentalității de creștere

Credem că mentalitatea joacă un rol foarte important în atingerea oricărui obiectiv. Așa că am creat un mod distractiv de a pune în aplicare principiile unei mentalități de creștere. Jocul include elementele unei mentalități de creștere, așa cum sunt explicate și în cărțile de dezvoltare a mentalității de creștere din colecția Copii Remarcabili. Copiii vor avea ocazia să aplice într-un mod distractiv informațiile pe care le-au aflat în cărți și să aprofundeze toate aceste idei.

2. Copiii înțeleg că au nevoie de efort și perseverență ca să își atingă obiectivele

În cele mai multe jocuri, rezultatele vin instant. Atunci când vrei să avansezi la nivelul următor, tot ce ai de făcut este să apeși un buton sau să faci un schimb. În MindSetGo, copiii vor avea un parcurs similar cu cel din viața reală și vor învăța prin joacă că, pentru a atinge obiective, au nevoie de efort și perseverență și nu se pot baza doar pe talent. Dacă își doresc să devină mai buni la ceva sau să își îndeplinească anumite obiective, vor ști că au nevoie și de exercițiu și că progresul durează.

3. Copiii află că o mentalitate fixă le pune piedici atunci când vor să reușească. În același timp, o mentalitate de creștere îi poate ajuta să își îndeplinească mai repede obiectivele.

Mentalitatea fixă ne poate încurca atunci când vrem să ne îndeplinim obiectivele. De cele mai multe ori, atunci când avem o mentalitate fixă, considerăm că: suntem suficient de buni și nu mai avem nevoie de exercițiu, nu este în regulă să greșim și nu încercăm lucruri noi din frica de a greși sau nu depunem suficient efort pentru că ne așteptăm să avem rezultate perfecte de la prima încercare.  În viața reală, însă, atunci când vrem să atingem obiective avem nevoie să ne folosim și de alte resurse înafara celor externe, resurse precum perseverență sau efort, și să ne dăm voie să greșim ca să putem deveni mai buni. Copiii vor avea ocazia să exerseze toate aceste lucruri și să pună în aplicare mentalitatea de creștere într-un cadru distractiv. Iar prin repetiție, ei vor învăța principiile mentalității de creștere și le vor aplica natural și în viața de zi cu zi. 

4. Un mod distractiv de a petrece timpul împreună

Jocul este potrivit pentru copii cu vârsta între 8 și 99 ani :-). Informațiile și modul de desfășurare al jocului sunt potrivite pentru orice vârstă, astfel încât jocul este la fel de distractiv și pentru copii, și pentru părinți. Poate fi un mod ideal de a ne distra în familie și de a învăța în același timp.

5. Copiii își dezvoltă gândirea strategică (jocul este diferit de fiecare dată)

Deși folosim aceleași personaje și resurse, parcursul jocului este diferit de fiecare dată. În funcție de modul în care ne folosim resursele, misiunile pe care le avem și cărțile de mentalitate pe care le jucăm, jocul va fi de fiecare dată diferit. Astfel, copiii pot exersa mentalitatea de creștere de nenumărate ori și se vor bucura de o experiență nouă a jocului de fiecare dată.

6. Jocul se aplică și în viața reală. Poate modela principiile din joc și pentru situații concrete

Spre deosebire de majoritatea jocurilor, principiile din MIND.SET.GO! se aplică și în viața reală. La fel cum se vor folosi în joc de resurse precum perseverență, efort, greșeli sau mai multe încercări pentru a reuși să își ducă la îndeplinire obiectivele, aceleași principii se aplică și în viața reală. În plus, jocul poate fi un mod distractiv prin care să putem modela situațiile din viața reală pe care le întâmpină copiii și să aplicăm mentalitatea de creștere punctual, pentru fiecare în parte.

7. Jocul se poate juca în mai multe feluri

Jocul vine cu un regulament pentru modul clasic de joacă, însă copiii vor găsi online și reguli pentru alte variante ale jocului. Vor putea să joace jocul într-un mod mai ușor sau mai dificil sau chiar vor putea juca singuri, exersând mentalitatea de creștere în fiecare zi. 

Oferă-i copilului tău un cadou distractiv și educativ

Jocul conține 146 cărți de joc pline de obiective îndrăznețe, resurse neobișnuite și puțin umor. Dimensiuni joc: 125 mm x 90 mm

Care este știința din spatele principiilor pe care am construit jocul?

Cercetări recente au descoperit ce anume îi face pe copii să-și dorească să înfrunte provocări și de ce se pot teme să facă greșeli. Și, în consecință, efectul pe care acest lucru îl poate avea asupra încrederii, motivației, stimei de sine și a nivelului de rezistență.

 

Psihologul Carol Dweck și echipa ei de la universitățile Columbia și Stanford din Statele Unite au examinat grupuri de copii și s-au concentrat asupra modului în care copiii au răspuns la laude. Ea a descoperit că tinerii tind spre una dintre cele două mentalități:

MENTALITATEA FIXĂ

Atunci când un tânăr crede că inteligența lui este predefinită, fără posibilitatea de a se schimba. Prin urmare, acești tineri vor alege preponderent sarcini pe care le consideră adecvate nivelului lor de inteligență, tocmai pentru a nu risca să eșueze.

MENTALITATEA DE CREȘTERE

Acești tineri sunt bucuroși să facă față unor noi provocări și experiențe deoarece le văd ca pe oportunități de creștere, indiferent dacă greșesc sau nu obțin rezultatele pe care și le doresc de la prima încercare.

Am îmbinat principii care cultivă o mentalitate de creștere și am creat un mod distractiv prin care copiii pot să le învețe

Oamenii cu o mentalitate fixă cred că nivelul lor de inteligență și abilitățile sunt „fixe” și, prin urmare, nu poate fi dezvoltate sau îmbunătățite în timp. Atunci când un copil are o mentalitate fixă, acest lucru îl poate afecta pe mai multe planuri. Începând de la atitudinea legată de învățare și educație, până la disponibilitatea de a face față unor noi provocări sau de a încerca lucruri noi.

Este puțin probabil să ia parte la o activitate, fie că este vorba de un sport sau de ceva educațional, dacă nu cred că își pot dezvolta abilitățile și că acestea se pot îmbunătăți în timp. Sunt mult mai predispuși să se concentreze doar pe lucrurile la care sunt buni, crezând că acolo se află abilitățile lor „naturale”. Pentru că dacă încearcă ceva nou și nu reușesc să facă „corect” prima dată, atunci acest lucru le-ar putea dovedi că le lipsește inteligența.

Noi ne dorim să le oferim copiilor o altă perspectivă. Fiind inspirați de munca depusă de Carol Dweck, am creat acest joc, alături de cărțile din colecția Copii Remarcabili.

COMANDĂ ACUM JOCUL PENTRU COPILUL TĂU

Beneficiezi de reduceri când comanzi pachetele speciale care conțin
și cărțile de dezvoltare a mentalității de creștere din colecția Copii Remarcabili

Plătești doar 87 LEI pentru tot pachetul

MSG

MIND.SET.GO!

Reducere specială de lansare

87 LEI

67 LEI

Jocul conține 146 cărți de joc pline de obiective îndrăznețe, resurse neobișnuite și puțin umor.​ Dimensiuni joc: 125 mm x 90 mm

Cartea Secretă a Învingătorilor și MIND.SET.GO!

Cartea este potrivită pentru copii cu vârsta între 7 și 11 ani

176 LEI

139 LEI

Fiecare carte ajunge la tine împachetată separat într-o cutie atractivă alături de bonusuri

Fiecare produs împachetat separat și cartea vine la pachet cu bonusuri atractive pentru copii (postere, stickere și fișe de lucru)

Economisești 35 lei atunci când comanzi acest pachet

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili și MIND.SET.GO!

Cartea este potrivită pentru adolescenți cu vârsta între 11 și 15 ani

176 LEI

139 LEI

Fiecare carte ajunge la tine împachetată separat într-o cutie atractivă alături de bonusuri

Fiecare produs împachetat separat și cartea vine la pachet cu bonusuri atractive pentru adolescenți (postere, stickere și fișe de lucru)

Economisești 35 lei atunci când comanzi acest pachet

Răspunsuri la întrebări frecvente:

MIND.SET.GO! este potrivit pentru copii și adulți cu vârsta între 8 și 99 ani. 🙂

Jocul este gândit să poată fi jucat de către 2, 3 sau 4 jucători.

MIND.SET.GO! este un produs marca Copii Remarcabili. Ne dorim să creăm cărți și alte materiale educative pentru copii, menite să-i ajute să-și formeze abilități extraordinare care să le fie de folos toată viața. Credem că, atunci când pui suflet și vorbești pe limba copiilor, este imposibil ca învățarea să fie plictisitoare. De aceea avem foarte multă grijă la modul prin care transmitem informații sau creăm jocuri și activități distractive. Dacă îți dorești și alte cărți marca Copii Remarcabili, te invităm să arunci o privire la noi în magazinul online: https://www.copiiremarcabili.ro/magazin/

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe situl nostru web.

Alege una dintre variantele de mai jos. Îți dorești să primești doar cartea sau vrei să adăugăm în pachet și materiale adiționale care stârnesc curiozitatea față de informații, motivează și ajută la aplicarea principiilor pe care le învață?

13 Secrete pentru o Carieră Remarcabilă

Preț: 69 lei

13 Secrete pentru o Carieră Remarcabilă + Materiale

Preț: 89 lei

Ce primești când plasezi comanda?

- Cartea 13 Secrete pentru o Carieră Remarcabilă - Ce ar fi bine să știe adolescenții acum ca să facă primii pași către o viață împlinită

Fișe practice care transformă învățarea într-o plăcere și îi încurajează pe tineri:

-Să înceapă cel puțin o pușculiță de economii, să-și clarifice care sunt lucrurile pe care și le doresc pe termen lung și cum să înceapă să pună bani deoparte - un obicei esențial în educația lor financiară care le va fi de folos toată viața.

- Să testeze un model prin care să fie atenți la cheltuielile lunare astfel încât să nu-și depășească bugetul și să se obișnuiască să-și cheltuie banii într-un mod înțelept.

- Să-și facă un plan concret, gata de pus în practică, pentru propria afacere, chiar dacă drumul pe care aleg să pornescă în viață nu duce neapărat la antreprenoriat. Credem că ar fi potrivit ca orice tânăr să experimenteze toate formele prin care poate să aducă valoare celorlalți și prin care să primească valoare înapoi, măcar o singură dată. Fiecare rol, fie că vorbim despre cel de angajat, liber profesionist sau antreprenor vine la pachet cu lecții valoroase care ne ajută să ne dezvoltăm și care ne ajută să ne formăm abilități diferite de care ne putem bucura toată viața.

- Să descopere cum este să lucrezi în diverse domenii înainte să aleagă ce vor să facă după finalizarea liceului.

- Să afle legătura dintre orice pasiune, abilitate sau valoare personală și carierele care există. Sau, de ce nu, chiar să-și lase imaginația să zboare și să descopere cum ar putea, printr-un mix de abilități specifice, să facă primii pași către o carieră nouă, așa cum au făcut-o mulți alți pionieri.

Toate împachetate într-o cutie atractivă.

Vrei să alegi un alt pachet? Închide selecția și revino la pagina de mai devreme cu un click pe butonul roșu [X] din colțul din dreapta sus.

Alege una dintre variantele de mai jos. Îți dorești să primești doar cele 3 cărți sau vrei să adăugăm în pachet și materiale adiționale care stârnesc curiozitatea față de informații, motivează și ajută la aplicarea principiilor pe care le învață?

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili, Level UP și 13 Secrete pentru o Carieră Remarcabilă

Preț: 139 lei

*Cărțile sunt împachetate în aceeași cutie

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili și Level UP + Materiale

Preț de listă: 267 lei

Preț: 228 lei

*Fiecare carte este împachetată individual într-o cutie atractivă alături de materiale

Ce primești când plasezi comanda?

- Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili. 10 idei extraordinare pentru o mentalitate de creștere

- Cartea Level UP

- Cartea 13 Secrete pentru o Carieră Remarcabilă

- Poster cu mesaje care stimulează mentalitatea de creștere

- Activitate practică: construiește un Vision Board. Un Vision Board este un instrument distractiv care să te ajute să rămâi concentrat pe lucrurile care contează pentru tine, să te ajute să reflectezi asupra obiectivelor tale zi de zi și să te inspire ori de câte ori ai nevoie de o picătură de motivație.

- Stickere haioase și semn de carte motivațional

- Calendar pentru atingerea obiectivelor

- Un poster grozav cu ideile principale din Level UP, care să te inspire în fiecare zi, perfect pentru camera ta

- Un poster cu care să poți să-ți urmărești progresul și care să te ajute să aplici informațiile pe care le afli în carte

- Fișe care te ajută să-ți setezi obiective grozave, care contează pentru tine și care te ajută să le atingi mai ușor.

- Un test distractiv prin care descoperi ce este cu adevărat important pentru tine, care sunt lucrurile care îți plac și pentru care ți-ai dedica timpul oricând. Vei vedea că, în multe cazuri, acolo se pot ascunde adevărate comori, care, cu dedicare, se pot transforma în superputeri cu care să ajuți lumea din jurul tău.

Fișe practice care transformă învățarea într-o plăcere și îi încurajează pe tineri:

-Să înceapă cel puțin o pușculiță de economii, să-și clarifice care sunt lucrurile pe care și le doresc pe termen lung și cum să înceapă să pună bani deoparte - un obicei esențial în educația lor financiară care le va fi de folos toată viața.

- Să testeze un model prin care să fie atenți la cheltuielile lunare astfel încât să nu-și depășească bugetul și să se obișnuiască să-și cheltuie banii într-un mod înțelept.

- Să-și facă un plan concret, gata de pus în practică, pentru propria afacere, chiar dacă drumul pe care aleg să pornescă în viață nu duce neapărat la antreprenoriat. Credem că ar fi potrivit ca orice tânăr să experimenteze toate formele prin care poate să aducă valoare celorlalți și prin care să primească valoare înapoi, măcar o singură dată. Fiecare rol, fie că vorbim despre cel de angajat, liber profesionist sau antreprenor vine la pachet cu lecții valoroase care ne ajută să ne dezvoltăm și care ne ajută să ne formăm abilități diferite de care ne putem bucura toată viața.

- Să descopere cum este să lucrezi în diverse domenii înainte să aleagă ce vor să facă după finalizarea liceului.

- Să afle legătura dintre orice pasiune, abilitate sau valoare personală și carierele care există. Sau, de ce nu, chiar să-și lase imaginația să zboare și să descopere cum ar putea, printr-un mix de abilități specifice, să facă primii pași către o carieră nouă, așa cum au făcut-o mulți alți pionieri.

Toate împachetate în trei cutii atractive.

Vrei să alegi un alt pachet? Închide selecția și revino la pagina de mai devreme cu un click pe butonul roșu [X] din colțul din dreapta sus.

Alege una dintre variantele de mai jos. Îți dorești să primești doar cele 2 cărți sau vrei să adăugăm în pachet și materiale adiționale care stârnesc curiozitatea față de informații, motivează și ajută la aplicarea principiilor pe care le învață?

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili și Level UP

Preț: 99 lei

*Cărțile sunt împachetate în aceeași cutie

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili și Level UP + Materiale

Preț de listă: 178 lei

Preț: 151 lei

*Fiecare carte este împachetată individual într-o cutie atractivă alături de materiale

Ce primești când plasezi comanda?

- Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili. 10 idei extraordinare pentru o mentalitate de creștere

- Cartea Level UP

- Poster cu mesaje care stimulează mentalitatea de creștere

- Activitate practică: construiește un Vision Board. Un Vision Board este un instrument distractiv care să te ajute să rămâi concentrat pe lucrurile care contează pentru tine, să te ajute să reflectezi asupra obiectivelor tale zi de zi și să te inspire ori de câte ori ai nevoie de o picătură de motivație.

- Stickere haioase și semn de carte motivațional

- Calendar pentru atingerea obiectivelor

- Un poster grozav cu ideile principale din Level UP, care să te inspire în fiecare zi, perfect pentru camera ta

- Un poster cu care să poți să-ți urmărești progresul și care să te ajute să aplici informațiile pe care le afli în carte

- Fișe care te ajută să-ți setezi obiective grozave, care contează pentru tine și care te ajută să le atingi mai ușor.

- Un test distractiv prin care descoperi ce este cu adevărat important pentru tine, care sunt lucrurile care îți plac și pentru care ți-ai dedica timpul oricând. Vei vedea că, în multe cazuri, acolo se pot ascunde adevărate comori, care, cu dedicare, se pot transforma în superputeri cu care să ajuți lumea din jurul tău.

Toate împachetate în două cutii atractive.

Vrei să alegi un alt pachet? Închide selecția și revino la pagina de mai devreme cu un click pe butonul roșu [X] din colțul din dreapta sus.

Alege una dintre variantele de mai jos. Îți dorești să primești doar cartea sau vrei să adăugăm în pachet și materiale adiționale care stârnesc curiozitatea față de informații, motivează și ajută la aplicarea principiilor pe care le învață?

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili

Preț: 69 lei

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili + Materiale

Preț: 89 lei

Ce primești când plasezi comanda?

- Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili. 10 idei extraordinare pentru o mentalitate de creștere

- Poster cu mesaje care stimulează mentalitatea de creștere

- Activitate practică: construiește un Vision Board. Un Vision Board este un instrument distractiv care să te ajute să rămâi concentrat pe lucrurile care contează pentru tine, să te ajute să reflectezi asupra obiectivelor tale zi de zi și să te inspire ori de câte ori ai nevoie de o picătură de motivație.

- Stickere haioase și semn de carte motivațional

- Calendar pentru atingerea obiectivelor

- Fișe de lucru pentru obiective

Toate împachetate într-o cutie atractivă.

Vrei să alegi un alt pachet? Închide selecția și revino la pagina de mai devreme cu un click pe butonul roșu [X] din colțul din dreapta sus.

Alege una dintre variantele de mai jos. Îți dorești să primești doar cartea sau vrei să adăugăm în pachet și materiale adiționale care fac învățarea distractivă?

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili

Preț: 69 lei

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili + Materiale

Preț: 89 lei

Ce primești când plasezi comanda?

- Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili. 10 idei extraordinare pentru o mentalitate de creștere

- Poster cu mesaje care stimulează mentalitatea de creștere

- Activitate practică: construiește un Vision Board. Un Vision Board este un instrument distractiv care să te ajute să rămâi concentrat pe lucrurile care contează pentru tine, să te ajute să reflectezi asupra obiectivelor tale zi de zi și să te inspire ori de câte ori ai nevoie de o picătură de motivație.

- Stickere haioase și semn de carte motivațional

- Calendar pentru atingerea obiectivelor

- Fișe de lucru pentru obiective

Toate împachetate într-o cutie atractivă.

Încă nu te-ai hotărât? Închide selecția și revino la pagina de mai devreme cu un click pe butonul X (roșu) din colțul din dreapta sus