Întrebări Frecvente

Cărțile Copii Remarcabili se adresează copiilor cu vârsta între 7 și 11 ani. Este perfect dacă al tău copil știe să scrie și să citească ca să se poată bucura din plin de experiențele pe care i le oferă cărțile. Dacă ai un copil mai mic, recomandarea noastră este să parcurgeți și să completați împreună răspunsurile la întrebări și activități. Dacă îți dorești să cumperi o carte pentru un copil de 11 ani și nu știi sigur dacă îi va plăcea, poți să vezi câteva pagini din fiecare carte în descrierea din shop.

Încă nu, dar cel mai probabil în 2022 vom lansa prima carte pentru adolescenți. Dacă vrei să rămâi la curent cu detalii despre cărțile pentru adolescenți, completează formularul de mai jos și te anunțăm când vor fi gata.

Nu. Copilul tău îl poate completa oricând dorește.

Jurnalul este gândit pe o perioadă de 3 luni, cu câte o pagină pe zi, însă nu este nicio problemă dacă al tău copil își dorește să completeze mai mult din el în unele zile.

DA! În mod normal, fiecare carte costă 87 de lei. Însă, la pachet 2 sau 3 cărți primești o reducere de 15% pentru fiecare carte. Pentru mai multe detalii, poți să vezi pachetele reduse pe care ți le-am pregătit direct în shop. Dacă ești cadru didactic și îți dorești să oferi cărțile noastre clasei tale, scrie-ne un e-mail la adresa contact@copiiremarcabili.ro sau contactează-ne la 0750.859.010 pentru a primi o ofertă personalizată.

Da! Fiecare carte este împachetată separat împreună cu bonusurile.

Cărțile sunt scrise de echipa Copii Remarcabili și sunt publicate de editura Learnable. Ne dorim să creăm cărți și alte materiale educative pentru copii, menite să-i ajute să-și formeze abilități extraordinare care să le fie de folos toată viața. Credem că atunci când pui suflet și vorbești pe limba copiilor este imposibil ca învățarea să fie plictisitoare. De aceea avem foarte multă grijă la modul prin care transmitem informații sau creăm jocuri și activități distractive. Din echipa noastră fac parte specialiști și autori din diverse domenii de dezvoltare, cum ar fi: dezvoltare personală, inteligență emoțională, sănătate, educație financiară, cât și persoane care lucrează zi de zi cu copii (educatori și psihologi). Acești oameni minunați ne ajută să construim toate materialele create sub umbrela Copii Remarcabili, se asigură că informațiile pe care le punem în cărți sunt dovedite științific și că au potențial să îmbunătățească calitatea vieții copiilor atunci când sunt puse în practică.

Ai nevoie de mai multe detalii?

Scrie-ne un mesaj și îți răspundem în cel mai scurt timp:

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe situl nostru web.