Întrebări Frecvente

Pentru 6-10 ani va recomandam cu drag urmatoarele carti:

Cartea Secreta a Invingatorilor, o carte ce ajuta la dezvoltarea mentalitatii de crestere.

Puteti vedea mai multe detalii aici:

https://www.copiiremarcabili.ro/cartea-secreta-a-invingatorilor/

 

Jurnalul Zilnic pentru Copii Remarcabili, un jurnal plin cu activitati de dezvoltare personala timp de 3 luni (daca copilul face o activitate pe zi 😄)

Mai multe detalii aici:

https://www.copiiremarcabili.ro/jurnalul-zilnic-pentru-copii-remarcabili/

Cele 4 Mesaje Secrete ale Emoțiilor Mele, o carte care îi ajută pe copii să-și dezvolte inteligența emoțională, într-un mod distractiv și pe înțelesul lor.

Mai multe detalii despre carte aici:

https://www.copiiremarcabili.ro/cele-4-mesaje-secrete-ale-emotiilor-mele/

Seria „Charlie și Lilly – Detectivi în căutarea Cheilor Potențialului”, o întreagă aventură ce combină misterul, investigațiile palpitante și dezvoltarea personală. Fiecare volum aduce noi provocări, personaje memorabile și lecții valoroase, încurajând tinerii cititori să descopere puterea învățării, a mentalității de creștere, a inteligenței emoționale, a curajului și a perseverenței.

Mai multe detalii aici:

https://www.copiiremarcabili.ro/charlie-si-lilly-detectivi-in-cautarea-cheilor-potentialului/

 

Pentru 11 – 15 ani vă recomandam cu drag :

Cartea Secreta a Adolescentilor Remarcabili – carte le oferă adolescenților un start ideal pentru dezvoltare personală pe termen lung. Află cum să-și dezvolte obiceiuri care să le fie de folos toată viața, cum să-și dezvolte talentele astfel încât să devină mai buni la ceea ce-și doresc, cum să scape de frica de eșec, cum să-și facă planuri ca să își atingă chiar și cele mai îndrăznețe obiective și cum să gestioneze eficient provocările cu care se confruntă. Toate acestea în timp ce-și dezvoltă o abilitate care le va fi de folos toată viața: mentalitatea de creștere.

Puteti vedea mai multe detalii aici:

https://www.copiiremarcabili.ro/cartea-secreta-a-adolescentilor-remarcabili/

Si

Level UP! – în care vor descoperi metode unice de creștere personală, într-o ordine care are sens, ușor de urmărit și de pus în practică, indiferent de vârsta sau aspirațiile tinerilor; cum să își dezvolte pasiunile care, în timp, se pot transforma în adevărate superputeri; cum să-și seteze corect cele mai îndrăznețe obiective care contează pentru ei astfel încât să fie motivați să le atingă și cum să treacă cu brio peste orice obstacol în calea lor către reușită, de la convingeri care îi țin pe loc, la frici sau provocări din viața de zi cu zi.

Mai multe detalii despre Level UP! aici:

https://www.copiiremarcabili.ro/level-up-o-altfel-de-carte-pentru-adolescenti/

Se pot comanda direct din paginile de prezentare sau din magazinul online unde puteti vedea toate cartile noastre, alaturi de pachetele pentru care oferim reduceri.

https://www.copiiremarcabili.ro/magazin/

Dacă doriți să plasați o comandă la telefon, colegele noastre vă pot ajuta, de luni până vineri, la numărul: 0750.859.010

DA! În mod normal, fiecare carte costă 89 de lei. Însă, la pachet 2 sau 3 cărți primești o reducere de 15% pentru fiecare carte. Pentru mai multe detalii, poți să vezi pachetele reduse pe care ți le-am pregătit direct în shop. Dacă ești cadru didactic și îți dorești să oferi cărțile noastre clasei tale, scrie-ne un e-mail la adresa contact@copiiremarcabili.ro sau contactează-ne la 0750.859.010 pentru a primi o ofertă personalizată.

Da! Fiecare carte din seriile de dezvoltare personală pentru copii și adolescenți este împachetată separat împreună cu bonusurile.

Cărțile sunt scrise de echipa Copii Remarcabili și sunt publicate de editura Learnable. Ne dorim să creăm cărți și alte materiale educative pentru copii, menite să-i ajute să-și formeze abilități extraordinare care să le fie de folos toată viața. Credem că atunci când pui suflet și vorbești pe limba copiilor este imposibil ca învățarea să fie plictisitoare. De aceea avem foarte multă grijă la modul prin care transmitem informații sau creăm jocuri și activități distractive. Din echipa noastră fac parte specialiști și autori din diverse domenii de dezvoltare, cum ar fi: dezvoltare personală, inteligență emoțională, sănătate, educație financiară, cât și persoane care lucrează zi de zi cu copii (educatori și psihologi). Acești oameni minunați ne ajută să construim toate materialele create sub umbrela Copii Remarcabili, se asigură că informațiile pe care le punem în cărți sunt dovedite științific și că au potențial să îmbunătățească calitatea vieții copiilor atunci când sunt puse în practică.

Nu ai găsit ce căutai?

Pentru detalii legate de produse și comenzi, scrie-ne un e-mail la adresa contact@copiiremarcabili.ro. Îți vom răspunde în cel mai scurt timp, de luni până vineri, între orele 09:00 și 16:00.

 

Vrei să vorbești cu cineva din echipa noastră? Contactează-ne la 0750.859.010, de luni până vineri de la 09:00 la 16:00.

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe situl nostru web.