Cele 4 Mesaje Secrete ale Emoțiilor Mele

Fii detectivul emoțiilor și află ce vor să-ți spună ele de fapt,
Cum te ajută în orice situație și
Cum să le stăpânești atunci când ai nevoie

Pentru copii cu vârsta între 7 și 11 ani

Cartea are 210 de pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit de către copii

Ce spun părinții despre carte

Previous slide
Next slide

Cartea ajunge la tine ambalată într-o cutie colorată,
împreună cu bonusuri grozave pentru copii

Într-o lume digitalizată, gestionarea eficientă a emoțiilor devine o prioritate pentru performanță și relații sănătoase

Emoțiile sunt prezente în viața noastră mult mai mult decât credem. Ele ne influențează relațiile, performanța, modul în care gândim sau acționăm. Abilitatea noastră de a răspunde emoțiilor este responsabilă de cât de mulțumiți suntem pe parcursul zilei și impactează direct percepția pe care o avem asupra nivelului nostru de bunăstare. Altfel spus, de cele mai multe ori, ne este greu să ne bucurăm de toate lucrurile frumoase pe care le avem sau pe cere le experimentăm dacă ne petrecem mare parte din zi stresați sau copleșiți de griji.

 

Întrebarea rămâne: Dacă știm aceste lucruri, ce putem face astfel încât să nu fim copleșiți de emoții, atât în cele mai importante momente din viața noastră, cât și în zilele obișnuite?

Abilitatea secolului 21

Aici intervine dezvoltarea inteligenței emoționale.

Oamenii care își dezvoltă inteligența emoțională comunică mai eficient, gestionează mai bine stresul și conflictele, sunt capabili să performeze mai bine alături de colegi și, astfel, să obțină rezultate mai bune, sunt capabili să navigheze ușor prin schimbările majore și, de asemenea, să performeze în toate ariile vieții. Unii experți în domeniul psihologiei o denumesc “abilitatea secolului 21”.


Acum, din ce în ce mai mulți copii dezvoltă diverse anxietăți încă de mici, își fac mai multe griji pentru performanța de care dau dovadă la școală și în timpul activităților extrașcolare și sunt stresați de modul în care sunt percepuți de grupurile de prieteni (față în față sau online).

Dezvoltarea inteligenței emoționale.

Partea mai puțin plăcută este atunci când copiii confundă emoțiile și le integrează la nivel de identitate, fără să cunoască metode prin care să le proceseze într-un mod sănătos. De exemplu, cu cât se simt de mai multe ori triști cu atât mai mult tind să se identifice cu o stare melancolică. Cu cât sunt mai des îngrijorați de rezultatele unui test, cu atât le scade mai mult stima de sine. Sau, cu cât simt mai multă timiditate în relațiile cu ceilalți cu atât tind să creadă că așa sunt în general.

Exemplele din viața reală ne arată că, fără ghidajul potrivit, copiii uită să facă diferența între ACUM MĂ SIMT ÎNTR-UN ANUME FEL și EU SUNT AȘA TOT TIMPUL.

Din aceste motive și pentru că universul emoțiilor devine din ce în ce mai greu de înțeles pentru copii într-o lume digitalizată, am creat:

Cele 4 Mesaje Secrete ale Emoțiilor mele

Fii detectivul emoțiilor și află ce vor să-ți spună ele de fapt,

Cum te ajută în orice situație și

Cum să le stăpânești atunci când ai nevoie

Trage cu ochiul și vezi mai jos câteva pagini din noua carte de la Copii Remarcabili:

Comandă acum cartea Cele 4 Mesaje Secrete ale Emoțiilor mele

Cartea are 210 de pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit de către copii

Un copil care își dezvoltă inteligența emoțională poate să:

Ce va descoperi copilul tău în carte:

1. Cum îl ajută emoțiile

De cele mai multe ori, copiii se gândesc la emoții ca la ceva ce nu ne dorim să avem pentru că le asociază cu momente de nervozitate și îngrijorare: înaintea unui test, înainte să meargă pentru prima dată la școală sau la grădiniță sau înainte de un concurs. Însă emoțiile ne ajută în fiecare zi să fim oameni și, de asemenea, ne feresc de tot felul de pericole.

2. Cum funcționează emoțiile

Copilul tău va ști exact cum funcționează emoțiile și că ele nu sunt doar stări ciudate care apar din senin. Va ști să recunoască ce anume îi declanșează emoțiile și reacțiile, astfel încât să poată face primii pași în dezvoltarea inteligenței emoționale.

3. Ce mesaje îi transmit emoțiile

Ne putem uita la emoții ca la niște mesageri. Ele ne avertizează cu privire la pericole, dar ne trimit semnale și atunci când se întâmplă lucruri care ne plac și care ne fac să ne simțim bine și în siguranță. Copilul tău va afla care sunt cele 4 mesaje secrete pe care i le transmit emoțiile, va ști să le recunoască și ce să facă atunci când primește un anumit tip de mesaj.

4. Cum să numească ceea ce simte

Oamenii de știință au identificat sute sau chiar mii de emoții pe care noi oamenii le putem simți. Par atât de multe încât ne poate veni greu să le ținem minte pe toate. Așa că am făcut o selecție pentru cele mai comune emoții pe care le pot înțelege copiii. Copilul tău va învăța să numească ceea ce simte și, cu timpul, să facă diferența între emoții ca să poată ști exact ce are nevoie sa facă mai departe.

5. De ce uneori avem reacții MARI la probleme MICI

Ni se întâmplă tuturor să avem reacții nepotrivite pentru problemele pe care le întâmpinăm. Cu siguranță ți s-a întâmplat până acum să-ți faci griji pentru lucruri mărunte sau să ai neînțelegeri cu cineva apropiat pentru ceva ce putea fi rezolvat în câteva secunde. Copilul tău va afla ce anume ne face să avem reacții pe pilot automat și să izbucnim atunci când ni se umple paharul și, mai ales, cum să revină în control ori de câte ori se întâmplă asta ca să poată reacționa așa cum își dorește.

6. Cum să scape de griji

Cu siguranță unele dintre cele mai familiare emoții pentru copii sunt grijile. Pe măsură ce cresc și percep că primesc din ce în ce mai multe responsabilități, copiii devin din ce în ce mai neliniștiți. Probabil că ai observat și tu la copilul tău sau îți amintești de pe vremea când erai copil grijile în legătură cu teme, proiecte, școală, teste, concursuri, olimpiade, serbări, concerte sau meciuri importante. Toate vin la pachet cu emoții și, dacă nu suntem bine echipați să facem față grijilor, ne petrecem mare parte din timp într-un zbucium continuu. În carte, copiii vor descoperi tehnici concrete care să-i ajute să scape de griji și să se concentreze pe ce este important.

7. Ce este Empatia

Copilul tău va descoperi ce este empatia și cum aceasta ne ajută să fim buni cu ceilalți. Deși majoritatea copiilor fac asta fără să-și dea seama, atunci când practicăm conștient empatia putem transforma complet ziua cuiva drag sau putem crea prietenii care durează o viață.

8. Cum să-și controleze emoțiile puternice

Dacă ar fi să alegem un singur lucru important din carte, gestionarea emoțiilor puternice ar fi acela. Ca adulți, vedem clar efectele unor reacții puternice sau ale unor momente în care ne-am fi dorit să nu acționăm împinși de emoții. Credem că este o competență foarte importantă pe care copiii pot să o învețe de mici și chiar esența în jurul căreia se dezvoltă inteligența emoțională. Credem că este grozav să avem puterea să ne calmăm în situații stresante sau provocatoare, înainte să spunem sau să facem lucruri pe care mai apoi să le regretăm. Ei bine, În Cele 4 mesaje secrete ale emoțiilor mele copiii vor afla tehnici concrete prin care să-și controleze emoțiile astfel încât să poată alege cum vor să reacționeze în orice situație.

Comandă acum cartea pentru copilul tău și încurajează-l să facă primii pași în dezvoltarea inteligenței emoționale

Vezi mai jos pachetele speciale pe care ți le-am pregătit. Beneficiezi de reduceri când comanzi pachete cu 2 sau 3 cărți.
+ TRASNPORT GRATUIT la comenzi de cel puțin 3 cărți

Cele 4 mesaje secrete ale emoțiilor mele + Bonusuri

Pentru copii cu vârsta între 7 și 11 ani

Preț 89 lei

Cele 4 mesaje secrete ale emoțiilor mele + Cartea Secreta a Invingatorilor

Pentru copii cu vârsta între 7 și 11 ani

Preț 151 lei

Pachetul conține Cele 4 Mesaje Secrete ale Emoțiilor Mele și Cartea Secretă a Învingătorilor.

Primești cărțile împachetate separat împreună cu bonusuri (postere, stickere și fișe de lucru cu design atractiv pentru copii) pentru fiecare volum comandat.

Fiecare carte vine la pachet cu bonusuri

Economisești 27 lei

Cele 4 mesaje secrete ale emoțiilor mele + Jurnalul Zilnic pentru Copii Remarcabili

Pentru copii cu vârsta între 7 și 11 ani

Preț 151 lei

Pachetul conține Cele 4 Mesaje Secrete ale Emoțiilor Mele și Jurnalul Zilnic pentru Copii Remarcabili.

Primești cărțile împachetate separat împreună cu bonusuri (postere, stickere și fișe de lucru cu design atractiv pentru copii) pentru fiecare volum comandat.

Fiecare carte vine la pachet cu bonusuri

Economisești 27 lei

Ofertă Specială Pachet Complet

Pentru copii cu vârsta între 7 și 11 ani

Preț 228 lei + Beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT

Pachetul conține Cele 4 Mesaje Secrete ale Emoțiilor Mele, Jurnalul Zilnic pentru Copii Remarcabili și Cartea Secretă a Învingătorilor.

Primești cărțile împachetate separat împreună cu bonusuri (postere, stickere și fișe de lucru cu design atractiv pentru copii) pentru fiecare volum comandat.

Fiecare carte vine la pachet cu bonusuri

Economisești 48 lei

Cartea vine la pachet cu bonusuri grozave

Ne dorim ca învățarea să nu fie plictisitoare. De aceea, am creat materiale care se potrivesc perfect cu Cele 4 mesaje secrete ale emoțiilor mele, astfel încât copiii să-și dorească să o citească și să-și amintească ușor principiile din carte.

Postere cu Emoții și mesaje care să-l inspire

Știm cât de important este pentru cei mici să fie înconjurați de informația pe care o parcurg ca să-i motiveze și să o rețină mai ușor. Așa că am creat postere grozave cu mesaje și idei numai bune de pus în cameră. E de ajuns o privire în fiecare zi ca să țină minte anumite principii și să recunoască cât mai multe dintre emoțiile pe care le simte. Primești posterele în format fizic, astfel încât copiii să se poată bucura de ele chiar de la începutul cărții.

Jocul Emoțiilor

Credem că e important să ne distrăm în timp ce învățăm. Unul dintre primii pași în dezvoltarea inteligenței emoționale este să recunoaștem și să numim cât mai multe emoții. De aceea am inclus în pachet un joc prin care copilul tău poate învăța ușor cât mai multe emoții și stări. Îl puteți juca oricând, chiar și în timpul drumurilor lungi cu mașina.

Exercițiu de calmare rapidă

Atunci când copiii sunt nervoși, supărați sau le este foarte frică, au reacții mai puternice decât de obicei. Însă există o activitate simplă care îl poate ajuta să depășească mai ușor aceste situații. Copilul tău va primi o fișă cu un exercițiu eficient de calmare rapidă pe care poate să-l aplice ori de câte ori are nevoie să se calmeze (acasă, la școală sau la medic).

Provocări de inteligență emoțională

Pe parcursul cărții, copiii vor descoperi multe activități distractive și întrebări despre emoțiile pe car ele simt, situațiile care le dau bătăi de cap și tehnici concrete prin care pot să-și controleze emoțiile puternice. În plus, am adaugat câteva provocări distractive pe care le poate face ca să pună în aplicare principiile pe care le află. Primești fișele cu provocări împreună cu celelalte bonusuri direct în pachet, odată cu livrarea cărții.

Cartea are 210 de pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit de către copii

Răspunsuri la întrebări frecvente:

Cărțile Copii Remarcabili se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 11 ani. Este perfect dacă al tău copil știe să scrie și să citească ca să se poată bucura din plin de experiențele pe care i le oferă cărțile. Dacă ai un copil mai mic, recomandarea noastră este să parcurgeți cartea împreună cu el și să completați împreună răspunsurile la întrebări și activități. Dacă îți dorești să cumperi o carte pentru un copil peste 11 ani și nu știi dacă îi va plăcea, poți să vezi câteva pagini din carte în slide-ul de mai sus.

DA! În mod normal, fiecare carte costă 87 de lei. Însă, la pachet 2 sau 3 cărți primești o reducere de 15% la fiecare carte. Dacă ești cadru didactic și îți dorești să oferi cărțile noastre clasei tale, scrie-ne un e-mail la adresa contact@copiiremarcabili.ro sau contactează-ne la 0750.859.010 pentru a primi o ofertă personalizată pentru comenzi mai mari de 20 de cărți.

Da! Fiecare carte este împachetată separat împreună cu bonusurile.

Cărțile sunt scrise de echipa Copii Remarcabili și sunt publicate de editura Learnable. Ne dorim să creăm cărți și alte materiale educative pentru copii, menite să-i ajute să-și formeze abilități extraordinare care să le fie de folos toată viața. Credem că, atunci când pui suflet și vorbești pe limba copiilor, este imposibil ca învățarea să fie plictisitoare. De aceea, avem foarte multă grijă la modul prin care transmitem informații sau creăm jocuri și activități distractive. Din echipa noastră fac parte specialiști și autori din diverse domenii de dezvoltare, cum ar fi: dezvoltare personală, inteligență emoțională, sănătate, educație financiară, cât și persoane care lucrează zi de zi cu copii (educatori și psihologi). Acești oameni minunați ne ajută să construim toate materialele create sub umbrela Copii Remarcabili, se asigură că informațiile pe care le punem în cărți sunt dovedite științific și că au potențial să îmbunătățească calitatea vieții copiilor atunci când sunt puse în practică.

Dacă îți dorești ca al tău copil să:

Comandă acum cartea Cele 4 Mesaje Secrete ale Emoțiilor mele.

Vezi mai jos pachetele speciale pe care ți le-am pregătit. Beneficiezi de reduceri când comanzi pachete cu 2 sau 3 cărți.
+ TRASNPORT GRATUIT la comenzi de cel puțin 3 cărți

Cele 4 mesaje secrete ale emoțiilor mele + Bonusuri

Pentru copii cu vârsta între 7 și 11 ani

Preț 89 lei

Cele 4 mesaje secrete ale emoțiilor mele + Cartea Secreta a Invingatorilor

Pentru copii cu vârsta între 7 și 11 ani

Preț 151 lei

Pachetul conține Cele 4 Mesaje Secrete ale Emoțiilor Mele și Cartea Secretă a Învingătorilor.

Primești cărțile împachetate separat împreună cu bonusuri (postere, stickere și fișe de lucru cu design atractiv pentru copii) pentru fiecare volum comandat.

Fiecare carte vine la pachet cu bonusuri

Economisești 27 lei

Cele 4 mesaje secrete ale emoțiilor mele + Jurnalul Zilnic pentru Copii Remarcabili

Pentru copii cu vârsta între 7 și 11 ani

Preț 151 lei

Pachetul conține Cele 4 Mesaje Secrete ale Emoțiilor Mele și Jurnalul Zilnic pentru Copii Remarcabili.

Primești cărțile împachetate separat împreună cu bonusuri (postere, stickere și fișe de lucru cu design atractiv pentru copii) pentru fiecare volum comandat.

Fiecare carte vine la pachet cu bonusuri

Economisești 27 lei

Ofertă Specială Pachet Complet

Pentru copii cu vârsta între 7 și 11 ani

Preț 228 lei + Beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT

Pachetul conține Cele 4 Mesaje Secrete ale Emoțiilor Mele, Jurnalul Zilnic pentru Copii Remarcabili și Cartea Secretă a Învingătorilor.

Primești cărțile împachetate separat împreună cu bonusuri (postere, stickere și fișe de lucru cu design atractiv pentru copii) pentru fiecare volum comandat.

Fiecare carte vine la pachet cu bonusuri

Economisești 48 lei

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe situl nostru web.

Alege una dintre variantele de mai jos. Îți dorești să primești doar cartea sau vrei să adăugăm în pachet și materiale adiționale care stârnesc curiozitatea față de informații, motivează și ajută la aplicarea principiilor pe care le învață?

13 Secrete pentru o Carieră Remarcabilă

Preț: 69 lei

13 Secrete pentru o Carieră Remarcabilă + Materiale

Preț: 89 lei

Ce primești când plasezi comanda?

- Cartea 13 Secrete pentru o Carieră Remarcabilă - Ce ar fi bine să știe adolescenții acum ca să facă primii pași către o viață împlinită

Fișe practice care transformă învățarea într-o plăcere și îi încurajează pe tineri:

-Să înceapă cel puțin o pușculiță de economii, să-și clarifice care sunt lucrurile pe care și le doresc pe termen lung și cum să înceapă să pună bani deoparte - un obicei esențial în educația lor financiară care le va fi de folos toată viața.

- Să testeze un model prin care să fie atenți la cheltuielile lunare astfel încât să nu-și depășească bugetul și să se obișnuiască să-și cheltuie banii într-un mod înțelept.

- Să-și facă un plan concret, gata de pus în practică, pentru propria afacere, chiar dacă drumul pe care aleg să pornescă în viață nu duce neapărat la antreprenoriat. Credem că ar fi potrivit ca orice tânăr să experimenteze toate formele prin care poate să aducă valoare celorlalți și prin care să primească valoare înapoi, măcar o singură dată. Fiecare rol, fie că vorbim despre cel de angajat, liber profesionist sau antreprenor vine la pachet cu lecții valoroase care ne ajută să ne dezvoltăm și care ne ajută să ne formăm abilități diferite de care ne putem bucura toată viața.

- Să descopere cum este să lucrezi în diverse domenii înainte să aleagă ce vor să facă după finalizarea liceului.

- Să afle legătura dintre orice pasiune, abilitate sau valoare personală și carierele care există. Sau, de ce nu, chiar să-și lase imaginația să zboare și să descopere cum ar putea, printr-un mix de abilități specifice, să facă primii pași către o carieră nouă, așa cum au făcut-o mulți alți pionieri.

Toate împachetate într-o cutie atractivă.

Vrei să alegi un alt pachet? Închide selecția și revino la pagina de mai devreme cu un click pe butonul roșu [X] din colțul din dreapta sus.

Alege una dintre variantele de mai jos. Îți dorești să primești doar cele 3 cărți sau vrei să adăugăm în pachet și materiale adiționale care stârnesc curiozitatea față de informații, motivează și ajută la aplicarea principiilor pe care le învață?

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili, Level UP și 13 Secrete pentru o Carieră Remarcabilă

Preț: 139 lei

*Cărțile sunt împachetate în aceeași cutie

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili și Level UP + Materiale

Preț de listă: 267 lei

Preț: 228 lei

*Fiecare carte este împachetată individual într-o cutie atractivă alături de materiale

Ce primești când plasezi comanda?

- Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili. 10 idei extraordinare pentru o mentalitate de creștere

- Cartea Level UP

- Cartea 13 Secrete pentru o Carieră Remarcabilă

- Poster cu mesaje care stimulează mentalitatea de creștere

- Activitate practică: construiește un Vision Board. Un Vision Board este un instrument distractiv care să te ajute să rămâi concentrat pe lucrurile care contează pentru tine, să te ajute să reflectezi asupra obiectivelor tale zi de zi și să te inspire ori de câte ori ai nevoie de o picătură de motivație.

- Stickere haioase și semn de carte motivațional

- Calendar pentru atingerea obiectivelor

- Un poster grozav cu ideile principale din Level UP, care să te inspire în fiecare zi, perfect pentru camera ta

- Un poster cu care să poți să-ți urmărești progresul și care să te ajute să aplici informațiile pe care le afli în carte

- Fișe care te ajută să-ți setezi obiective grozave, care contează pentru tine și care te ajută să le atingi mai ușor.

- Un test distractiv prin care descoperi ce este cu adevărat important pentru tine, care sunt lucrurile care îți plac și pentru care ți-ai dedica timpul oricând. Vei vedea că, în multe cazuri, acolo se pot ascunde adevărate comori, care, cu dedicare, se pot transforma în superputeri cu care să ajuți lumea din jurul tău.

Fișe practice care transformă învățarea într-o plăcere și îi încurajează pe tineri:

-Să înceapă cel puțin o pușculiță de economii, să-și clarifice care sunt lucrurile pe care și le doresc pe termen lung și cum să înceapă să pună bani deoparte - un obicei esențial în educația lor financiară care le va fi de folos toată viața.

- Să testeze un model prin care să fie atenți la cheltuielile lunare astfel încât să nu-și depășească bugetul și să se obișnuiască să-și cheltuie banii într-un mod înțelept.

- Să-și facă un plan concret, gata de pus în practică, pentru propria afacere, chiar dacă drumul pe care aleg să pornescă în viață nu duce neapărat la antreprenoriat. Credem că ar fi potrivit ca orice tânăr să experimenteze toate formele prin care poate să aducă valoare celorlalți și prin care să primească valoare înapoi, măcar o singură dată. Fiecare rol, fie că vorbim despre cel de angajat, liber profesionist sau antreprenor vine la pachet cu lecții valoroase care ne ajută să ne dezvoltăm și care ne ajută să ne formăm abilități diferite de care ne putem bucura toată viața.

- Să descopere cum este să lucrezi în diverse domenii înainte să aleagă ce vor să facă după finalizarea liceului.

- Să afle legătura dintre orice pasiune, abilitate sau valoare personală și carierele care există. Sau, de ce nu, chiar să-și lase imaginația să zboare și să descopere cum ar putea, printr-un mix de abilități specifice, să facă primii pași către o carieră nouă, așa cum au făcut-o mulți alți pionieri.

Toate împachetate în trei cutii atractive.

Vrei să alegi un alt pachet? Închide selecția și revino la pagina de mai devreme cu un click pe butonul roșu [X] din colțul din dreapta sus.

Alege una dintre variantele de mai jos. Îți dorești să primești doar cele 2 cărți sau vrei să adăugăm în pachet și materiale adiționale care stârnesc curiozitatea față de informații, motivează și ajută la aplicarea principiilor pe care le învață?

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili și Level UP

Preț: 99 lei

*Cărțile sunt împachetate în aceeași cutie

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili și Level UP + Materiale

Preț de listă: 178 lei

Preț: 151 lei

*Fiecare carte este împachetată individual într-o cutie atractivă alături de materiale

Ce primești când plasezi comanda?

- Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili. 10 idei extraordinare pentru o mentalitate de creștere

- Cartea Level UP

- Poster cu mesaje care stimulează mentalitatea de creștere

- Activitate practică: construiește un Vision Board. Un Vision Board este un instrument distractiv care să te ajute să rămâi concentrat pe lucrurile care contează pentru tine, să te ajute să reflectezi asupra obiectivelor tale zi de zi și să te inspire ori de câte ori ai nevoie de o picătură de motivație.

- Stickere haioase și semn de carte motivațional

- Calendar pentru atingerea obiectivelor

- Un poster grozav cu ideile principale din Level UP, care să te inspire în fiecare zi, perfect pentru camera ta

- Un poster cu care să poți să-ți urmărești progresul și care să te ajute să aplici informațiile pe care le afli în carte

- Fișe care te ajută să-ți setezi obiective grozave, care contează pentru tine și care te ajută să le atingi mai ușor.

- Un test distractiv prin care descoperi ce este cu adevărat important pentru tine, care sunt lucrurile care îți plac și pentru care ți-ai dedica timpul oricând. Vei vedea că, în multe cazuri, acolo se pot ascunde adevărate comori, care, cu dedicare, se pot transforma în superputeri cu care să ajuți lumea din jurul tău.

Toate împachetate în două cutii atractive.

Vrei să alegi un alt pachet? Închide selecția și revino la pagina de mai devreme cu un click pe butonul roșu [X] din colțul din dreapta sus.

Alege una dintre variantele de mai jos. Îți dorești să primești doar cartea sau vrei să adăugăm în pachet și materiale adiționale care stârnesc curiozitatea față de informații, motivează și ajută la aplicarea principiilor pe care le învață?

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili

Preț: 69 lei

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili + Materiale

Preț: 89 lei

Ce primești când plasezi comanda?

- Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili. 10 idei extraordinare pentru o mentalitate de creștere

- Poster cu mesaje care stimulează mentalitatea de creștere

- Activitate practică: construiește un Vision Board. Un Vision Board este un instrument distractiv care să te ajute să rămâi concentrat pe lucrurile care contează pentru tine, să te ajute să reflectezi asupra obiectivelor tale zi de zi și să te inspire ori de câte ori ai nevoie de o picătură de motivație.

- Stickere haioase și semn de carte motivațional

- Calendar pentru atingerea obiectivelor

- Fișe de lucru pentru obiective

Toate împachetate într-o cutie atractivă.

Vrei să alegi un alt pachet? Închide selecția și revino la pagina de mai devreme cu un click pe butonul roșu [X] din colțul din dreapta sus.

Alege una dintre variantele de mai jos. Îți dorești să primești doar cartea sau vrei să adăugăm în pachet și materiale adiționale care fac învățarea distractivă?

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili

Preț: 69 lei

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili + Materiale

Preț: 89 lei

Ce primești când plasezi comanda?

- Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili. 10 idei extraordinare pentru o mentalitate de creștere

- Poster cu mesaje care stimulează mentalitatea de creștere

- Activitate practică: construiește un Vision Board. Un Vision Board este un instrument distractiv care să te ajute să rămâi concentrat pe lucrurile care contează pentru tine, să te ajute să reflectezi asupra obiectivelor tale zi de zi și să te inspire ori de câte ori ai nevoie de o picătură de motivație.

- Stickere haioase și semn de carte motivațional

- Calendar pentru atingerea obiectivelor

- Fișe de lucru pentru obiective

Toate împachetate într-o cutie atractivă.

Încă nu te-ai hotărât? Închide selecția și revino la pagina de mai devreme cu un click pe butonul X (roșu) din colțul din dreapta sus