Cartea secretă a Învingătorilor

10 idei extraordinare pentru Copii Remarcabili

(pentru copii cu vârsta între 7 și 11 ani)

Cartea are 180 de pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit de către copii

Ce spun părinții despre carte

Previous slide
Next slide

Lipsa motivației are rădăcini adânci în mentalitate, în felul în care copiii s-au obișnuit să gândească.

Una dintre cele mai mari provocări pe care le au copiii în zilele noastre este că le lipsește motivația. Poate ai observat că din ce în ce mai mulți copii renunță foarte ușor când dau de provocări. Dacă ceea ce fac devine greu, se plictisesc, se enervează, abandonează sau adoptă o atitudine de nepăsare. Refuză să învețe lucruri noi, se dau bătuți ușor la primul semn de dificultate, mint ca să-și ascundă greșelile și fac tot posibilul ca să le evite.

 

Din ce în ce mai mulți părinți aud zilnic replici ca:

Credem că dacă îi oferim contextele potrivite și uneltele de care are nevoie, orice copil e capabil să fie remarcabil și să își formeze o motivație sănătoasă.

Așa că am adus principiile unei mentalități de învingător în mâinile copiilor pentru a putea ajuta la creșterea unei noi generații. O generație care are o stimă de sine sănătoasă, motivație potrivită și o voință de neclintit în fața provocărilor pe care le vor întâlni pe parcurs.


Știm că doar prin suportul potrivit și repetarea unor obiceiuri cheie testate și validate de mii de părinți, vor putea, într-adevăr, să transforme gândirea de învingător într-o a doua natură.

Oferă-i copilului tău cadoul care îi va fi de ajutor toată viața

Cartea are 180 de pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit de către copii

Interactiv

Totul ca să facem experiența de învățare cât mai naturală și interactivă.

Știm că doar dacă copiii aplică informația pe care o primesc, pot să-și schimbe mentalitatea. Așa că am combinat povești și jocuri distractive cu principii de dezvoltare personală și am creat modalitatea perfectă pentru a fi puse în practică, direct în carte.

CopILUL TĂU VA DESCOPERI:

1. Cum funcționează creierul

Astfel încât să-și dea seama de posibilitățile nemărginite prin care poate crește și prin care se poate dezvolta

2. Ce înseamnă să ai o gândire de învingător

Astfel încât să înțeleagă ce anume le aduce oamenilor succesul. De multe ori, copiii văd doar vârful icebergului și asta le poate crea așteptări greșite despre reușite. În schimb, copilul tău va afla din carte care sunt secretele învingătorilor. Astfel va putea să-și dezvolte talentele naturale și să devină mai bun în fiecare zi

3. Dragostea pentru a învăța lucruri noi

Astfel încât să își dorească să descopere lumea fără să fie nevoie să-l bați la cap, să-l trimiți la pregătire sau să îl mituiești ca să învețe.

4. De ce greșelile sunt o oportunitate de învățare

Din ce în ce mai mulți copii cresc cu frica să nu facă greșeli și asta îi împiedică să încerce lucruri noi. Le pune piedică să experimenteze și, mai ales, să învețe ce să facă mai bine data viitoare. Ne dorim ca al tău copil să nu-și mai ascundă greșelile și să își dezvolte strategia potrivită să învețe pentru că le va vedea ca pași naturali către evoluție.

5. Puterea lui ÎNCĂ

Cum ar fi dacă în loc ca al tău copil să gândească:

Nu pot, nu știu, nu sunt suficient de bun,
ar gândi

Nu pot ÎNCĂ, nu știu ÎNCĂ, nu sunt suficient de bun… ÎNCĂ.
 
Această schimbare simplă de mentalitate poate face diferența dintre un copil care renunță ușor atunci când dă de greu și un copil care se străduiește și știe că, cu puțină muncă, totul este posibil.

6. Ce anume ne face să creștem și să ne dezvoltăm

Cu siguranță suntem înconjurați de multe gadgeturi și obiecte care ne asigură confortul. Însă, dintotdeauna, provocările au fost acele lucruri care ne-au făcut să creștem, să găsim soluții și să devenim mai buni. Cum ar fi dacă al tău copil ar îmbrățișa provocările în loc să le evite?

Oferă-i copilului tău cadoul care îi va fi de ajutor toată viața

Cartea are 180 de pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit de către copii

7. Că progresul durează

În lumea telefoanelor, calculatoarelor tabletelor și jocurilor video, e foarte ușor să te obișnuiești să faci totul printr-un click. Însă, în lumea reală, după cum bine știi, progresul durează. Ne dorim să îi obișnuim pe copii cu acest principiu ca să ne asigurăm că, în orice situație, vor încerca până când vor reuși.

8. Că au în jurul lor toate resursele de care au nevoie

Fie că vorbim de informații, unelte sau persoane. Foarte mulți copii învață indirect că trebuie să rezolve singuri fiecare problemă sau că e rușine să ceri ajutor atunci când ai nevoie. Noi credem că lucrurile mărețe pot fi făcute doar cu ajutorul potrivit. Ne dorim să încurajăm copiii să învețe să lucreze împreună cu alți oameni ca să-și atingă cele mai îndrăznețe idei.

9. Cum să își găsească inspirație în oamenii remarcabili din jurul lor

Fie că vorbim despre tine, ca părinte, despre prieteni, despre profesori și educatori, despre inventatori sau eroi de demult, sau despre personaje din filme sau povești. Pentru fiecare copil este important să fie inspirat de cele mai potrivite modele. Încurajăm copiii să găsească constant oameni remarcabili de la care să învețe și după care să-și modeleze principiile de succes pe care le aplică.

10. Soluții pentru orice problemă

Cu toții ne dorim ca ai noștri copii să fie orientați către soluții în loc să fie prinși în problemă. Însă, de cele mai multe ori, copiii vor să fie salvați fără să încerce să rezolve singuri situația. Noi vrem să îi ajutăm pe copii să-și schimbe mentalitatea față de probleme și să le creăm obiceiul de a se strădui să găsească singuri soluțiile potrivite.

Comandă acum cartea plină de activități distractive care stimulează o mentalitate de învingător, fără lecții plictisitoare sau lectură monotonă

Cartea are 180 de pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit de către copii

Trage cu ochiul și descoperă ce am pregătit în carte:

Cartea are 180 de pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit de către copii

Care este știința din spatele principiilor pe care le află copilul tău din carte?

Cercetări recente au descoperit ce anume îi face pe copii să-și dorească să înfrunte provocări și de ce se pot teme să facă greșeli. Și, în consecință, efectul pe care acest lucru îl poate avea asupra încrederii, motivației, stimei de sine și a nivelului de rezistență.

 

Psihologul Carol Dweck și echipa ei de la universitățile Columbia și Stanford din Statele Unite au examinat grupuri de copii din școala primară. S-au concentrat asupra modului în care copiii au răspuns la laude. Ea a descoperit că, copiii tind spre una dintre cele două mentalități:

MENTALITATEA FIXĂ

Atunci când un copil crede că inteligența lui este predefinită, fără posibilitatea de a se schimba. Prin urmare, acești copii vor alege preponderent sarcini pe care le consideră adecvate nivelului lor de inteligență tocmai pentru a nu risca să eșueze.

MENTALITATEA DE CREȘTERE

Acești copii sunt bucuroși să facă față unor noi provocări, deoarece le vede ca oportunități de creștere și experiențe noi, indiferent dacă greșesc.

Mentalitate de creștere

Am îmbinat principii care cultivă o mentalitate de creștere pentru copii

Oamenii cu o mentalitate fixă ​​cred că nivelul lor de inteligență și abilitățile sunt „fixate” la naștere și, prin urmare, nu poate fi dezvoltate sau îmbunătățite în timp. Atunci când un copil are o mentalitate fixă, acest lucru îl poate afecta pe mai multe planuri. Începând de la atitudinea legată de învățare și educație, până la disponibilitatea de a face față unor noi provocări sau de a încerca lucruri noi.

 

Este puțin probabil să ia parte la o activitate, fie că este vorba de un sport sau de ceva educațional, dacă nu cred că își pot dezvolta abilitățile și că se pot îmbunătăți în timp. Sunt mult mai predispuși să se concentreze doar pe lucrurile la care sunt buni, crezând că acolo se află abilitățile lor „naturale”. Pentru că dacă încearcă ceva nou și nu reușesc să facă „corect” prima dată, atunci acest lucru le-ar putea dovedi că le lipsește inteligența.

 

Noi ne dorim să le oferim copiilor din România o altă perspectivă. Fiind inspirați de munca depusă de Carol Dweck, am creat această carte. Am îmbinat principii care cultivă o mentalitate de creștere pentru copii și principii de dezvoltare personală cu activități distractive care să-i ajute să le pună în practică pe loc.

PROFITĂ DE OFERTA SPECIALĂ COMANDĂ ACUM CARTEA PENTRU COPILUL TĂU

Vezi mai jos pachetele speciale pe care ți le-am pregătit. Beneficiezi de reduceri când comanzi pachete cu 2 sau 3 cărți. + TRASNPORT GRATUIT la comenzi de cel puțin 3 cărți

OFERTĂ SPECIALĂ: 87 LEI, TRANSPORT GRATUIT + CADOURI

Plătești doar 87 LEI pentru tot pachetul

Cartea secretă a Învingătorilor + cadouri

Pentru copii cu vârsta între 7 și 11 ani

Plătești doar 89 LEI și primești

Cartea are 180 de pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit de către copii

Cartea Secreta a Invingatorilor + Jurnalul Zilnic

(Pachet Dezvoltarea Mentalității de Creștere)

Pentru copii cu vârsta între 7 și 11 ani

Preț 151 lei

Pachetul conține Cartea Secretă a Învingătorilor și Jurnalul Zilnic pentru Copii Remarcabili.

Primești cărțile împachetate separat împreună cu bonusuri (postere, stickere și fișe de lucru cu design atractiv pentru copii) pentru fiecare volum comandat.

Fiecare carte vine la pachet cu bonusuri

Economisești 27 lei

Cartea Secretă a Învingătorilor + Cele 4 Mesaje Secrete ale Emoțiilor mele

(Pachet Abilități pentru toată Viața)

Pentru copii cu vârsta între 7 și 11 ani

Preț 151 lei

Pachetul conține Cartea Secretă a Învingătorilor și Cele 4 Mesaje Secrete ale Emoțiilor Mele.

Primești cărțile împachetate separat împreună cu bonusuri (postere, stickere și fișe de lucru cu design atractiv pentru copii) oentru fiecare volum comandat.

Fiecare carte vine la pachet cu bonusuri

Economisești 27 lei

Cartea Secreta a Invingatorilor + Jurnalul Zilnic + Cartea Secretă a Învingătorilor + Cele 4 Mesaje Secrete ale Emoțiilor mele

Pentru copii cu vârsta între 7 și 11 ani

Plătești doar 228 LEI pentru tot pachetul + Beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT

Pachetul conține Cartea Secretă a Învingătorilor, Jurnalul Zilnic pentru Copii Remarcabili și Cele 4 Mesaje Secrete ale Emoțiilor Mele.

Primești cărțile împachetate separat împreună cu bonusuri (postere, stickere și fișe de lucru cu design atractiv pentru copii) pentru fiecare volum comandat.

Fiecare carte vine la pachet cu bonusuri

Economisești 48 lei

Primești 4 cadouri când comanzi astăzi cartea

1. Ghidul părintelui pentru un copil cu mentalitate de învingător (digital)

Oricât de mult ne-am baza pe educația formală, tu, părintele, ești persoana la care al tău copil se uită cu admirație. Ești persoana care îl poate susține îndiferent de circumstanțe. Într-adevăr, prietenii se schimbă, profesorii la fel, poate chiar și programa școlară. Însă constanta care rămâne în viața copiilor tăi ești tu. Din acest motiv vrem să-ți oferim toate uneletele de care ai nevoie ca să reușești să crești un copil cu mentalitate de învingător.

 

Acest ghid îți va fi alături ca să poți aplica cât mai bine principiile din carte. Va fi ca o busolă care îți va arăta drumul ori de câte ori te vei întreba dacă o acțiune susține sau nu ideile pe care al tău copil le va descoperi.

2. Postere grozave pentru copiii cu mentalitate de învingător

Știm cât de important este pentru cei mici să fie înconjurați de mesaje inspiraționale care să-i aducă aminte că sunt pe drumul cel bun. Așa că am creat postere grozave cu mesaje pentru un copil învingător, numai bine de pus în cameră. E de ajuns o privire în fiecare zi ca să țină minte principiile care îl susțin să aibă o mentalitate de învingător. Primești posterele direct printate astfel încât copiii să se poată bucura de ele chiar de la începutul cărții.

3. Stickere cu mesaje

După cum îți spuneam, aceasta nu e o simplă carte. Și nu spunem asta doar pentru că al tău copil va putea să scrie sau să deseneze direct în ea și să se bucure de o experiență de învățare cât mai completă. În plus, ne dorim ca această carte să îl ajute să-și formeze o identitate de copil învingător. Așa că am creat stickere speciale cu mesaje din carte pe care al tău copil le va putea folosi ca să-și decoreze lucrurile pe care le folosește zilnic. Îndiferent că este vorba despre un laptop, un caiet de notițe, biroul, rucsacul sau spațiul de joacă, stickerele îl vor ajuta să adopte cu adevărat identitatea de copil învingător.

 

Îți mai dau pont: poate chiar să le lipească pe tricouri și să le poarte ca ecuson în fiecare zi.

4. Fișe de lucru cu design atractiv pentru copii

Pe parcusul cărții copiii vor descoperi câteva exerciții de lucru manual care să-i ajute să aplice cât mai bine principiile pe care le învață. Desigur, pot crea materialele cu ajutorul instrumentelor de lucru manual: creioane, foi, lipici și foarfecă. Însă ne-am gândit să le dăm o mână de ajutor. Din acest motiv, dacă comanzi cartea astăzi, copilul va primi cadou din partea noastră fișe de lucru cu un design atractiv. Vrem să ne asigurăm că va pune în practică exercițiile și că îi va face plăcere să le facă.

Bonusurile digitale le vei primi instant după ce faci comanda. Celelalte materiale, posterul, stickerele și fișele de lucru le vei primi odată cu livrarea cărții.

Înlătură plictiseala de zi cu zi cu activități distractive care pun bazele unei mentalității de învingător

Cartea are 180 de pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit de către copii

Răspunsuri la întrebări frecvente:

Cartea se adresează copiilor cu vârsta între 7 și 11 ani. Este perfect dacă al tău copil știe să scrie și să citească ca să se poată bucura din plin de experiențele pe care i le oferă cartea. Dacă ai un copil mai mic, recomandarea noastră este să parcurgeți împreună cu el cartea și completați împreună răspunsurile la întrebări și activități.

DA! În mod normal, fiecare carte costă 87 de lei. Însă, la pachet de 2 sau 3 cărți primești o reducere de 15% la fiecare carte. Pentru mai multe detalii, poți vedea pachetele reduse pe care ți le-am pregătit aici sau direct în shop. Dacă ești cadru didactic și îți dorești să oferi cărțile noastre clasei tale, scrie-ne un e-mail la adresa contact@copiiremarcabili.ro sau contactează-ne la 0750.859.010 pentru a primi o ofertă personalizată.

Cartea Secretă a Învingătorilor este un produs marca Copii Remarcabili și este publicat de editura Learnable. Ne dorim să creăm cărți și alte materiale educative pentru copii, menite să-i ajute să-și formeze abilități extraordinare care să le fie de folos toată viața. Credem că, atunci când pui suflet și vorbești pe limba copiilor, este imposibil ca învățarea să fie plictisitoare. De aceea avem foarte multă grijă la modul prin care transmitem informații sau creăm jocuri și activități distractive. Dacă îți dorești și alte cărți marca Copii Remarcabili, vezi aici Jurnalul Zilnic pentru Copii Remarcabili.

Dacă îți dorești ca al tău copil să:

Cartea are 180 de pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit de către copii

PROFITĂ DE OFERTA SPECIALĂ COMANDĂ ACUM CARTEA PENTRU COPILUL TĂU

Vezi mai jos pachetele speciale pe care ți le-am pregătit. Beneficiezi de reduceri când comanzi pachete cu 2 sau 3 cărți.
+ TRASNPORT GRATUIT la comenzi de cel puțin 3 cărți

Cartea secretă a Învingătorilor + cadouri

Pentru copii cu vârsta între 7 și 11 ani

Plătești doar 89 LEI și primești

Cartea are 180 de pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit de către copii

Cartea Secreta a Invingatorilor + Jurnalul Zilnic

(Pachet Dezvoltarea Mentalității de Creștere)

Pentru copii cu vârsta între 7 și 11 ani

Preț 151 lei

Pachetul conține Cartea Secretă a Învingătorilor și Jurnalul Zilnic pentru Copii Remarcabili.

Primești cărțile împachetate separat împreună cu bonusuri (postere, stickere și fișe de lucru cu design atractiv pentru copii) pentru fiecare volum comandat.

Fiecare carte vine la pachet cu bonusuri

Economisești 27 lei

Cartea Secretă a Învingătorilor + Cele 4 Mesaje Secrete ale Emoțiilor mele

(Pachet Abilități pentru toată Viața)

Pentru copii cu vârsta între 7 și 11 ani

Preț 151 lei

Pachetul conține Cartea Secretă a Învingătorilor și Cele 4 Mesaje Secrete ale Emoțiilor Mele.

Primești cărțile împachetate separat împreună cu bonusuri (postere, stickere și fișe de lucru cu design atractiv pentru copii) pentru fiecare volum comandat.

Fiecare carte vine la pachet cu bonusuri

Economisești 27 lei

Cartea Secreta a Invingatorilor + Jurnalul Zilnic + Cartea Secretă a Învingătorilor + Cele 4 Mesaje Secrete ale Emoțiilor mele

Pachetul conține Cartea Secretă a Învingătorilor, Jurnalul Zilnic pentru Copii Remarcabili și Cele 4 Mesaje Secrete ale Emoțiilor Mele.

Primești cărțile împachetate separat împreună cu bonusuri (postere, stickere și fișe de lucru cu design atractiv pentru copii) pentru fiecare volum comandat.

Pentru copii cu vârsta între 7 și 11 ani

Plătești doar 228 LEI pentru tot pachetul + Beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT

Fiecare carte vine la pachet cu bonusuri

Economisești 48 lei

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe situl nostru web.