Această carte le oferă adolescenților un adevărat blueprint pentru cele mai puternice strategii de dezvoltare pe termen lung.

Oferă-i cadou o abilitate care accelerează dezvoltarea personală în toate ariile vieții și care îl ajută să fie perseverent, rezilient și descurcăreț.

Ce spun părinții despre carte

Previous slide
Next slide

Te-ai întrebat vreodată ce anume fac diferit tinerii care ajung oameni de succes? Există multe opinii pe acest subiect, printre care: merg la ”o școală bună”, au note bune, se pregătesc pentru o profesie anume, învață bine, fac pregătire, își doresc să studieze în străinătate sau se pregătesc pentru o anumită facultate.

Însă dacă ne uităm îndeaproape la oamenii care au avut succes în trecut și la oamenii extraordinari din zilele noastre, pare că niciunul dintre acești factori nu a fost unul decisiv. Există oameni de succes indiferent de notele pe care le-au avut la școală, indiferent de școala, profesia sau facultatea pe care au urmat-o și există oameni de succes care au pornit din medii familiale sau sociale foarte diferite.

Atunci, rămâne întrebarea:
Ce anume fac diferit tinerii care ajung să fie oameni de succes?

Diferența stă în mentalitatea pe care o au și modul în care gândesc.

Am creat o carte pentru adolescenți care să-i ajute să-și dezvolte un atu important care să-i pregătească pentru viață. Am combinat strategii, sfaturi, metode și aplicații practice care ajută adolescenții să își dezvolte o mentalitate de creștere care să le deschidă drumul către viața pe care și-o doresc, indiferent de notele pe care le au, provocările cu care se confruntă acum sau cât de mari sunt visurile pe care le au.

Un tânăr care își dezvoltă mentalitatea de creștere poate să:

Această carte este potrivită pentru adolescenți cu vârsta între 11 și 15 ani

De ce este Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili
diferită față de alte cărți de dezvoltare personală?

În zilele noastre avem acces la foarte multă informație. Putem spune cu certitudine că trăim în cea mai bună perioadă care ne oferă acces la educație și tehnologie printr-un click. Însă majoritatea materialelor de dezvoltare personală, deși pline de informații de calitate, vin la pachet cu câteva minusuri care îi împiedică pe adolescenți să se bucure de ele.
 
Multe materiale de dezvoltare personală sunt transmise într-un limbaj greoi și neatractiv pentru adolescenți care crează confuzie și îi plictisește. Sunt pline de teorie și povești care inspiră însă nu oferă aplicații practice pentru tineri astfel încât să le poată aplica la nivelul la care sunt acum. De prea multe ori am întâlnit persoane care citesc o carte sau participă la un curs, sunt de acord cu ceea ce învață, cred că îi ajută însă momentan nu văd cum se aplică informația în viața lor.

Noi ne dorim să facem lucrurile diferit. Din acest motiv am creat o carte care ”vorbește” direct cu adolescenții, explică pe limba lor fiecare strategie pe care o învață și oferă exerciții practice potrivite pentru nivelul la care sunt acum (de la provocări școlare, la griji, probleme, obiceiuri de zi cu zi sau viața socială). Știm că atunci când ești adult nu mai ai prin preajmă profesori care să te recompenseze pentru că ai citit o carte. Când ești adult, succesul nu se mai măsoară prin numărul de pagini pe care le citești în fiecare zi, numărul de cărți pe care le-ai citit într-un an sau numărul de cursuri la care participi.

Știm că dezvoltarea se măsoară doar prin lucrurile pe care le aplicăm din ceea ce învățăm.

Oferă-i copilului tău cadoul care îi va fi de ajutor toată viața

Cartea are 208 de pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit

Această carte este potrivită pentru adolescenți cu vârsta între 11 și 15 ani

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili

Plătești doar 89 LEI și primești

Pachet Complet de Dezvoltare Personală pentru Adolescenți

267 LEI

228 LEI

Cea mai bună ofertă

Copiii vor găsi aceleași informații, tehnici și strategii de dezvoltare ca și cum ar participa la o tabără sau un training de 2 săptămâni de dezvoltare personală.

Fiecare carte vine la pachet cu bonusuri

Economisești 39 lei

Pachet Dezvoltare Personală pentru Adolescenți

178 LEI

Plătești doar 151 LEI pentru ambele cărți

Pachetul conține Level UP! și Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili.

Primești cărțile împachetate separat împreună cu bonusuri pentru fiecare volum comandat.

Fiecare carte vine la pachet cu bonusuri

Economisești 27 lei

Ce vor descoperi adolescenții în carte?

1. Cum să-și dezvolte mentalitatea de creștere

Mentalitatea de creștere este ceea ce ne face să reacționăm diferit la provocări. Este ceea ce ne face să ne străduim mai mult atunci când alții renunță. Mentalitatea de creștere este cea care face diferența dintre o lecție învățată și o greșeală repetată. Mentalitatea are de-a face cu dragostea față de învățare și dezvoltare. Mentalitatea, în cele din urmă, are legătură cu motivația noastră de a face lucrurile care să ne ducă spre succes. Mentalitatea noastră joacă un rol important în modul în care facem față provocărilor din viața de zi cu zi, de la cele mai mici detalii și până la provocări importante, cum ar fi descoperirea vocației sau gestionarea unor situații critice. Din acest motiv ne dorim să ajutăm copiii de toate vârstele să-și dezvolte o mentalitate de creștere.

2. Cum să-și dezvolte obiceiuri care să le fie de folos toată viața și cum să-și schimbe obiceiurile mai puțin folositoare

Cercetările arată că majoritatea deciziilor pe care le luăm într-o zi (aproximativ 40 – 50%) sunt automate, bazate pe obiceiurile pe care le avem. De aceea credem că este crucial să ne dezvoltăm obiceiuri benefice pentru viață cât mai devreme.

3. Cum să-și dezvolte talentele astfel încât să devină mai buni la ceea ce-și doresc

De cele mai multe ori, atunci când ne uităm la oamenii de succes, avem tendința să spunem că sunt talentați. Însă talentul este doar vârful aisbergului. Ceea ce determină succesul se ”află sub apă” și avem nevoie de efort și perseverență ca să ne dezvoltăm talentele. Tinerii vor descoperi cum să-și dezvolte talentele astfel încât să devină mai buni la ceea ce-și doresc în fiecare zi, chiar dacă vor da peste momente provocatoare.

4. Cum să scape de frica de greșeli

Ca adulți, frica de greșeli ne paralizează de multe ori atunci când vrem să încercăm lucruri noi, atunci când vrem să devenim mai buni la ceva, când vrem să ne spunem părerea, să cerem o promovare sau să facem orice schimbare benefică în viața noastră. Adolescenții vor descoperi cum să-și învingă frica de greșeli astfel încât să scapă de griji, stres și anxietate și să poată să învețe ceva nou din fiecare eșec.

5. Cum să-și facă planuri ca să își atingă chiar și cele mai îndrăznețe obiective

Cu toții ne dorim să ne îndeplinim visurile și să devenim mai buni. Însă de cele mai multe ori nu avem un plan concret prin care să ajungem acolo unde ne dorim. Am inclus în carte strategii prin care copiii pot învăța cum să-și seteze obiective clare și cum să le atingă prin pași concreți.

6. Cum să gestioneze problemele cu care se confruntă

Cu toții ne dorim ca ai noștri copii să fie orientați către soluții în loc să fie prinși în problemă. Însă, de cele mai multe ori, ei vor să fie salvați fără să încerce să rezolve singuri situația. Noi vrem să îi ajutăm să-și schimbe mentalitatea față de probleme și să le creăm obiceiul de a se strădui să găsească singuri soluțiile potrivite. Asta îi va ajuta să fie proactivi în viitor, să-și rezolve problemele mult mai repede și să-și facă mai puține griji în situațiile provocatoare.

Oferă-i copilului tău cadoul care îi va fi de ajutor toată viața

Cartea are 208 de pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit

Această carte este potrivită pentru adolescenți cu vârsta între 11 și 15 ani

7. Cum să-și schimbe perspectiva atunci când dau de greu astfel încât să nu renunțe

Ne dorim să îi ajutăm pe adolescenți să aplice informațiile pe care le învață și să poată, într-adevăr, să se folosească oricând de mentalitatea de creștere. Așa că am inclus în carte exerciții practice care vin ca răspuns la provocări reale cu care se confruntă tinerii în fiecare zi. Vor avea șansa să vadă cum se aplică direct informațiile, secretele și metodele pe care le alfă în carte și vor ști cum să-și schimbe perspectiva față de cele mai provocatoare situații pe viitor.

Trage cu ochiul și descoperă ce am pregătit în carte:

Cartea are 208 de pagini, este color și are un design atractiv și ușor de folosit

Această carte este potrivită pentru adolescenți cu vârsta între 11 și 15 ani

Care este știința din spatele principiilor pe care le află adolescenții din carte?

Cercetări recente au descoperit ce anume îi face pe tineri să-și dorească să înfrunte provocări și de ce se pot teme să facă greșeli. Și, în consecință, efectul pe care acest lucru îl poate avea asupra încrederii, motivației, stimei de sine și a nivelului de rezistență.

 

Psihologul Carol Dweck și echipa ei de la universitățile Columbia și Stanford din Statele Unite au examinat grupuri de copii și s-au concentrat asupra modului în care copiii au răspuns la laude. Ea a descoperit că, tinerii tind spre una dintre cele două mentalități:

MENTALITATEA FIXĂ

Atunci când un tânăr crede că inteligența lui este predefinită, fără posibilitatea de a se schimba. Prin urmare, acești tineri vor alege preponderent sarcini pe care le consideră adecvate nivelului lor de inteligență tocmai pentru a nu risca să eșueze.

MENTALITATEA DE CREȘTERE

Acești tânăr sunt bucuroși să facă față unor noi provocări, deoarece le vede ca oportunități de creștere și experiențe noi, indiferent dacă greșesc.

Am îmbinat principii care cultivă o mentalitate de creștere pentru adolescenți

Oamenii cu o mentalitate fixă cred că nivelul lor de inteligență și abilitățile sunt „fixate” la naștere și, prin urmare, nu poate fi dezvoltate sau îmbunătățite în timp. Atunci când un adolescent are o mentalitate fixă, acest lucru îl poate afecta pe mai multe planuri. Începând de la atitudinea legată de învățare și educație, până la disponibilitatea de a face față unor noi provocări sau de a încerca lucruri noi.

 

Este puțin probabil să ia parte la o activitate, fie că este vorba de un sport sau de ceva educațional, dacă nu cred că își pot dezvolta abilitățile și că se pot îmbunătăți în timp. Sunt mult mai predispuși să se concentreze doar pe lucrurile la care sunt buni, crezând că acolo se află abilitățile lor „naturale”. Pentru că dacă încearcă ceva nou și nu reușesc să facă „corect” prima dată, atunci acest lucru le-ar putea dovedi că le lipsește inteligența.

 

Noi ne dorim să le oferim adolescenților o altă perspectivă. Fiind inspirați de munca depusă de Carol Dweck, am creat această carte. Am îmbinat principii care cultivă o mentalitate de creștere și principii de dezvoltare personală și ne-am asigurat că le vor putea pune în practică pe loc, direct în carte.

COMANDĂ ACUM CARTEA PENTRU COPILUL TĂU

Beneficiezi de reduceri când comanzi mai multe cărți.

Plătești doar 87 LEI pentru tot pachetul

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili

Plătești doar 89 LEI și primești

Pachet Complet de Dezvoltare Personală pentru Adolescenți

267 LEI

228 LEI

Cea mai bună ofertă

Copiii vor găsi aceleași informații, tehnici și strategii de dezvoltare ca și cum ar participa la o tabără sau un training de 2 săptămâni de dezvoltare personală.

Fiecare carte vine la pachet cu bonusuri

Economisești 39 lei

Pachet Dezvoltare Personală pentru Adolescenți

178 LEI

Plătești doar 151 LEI pentru ambele cărți

Pachetul conține Level UP! și Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili.

Primești cărțile împachetate separat împreună cu bonusuri pentru fiecare volum comandat.

Fiecare carte vine la pachet cu bonusuri

Economisești 27 lei

Răspunsuri la întrebări frecvente:

Cartea se adresează adolescenților cu vârsta între 11 și 15 ani. Dacă ai un copil mai mic, poți alege să-i oferi varianta pentru 7-11 ani pe care o găsești aici: https://www.copiiremarcabili.ro/cartea-secreta-a-invingatorilor/

DA! În mod normal, fiecare carte costă 87 de lei. Însă, la pachet de 2 sau 3 cărți primești o reducere de 15% la fiecare carte. Pentru mai multe detalii, poți vedea pachetele reduse pe care ți le-am pregătit aici sau direct în shop. Dacă ești cadru didactic și îți dorești să oferi cărțile noastre clasei tale, scrie-ne un e-mail la adresa contact@copiiremarcabili.ro sau contactează-ne la 0750.859.010 pentru a primi o ofertă personalizată.

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili este un produs marca Copii Remarcabili și este publicat de editura Learnable. Ne dorim să creăm cărți și alte materiale educative pentru copii, menite să-i ajute să-și formeze abilități extraordinare care să le fie de folos toată viața. Credem că, atunci când pui suflet și vorbești pe limba copiilor, este imposibil ca învățarea să fie plictisitoare. De aceea avem foarte multă grijă la modul prin care transmitem informații sau creăm jocuri și activități distractive. Dacă îți dorești și alte cărți marca Copii Remarcabili pentru copii cu vârsta între 7 și 11 ani, te invităm să arunci o privire la noi în magazinul online: https://www.copiiremarcabili.ro/magazin/

Dacă îți dorești ca al tău copil să:

Cartea vine la pachet cu bonusuri grozave care stârnesc curiozitatea față de informațiile din carte, motivează și ajută la aplicarea principiilor pe care le învață.

Toate împachetate într-o cutie atractivă.

Ce primești când plasezi comanda?

– Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili. 10 idei extraordinare pentru o mentalitate de creștere

– Poster cu mesaje care stimulează mentalitatea de creștere

– Activitate practică: construiește un Vision Board

Un Vision Board este un instrument distractiv care să te ajute să rămâi concentrat pe lucrurile care contează pentru tine, să te ajute să reflectezi asupra obiectivelor tale zi de zi și să te inspire ori de câte ori ai nevoie de o picătură de motivație.

– Stickere haioase și semn de carte motivațional

– Calendar pentru atingerea obiectivelor

– Fișe de lucru pentru obiective

 

COMANDĂ ACUM CARTEA PENTRU COPILUL TĂU

Beneficiezi de reduceri când comanzi mai multe cărți.

Plătești doar 87 LEI pentru tot pachetul

Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili

Plătești doar 89 LEI și primești

Pachet Complet de Dezvoltare Personală pentru Adolescenți

267 LEI

228 LEI

Cea mai bună ofertă

Copiii vor găsi aceleași informații, tehnici și strategii de dezvoltare ca și cum ar participa la o tabără sau un training de 2 săptămâni de dezvoltare personală.

Fiecare carte vine la pachet cu bonusuri

Economisești 39 lei

Pachet Dezvoltare Personală pentru Adolescenți

Plătești doar 151 LEI pentru ambele cărți

Pachetul conține Level UP! și Cartea Secretă a Adolescenților Remarcabili.

Primești cărțile împachetate separat împreună cu bonusuri pentru fiecare volum comandat.

Fiecare carte vine la pachet cu bonusuri

Economisești 27 lei

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe situl nostru web.